Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 258.294
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone 5

Vjerujem da je to realna cijena al to mi je ipak malo preskupo.
Izgleda da ću se morati još strpiti. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Iphone 5
Raste cijena jer raste potražnja, svi bi htjeli aluminijsku peticu umjesto 5C.

Na njusci zapakirani su sa 3899 otisli na 4299
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran
Iphone 5

Ima li smisla kupovat peticu ili je bolje pričekati 5s?

Ima li netko podatak kad bi 5s trebao doći u Hrvatsku?

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 5

Ako će ti značiti nešto moje viđenje i odgovor, ja sam za 5S čist iz razloga onog prstena oko home gumba, sve ostalo je bonus!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
bralinelli kaže...

Ima li smisla kupovat peticu ili je bolje pričekati 5s?

Ima li netko podatak kad bi 5s trebao doći u Hrvatsku?

Ima smisla kupovat peticu jer u odnosu na 5C nudi puno kvalitetniju izradu, a 5s dolazi krajem prosinca.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
15 godina
Sto mislite, hoce li sada pasti cijena iPhoneau 5 po oglasnicima, sada kad su se poceli prodavati 5C i 5S?
14 godina
jurica_m kaže...
Sto mislite, hoce li sada pasti cijena iPhoneau 5 po oglasnicima, sada kad su se poceli prodavati 5C i 5S?

Ne, meni se cini da je cak i porasla jer se petica vise nece prodavat a mnogi bi rade 5 nego 5c zbor aluminija.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
14 godina
gamer34 kaže...
jurica_m kaže...

Ne, meni se cini da je cak i porasla jer se petica vise nece prodavat a mnogi bi rade 5 nego 5c zbor aluminija.

Slazem se, al opet s druge strane, rijetko ce netko dati 4000+kn za iPhone 5, cijena ce se vjerojatno i malo podic al nebuju se prodavali po oglasnicima....

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
Iphone 5

Ja sam zakljucio da ce moj ic za 3500 i to je sasvim realna cijena za iP5 star 2 i pol mj.

1 0 hvala 1
12 godina
Iphone 5

Ima 5S na Njuškalu. 7500 KN, boja po izboru. :)

Prebrutalna cijena, kada dođe kod operatera biti će cca 4800 kao i petica kada je došla.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 17:38 (Syke).

0 0 hvala 0
14 godina
Syke kaže...

Prebrutalna cijena, kada dođe kod operatera biti će cca 4800 kao i petica kada je došla.

To bu samo neki retard kupil, ja cekam da dode po pravoj cijenu, cca 5k kn, i onda mjenjam svojeg HTC One za 5S-a...il prodaja One-a pa kupnja iPhone-a...

Al ovo je fkt previse...

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
Syke kaže...

Apple je digao cijenu 5S za 20% retail u odnosu na početnu petice.

U US T-Mobile, za usporedbe radi, 64GB 5S je 850$, u europi 900€. Zaključan na T-Mobile

Za otključani 5S, morat ćete izdvojit 850$ (16GB), ili pak 1149$ za 64GB.

Tako da su cijene realno više u odnosu na 5.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 20:48 (Mitch).
13 godina
neaktivan
Iphone 5

nemojte kupovat jos 5s. nekakav najbolji tajming za kupnju novog 5s je od 2. 3. mjeseca sljedece godine. ove godine je cjena novih (5) na njuskalu bila 3600 kn. ja sam u 4 mj platio 3800. a sada ko zeli dobit novi iphone 5 od normalnog prodavaca kosta ga 4000+ kn. malo puno. drugi razlog zasto kupiti 5s sljedece godine je taj: kao sto je iphone 4s imao one zute mrlje(1. serije proizvodnje) tako je moguce da ce i 5s imat neke probleme, nemora znaciti, al je moguce npr. mozda nece bit dobra home tipka ili nesto deseto. to sam bzvz reko. i taman do 2-3 mjeseca sljedece godine doci ce u nase krajeve 5s novije proizvodnje. ja da imam novac tad bi ga kupio. ali svatko tko ima iphone5 smatram da mu netreba 5s. bolje pricekat godinu dana i onda ulozit jer tko zna sto ce nam apple predstaviti sa novim mobitelom.

3 0 hvala 0
16 godina
Iphone 5

Bok, ukoliko je netko zainterisiran u zamjenu za Iphone 5  nudim Galaxy S4 kupljen 13.06.. Jednostavno mi je prevelik i nikako da se naviknem.... Imao sam prije peticu i nikako da je prežalim :-)

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
moj ti je savjet da prodas samsung s4 i onda nametnes novce i kupis ip5 ,naravno nametnes ako zelis novo , po nekoj mojoj procjeni ako je mob star cca 3 i pol mjeseca i ima garanciju i nema ogrebotina mogo bi dobit 3200 kn. a u slucaju mijenjaja svatko ce ti reci da mu dodad jos 2000 kn za iphone. tako da najveca isplata je prodat pa kupit novi ili rabljeni ovisno o stanju za nekih 3400-3600 kn. i sto ti je bilo da si s ip5 preso na samsung :P

3 0 hvala 0
16 godina

Razlog zašto sam prešao na Samsung je jednostavno znatiželja, želio sam probat Android poslije 3,4 godine od kako sam ga prestao koristiti. I eto, probao sam i sada bih ponovno Iphone....

12 godina
neaktivan
Iphone 5
Pozz! Igram se pa usporedjujem zenin iphone 4s ios7 sa svojim iph5. Vidim kako iph5 otvara aplikacije brze za neki dio sekunde, ali ih sporo zatvara, tj reakcija od pritiska gumba HOME do iskljucenja aplikacije je duze nego na iph4s i duze nego sto je to bilo na predhodnom ios. Djelomicno ima utjecaj i animacija, ali svakako je predugo vrijeme dok animacija zatvaranja uopce krene.. Radi se o dijelicu sekunde afkors...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 5

To sam i ja primjetio kod Ipad 2. http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57602689-285/how-to-reduce-background-motion-parallax-on-ios-7/

Vidi na ovom linku, isključi si taj paralax, primjetit ces performance boost, jer i ja sam imao neki feeling, pri zatvaranju switchanju appova taj 1 sec delay, odkad sam to isključio, performanca mi se vratila isto kao i prije na iOS 6-tici.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 5
Cudno, ali kod mene je jednako kasnjenje i s iskljucenim paralaxom..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 5

Vidi si memoriju, ako je ispod 1gb, meni nekada Ipad zna biti usporen, ugasi aplikacije tamo u task manageru, rebootaj device

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomyCroSound kaže...
Cudno, ali kod mene je jednako kasnjenje i s iskljucenim paralaxom..

Je li ti ukljucena funkcija za tripple home button press? Mozda je jednostavno tajming drugacije namjesten, ne vjerujem da je mob sporiji na iOS7

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
12 godina
neaktivan
Iphone 5

ljubim te u čelo.bravo!

Koristim taj 3xpress da aktiviram onog asistenta kako bih mogao zaključat tel, s obzirom da mi power gumb ne radi.

Sad asistenta ostavio stalno aktivnog i nema kašnjenja!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 5
Kako odbiti poziv na io7?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Dvaput pritisnes power gumb.

***** Maxxy *****
13 godina
neaktivan
Iphone 5

malo glupo pitanje ali kako ubaciti video u itunes, odem na filmove , ctrl+o odaberem i nece. 

skuzio, moze se samo mp4 format stavit .
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 19:45 (mile1989).

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 5

Skini VLC na iPhone, pa možeš prebacivati sve formate.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
da ali kako metnem bilo koji format videa na iphone?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
da ali kako metnem bilo koji format videa na iphone?

iTunes, aplications, aplications data ili tak nes, stisnes na VLC i drag'n'drop napravis

Ofc sve to na kompu

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
13 godina
neaktivan
Iphone 5
jel se moze tako i prijevod odmah ubaciti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 5

Vrlo vjerojatno, da. Mislim da VLC podrzava sub i srt (i mnoge popularne formate) i za iOS

Moj PC  
0 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice