Veliki interes za iPhoneom 4

poruka: 140
|
čitano: 19.859
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veliki interes za iPhoneom 4".
15 godina
protjeran
RE: Veliki interes za iPhoneom 4
Dom031 kaže...

Na moju razinu..?

Pa ti ljude koji su si rezervirali mobitel nazivaš debilima.

Ispada kao da su si uplatili karte do tvornice u Kini (ili gdje već) da dobiju iPhone..

*Čisto da se vidi tvoja razina. Recimo neka osoba je invalid i nemože tako lako 'odšetati' do trgovine već joj je puno lakše da si mobitel naruči preko interneta te da joj stigne na kuću adresu. Tebi je recimo takva osoba debil.. 

Shvati da je to obično rezerviranje pobogu.

haha, koi si ti lik, uvukao si invalide u pricu o iphonu, hahahaha... Smijeh

i da, covjek koji se za takav proizvod predbiljezi bez da je ijednu neovisnu recenziju procitao je debil. koliko vidim takva recenzija jos ne postoji.

17 godina
neaktivan

1 1 hvala 0
17 godina

Da... super... kaze: Iphone je ljep, super divno krasno... zato volim apple" a s druge strane govori kako je zvuk u banani i kako mu pucaju pozivi i zbog toga nevoli apple. 

Neznam sto njemu vise znaci... da je uredjaj lijep ili da radi kako treba?

I'm going woo woo

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Da... super... kaze: Iphone je ljep, super divno krasno... zato volim apple" a s druge strane govori kako je zvuk u banani i kako mu pucaju pozivi i zbog toga nevoli apple. 

Neznam sto njemu vise znaci... da je uredjaj lijep ili da radi kako treba?

pa valjda i jedno i drugo. :D

A.
17 godina

Da ali koji bi tebi bio presudniji faktor... to da ti telefon radi ili da je ljep?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da radi se podrazumjeva i radi neke stvari odlično, a neke manje odlično ... to je tako sa svim uređajima. A da je lijep i kvalitetan se ne podrazumjeva pa je to zgodno extra. Pogotovo na uređajima koji su ti stalno uz tebe, po rukama i tako ...

U svakom slučaju zgodan članak, nikakva egaktna nauka.

A.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Not bad ali ne i spektakularno kako su oni pricali...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Not bad ali ne i spektakularno kako su oni pricali...

Sta ste ocekivali..da kazu 'nema velike razlike izemdju starog i novog iPhonea...netrebate kupovati novi ako ga vec imate' ?!?

Normalno je da ce ga hvaliti..lagati...prestavljati kao novo svjetsko cudo. Ne pravite se debili da to nitko drugi, kod prestavljanja novog proizvoda, ne radi.

http://www.mojtv.info
17 godina

Ja si svejedno mislim da ako iPhone krene i dalje kako je sada krenuo da ce ipak moj novi mob biti iPhone :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja si svejedno mislim da ako iPhone krene i dalje kako je sada krenuo da ce ipak moj novi mob biti iPhone :)

Toplo savjetujem.

Nisam apple fanboy, nikad nisam posjedovao Mac, i iskreno sam planirao kupiti nekog Androida, ali nagovorio me prodavac (iz totalno nesebicnih razloga, jel :-D) da uzmem iPhone, i stvarno sam odusevljen. Ne padam na ljepotu nego na funkcionalnost, a to je definitivno vrhunski odradjeno.

Welcome - millenium... the fall of Planet Hate...
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
tnakir kaže...

Toplo savjetujem.

Nisam apple fanboy, nikad nisam posjedovao Mac, i iskreno sam planirao kupiti nekog Androida, ali nagovorio me prodavac (iz totalno nesebicnih razloga, jel :-D) da uzmem iPhone, i stvarno sam odusevljen. Ne padam na ljepotu nego na funkcionalnost, a to je definitivno vrhunski odradjeno.

Koja funkcionalnost? Si pokusao pisati SMSice?

Ili sto se desi ako telefon zazvoni i ti ga krenes otkljucati? Da li imas opciju da ga stisas ili napravis ignore ili ti automatski uspostavi vezu?

A joj, a tek pretraga po imeniku, gdje mi uvijek treba tri dana jahanja da mi se pokaze search box. Zato on nije mogao biti stalno na ekranu nemam pojma.

To nie telefon to je igracka za slusanje muzikice, surfanje po Jubitou i pokazivanje slikica sa Zrca i mozda igranje, ali to jos moram provjeriti. Govori o 3GS. Sve ostalo nije ni do koljena bilo kojem mobilnom telefonu (SE, Nokia, Palm, HTC - s njima iamo iskustva).

16 godina
neaktivan
Chaos kaže...
Deus ex machina kaže...
tnakir kaže...

Toplo savjetujem.

1. Koja funkcionalnost? Si pokusao pisati SMSice?

2. Ili sto se desi ako telefon zazvoni i ti ga krenes otkljucati? Da li imas opciju da ga stisas ili napravis ignore ili ti automatski uspostavi vezu?

3. A joj, a tek pretraga po imeniku, gdje mi uvijek treba tri dana jahanja da mi se pokaze search box. Zato on nije mogao biti stalno na ekranu nemam pojma.

4. To nie telefon to je igracka za slusanje muzikice, surfanje po Jubitou i pokazivanje slikica sa Zrca i mozda igranje, ali to jos moram provjeriti. Govori o 3GS. Sve ostalo nije ni do koljena bilo kojem mobilnom telefonu (SE, Nokia, Palm, HTC - s njima iamo iskustva).

1. Nevidim problem... 

2. U slucaju poziva - jednim pritiskom na home/sleep tipku više ne zvoni ali se još uvijek možeš javiti, dva pritiska na home/sleep tipku odbacuju poziv.

3. Nisam još to koristio, ja se služim onim slovima sa desne strane i onda pronadem kontakt prema slovu

4. To ti je iPod touch, iPhone radi što telefon treba raditi - možeš zvati i slati sms

18 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
Chaos kaže...
Deus ex machina kaže...
tnakir kaže...

Toplo savjetujem.

1. Koja funkcionalnost? Si pokusao pisati SMSice?

2. Ili sto se desi ako telefon zazvoni i ti ga krenes otkljucati? Da li imas opciju da ga stisas ili napravis ignore ili ti automatski uspostavi vezu?

3. A joj, a tek pretraga po imeniku, gdje mi uvijek treba tri dana jahanja da mi se pokaze search box. Zato on nije mogao biti stalno na ekranu nemam pojma.

4. To nie telefon to je igracka za slusanje muzikice, surfanje po Jubitou i pokazivanje slikica sa Zrca i mozda igranje, ali to jos moram provjeriti. Govori o 3GS. Sve ostalo nije ni do koljena bilo kojem mobilnom telefonu (SE, Nokia, Palm, HTC - s njima iamo iskustva).

1. Nevidim problem... 

2. U slucaju poziva - jednim pritiskom na home/sleep tipku više ne zvoni ali se još uvijek možeš javiti, dva pritiska na home/sleep tipku odbacuju poziv.

3. Nisam još to koristio, ja se služim onim slovima sa desne strane i onda pronadem kontakt prema slovu

4. To ti je iPod touch, iPhone radi što telefon treba raditi - možeš zvati i slati sms

Ti mora da mi imaš neke baletanske prstiće da se možeš koristiti tim sitnim slovima sa strane, a tipkanje SMSica je čista neergonomija i izd*kavanje touch fora.

Da, možeš zvati, a slanje SMSica sa preloaded aplikacijom je teški megadr*k - valjda se to sviđa Paris Hilton.

I htio bih vidjeti akrobata koji može telefon držati i pisati poruku jednom rukom brzo kako to netko radi sa klasičnim telefonima.

16 godina
protjeran
Chaos kaže...

Ti mora da mi imaš neke baletanske prstiće da se možeš koristiti tim sitnim slovima sa strane, a tipkanje SMSica je čista neergonomija i izd*kavanje touch fora.

Da, možeš zvati, a slanje SMSica sa preloaded aplikacijom je teški megadr*k - valjda se to sviđa Paris Hilton.

I htio bih vidjeti akrobata koji može telefon držati i pisati poruku jednom rukom brzo kako to netko radi sa klasičnim telefonima.

Jesi ikad koristio iphone? Da jesi znao bi da ima najbolju touch tipkovnicu na trzistu. Ja imam komad ruke i mogu pisat puno brze jednom rukom na iphoneu nego sta se moze s numerickom tipkovnicom na klasicnim mobitelima.

16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Chaos kaže...

Jesi ikad koristio iphone? Da jesi znao bi da ima najbolju touch tipkovnicu na trzistu. Ja imam komad ruke i mogu pisat puno brze jednom rukom na iphoneu nego sta se moze s numerickom tipkovnicom na klasicnim mobitelima.

Slažem se... stvarno nevidim kakve ti probleme radi tipkovnica, zanima me kako se onda koristiš sa drugim touchscreen mobitelima.

Možda tebi odgovara samo veće od 4''

Opet isto za ovo sa pisanjem poruke jednom rukom... tebi onda općenito neodgovaraju touchscreen mobiteli jer oni svi imaju gotovo jednake tipkovnice... ti govoriš samo o iPhoneu

16 godina

Da, ja sam isto bio skeptičan u vezi touchscreen tipkovnica, ali mogu reći da na desire-u puno bržem tipkam nego na numeričkim, pa brži sam čak i kad sa jednom rukom tipkam, a kad ga bacim u landscape onda tipkam puno brže nego sam ikad mogao na mobu sa običnom tipkovnicom. Sve je stvar navikeNamigiva

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pretraživač?? teško je stisnut home tipku i upisat prva slova kontakta? ili dva
puta stisnut ako si na nekom drugom screenu.

Nakon početnih navikavanja tipkam daleko brže i sa jednom i sa dvije ruke na TScreenu nego na bilo kojoj fizičkoj minjaturnoj tipkovnici.

Ovo ostalo neću komentirati jer mi se čini da nisi duže koristio dobar TS.
A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma, opcenito, naucio sam da kad netko krene pljuvati po tipkovnici iPhonea, to znaci da isti nije koristio duze od 2-3 minute.

Ja sam isto bio vrlo spor prva dva dana... em fulavao slova, em nikako se naviknuti na auto-correction, ali s vremenom sam shvatio da telefon sam skuzi gdje ja zelim pritisnuti, iako 'realno' gledajuci moj prst pokrije oko 5 slova ukrug :-D

Radi odlicno, i to svatko tko je isprobao uredjaj zna. Danas, samo 2 mjeseca kasnije, tipkam k'o tornado s dva palca...

Welcome - millenium... the fall of Planet Hate...

0 1 hvala 0
17 godina

Mozda kriva tema, trazil sam ali nisam nasao nista adekvatno.

Naime, dobio danas sms od vip-a da ce uskoro krenut sa iphone 4 prodajom pa da se predbiljezim ako zelim ubost doticni stroj...

FYI

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice