iPod Nano s kamerom?

poruka: 7
|
čitano: 1.309
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPod Nano s kamerom?".
17 godina
iPod Nano s kamerom?

Vidi li tko smisao kamere na tako malenom uređaju? Kako ću to držati dok snimam ili slikam? A i ekran je premaleni da bi uopće i vidio u što slikam...

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPod Nano s kamerom?

Hoće li podrzavati HD snimanje? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: iPod Nano s kamerom?
Stoja kaže...

Vidi li tko smisao kamere na tako malenom uređaju? Kako ću to držati dok snimam ili slikam? A i ekran je premaleni da bi uopće i vidio u što slikam...

da bas tako.....a tek cjena...da i ne govorimo {#}

15 godina
protjeran
iPod Nano s kamerom?

Najnovije iz apple-a!

Veš mašina sa dva bubnja, sa prednjom i zadnjom kamerom!! Za samo 350 000 kuna {#}

$this->db->where->('I don't have a clue');

0 3 hvala 0
17 godina
iPod Nano s kamerom?

Ako se ne varam, to je 7 generacija iPod nano uredaja..... zna li netko koja se gen prodaje kod nas (mislim na one bez touch-a), to je 4 ili 5 generacija?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ako se ne varam, to je 7 generacija iPod nano uredaja..... zna li netko koja se gen prodaje kod nas (mislim na one bez touch-a), to je 4 ili 5 generacija?

zadnji ipod nano bez toucha, vjerojatno onaj na kojeg ti misliš je 5 gen :))

16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Kod nas se prodaje najnovija 6.generacija i košta 1300kn sto je dosta ali ne i toliko previše
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice