Vidi li tko smisao kamere na tako malenom uređaju? Kako ću to držati dok snimam ili slikam? A i ekran je premaleni da bi uopće i vidio u što slikam...
Vidi li tko smisao kamere na tako malenom uređaju? Kako ću to držati dok snimam ili slikam? A i ekran je premaleni da bi uopće i vidio u što slikam...
Hoće li podrzavati HD snimanje?
da bas tako.....a tek cjena...da i ne govorimo 
Najnovije iz apple-a!
Veš mašina sa dva bubnja, sa prednjom i zadnjom kamerom!! Za samo 350 000 kuna 
Ako se ne varam, to je 7 generacija iPod nano uredaja..... zna li netko koja se gen prodaje kod nas (mislim na one bez touch-a), to je 4 ili 5 generacija?
Ako se ne varam, to je 7 generacija iPod nano uredaja..... zna li netko koja se gen prodaje kod nas (mislim na one bez touch-a), to je 4 ili 5 generacija?
zadnji ipod nano bez toucha, vjerojatno onaj na kojeg ti misliš je 5 gen :))
Kod nas se prodaje najnovija 6.generacija i košta 1300kn sto je dosta ali ne i toliko previše
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.