ima tu još nedostataka. npr. prikaz baterije
http://www.zdnet.com/blog/btl/batterygate-apples-ipad-fibbing-battery-charger/72302
ima tu još nedostataka. npr. prikaz baterije
http://www.zdnet.com/blog/btl/batterygate-apples-ipad-fibbing-battery-charger/72302
pogledaj malo ovaj svoj post, pogledaj malo par svojih prijašnjih postova, sjeti se posta što ga je moderator obrisao.
nisam ovdje ja preosjetljiv, pogledaj kako reagiraš jer je neko nešto rekao o uređaju koji ni nemaš
pogledaj malo ovaj svoj post, pogledaj malo par svojih prijašnjih postova, sjeti se posta što ga je moderator obrisao.
nisam ovdje ja preosjetljiv, pogledaj kako reagiraš jer je neko nešto rekao o uređaju koji ni nemaš
bitno da si ti najpametniji
De ubij se!
Troll, back in the cave!
De ubij se!
Troll, back in the cave!
zašto ne kažeš bajpasu da se ubije? jel zato što pljuje po appleu isto kao i ti?
kako ste mi smiješni vi mladi hejterčići
:**
zašto ne kažeš bajpasu da se ubije? jel zato što pljuje po appleu isto kao i ti?
kako ste mi smiješni vi stari (koji bi trebali imati pametnijeg posla) fapplefančići
Ah, ova priča me podsječa na svinjariju Asusa sa Transformerom Prime. Na tisuće kupaca dojavljuje probleme sa slabim Wifi i GPS neupotrebljivošću, a Asus se pravi blesav i dalje prodaje proizvod, koji bi po svemu trebao biti povučen s tržišta.
Nabijem i Asus i Apple, to je bezobrazluk i odvratan odnos prema kupcima. Dabogda propali!
De ubij se!
Troll, back in the cave!
Nitko ne pljuje po Appleu nego govori u istom tonu kao i članak - IPAD3 IMA PROBLEMA. S tim se činjenicama vi ne možete nositi i krećete u napad!
Nitko ne pljuje po Appleu nego govori u istom tonu kao i članak - IPAD3 IMA PROBLEMA. S tim se činjenicama vi ne možete nositi i krećete u napad!
Pa kaj, i Samsung ima problem da Ejplovci ne dolaze probleme nabijat na nos?
Pa kaj, i Samsung ima problem da Ejplovci ne dolaze probleme nabijat na nos?
Zapravo jabučari stalno nabijaju na nosi drugima da je "njihov" proizvod superiorniji od drugih, najbolji, najljepši ili štogod (bilo je toga i u ovoj temi ), i da, kao takav, u potpunosti opravdava svoju cjenu.
E sad, kad se pojavi neki problem, a naravno pojavi se jer su Apple-ovi proizvodi- proizvodi kao i svaki drugi - i u njima nema ništa posebno, dežurni Apple fanboy(i) dižu se na noge kako bi obranili dostojanstvo i sliku svoga (savršenog) proizvoda.
Slično se može vidjeti u različiti religijama kada usadite čovjeku neku ideju u glavu i onda mu netko kaže - hej nije tako - (bog) ne postoji.
Ljudi se dižu na noge i spremni na svakve ridikule da očuvaju tu sliku koja im je posađena duboko u svjesti - iako uopće nije bitno što ja mislim kad si već ti toliko siguran što je istina.
Valjda se osjećaju ugroženim ako ne brane tu ideju?
pogledaj svoj post gore, e sad pogledaj dolje kako bi on zapravo trebao izgledat da bi bio koliko toliko čitljiv
kad god vidim povakav post uvjek se sjetim alena-c, i on je uvijek pisao ovakve zbacane postove.
ah da i opsesija dijeljenja TD je ista kao u alena-c
stvarno nemam komentara, ko da govoris o svom sinu a ne o nekoj trecoj kompaniji
Post da imam ovu temu u temama u kojim sudjelujem
Ovakva hrpa gluposti od nekih dobro dođe za jutarnji smijeh da bude lijepši dan, a neki postovi mogu čak pružiti i laksativni učinak ako (slučajno) zatreba
Ne
Ne
Meni radi sasvim ok, neznam na kojim uređajima ti surfaš ali možda si se zajo.
Ne
Isto kao i iPad 3
Ne
Meni radi sasvim ok, neznam na kojim uređajima ti surfaš ali možda si se zajo.
Ja se sa iPhone-om 4 nisam uspio uopce ulogirati na forum na desktop verziji foruma.
Just works.
Slažem se, ali čemu toliko emocija?
Slažem se, ali čemu toliko emocija?
Ni nama nije jasno otkud u hejterima toliko negativizma i mržnje.
Sinko, tebi nema pomoći
Ne bi se hvalio jer ne smije reinkarnacija Božjih ruku djela imati mana.
Upravo si se odao!
Ne bi se hvalio jer ne smije reinkarnacija Božjih ruku djela imati mana.
Upravo si se odao!
Ne bih se hvalio da se ne znam logirati na bug online, nelogicaru.
njima da super sljaka android, bolio bi ih đon za sve ostal i ne bi dolazili na apple teme i hvalili svoje uređaje :D
Ne bih se hvalio da se ne znam logirati na bug online, nelogicaru.
Ne znam ili ti uređaj to onemogući?
Kvantni fizičaru