iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?

poruka: 192
|
čitano: 17.123
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?".
17 godina
Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: iPad – problemi i s Wi-Fi signalom?
Ezio kaže...
Tko se ponasa kao neandertalac? Jel znas uopce sto je neandertalac? I kako nazivas pitanje "jel ovo post normalne osobe?" ako ne vrijedjanjem? Malo si mi preosjetljiv za internet applehejter ratnika...

pogledaj malo ovaj svoj post, pogledaj malo par svojih prijašnjih postova, sjeti se posta što ga je moderator obrisao.

nisam ovdje ja preosjetljiv, pogledaj kako reagiraš jer je neko nešto rekao o uređaju koji ni nemaš

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 23:45 (McD).
14 godina
neaktivan
McD kaže...
Ezio kaže...
Tko se ponasa kao neandertalac? Jel znas uopce sto je neandertalac? I kako nazivas pitanje "jel ovo post normalne osobe?" ako ne vrijedjanjem? Malo si mi preosjetljiv za internet applehejter ratnika...

pogledaj malo ovaj svoj post, pogledaj malo par svojih prijašnjih postova, sjeti se posta što ga je moderator obrisao.

nisam ovdje ja preosjetljiv, pogledaj kako reagiraš jer je neko nešto rekao o uređaju koji ni nemaš

bitno da si ti najpametniji

14 godina
Ezio kaže...
Vi nas jabucare spijunirate i pratite kao sto paparazzi prate zvijezde. Ili nesto vama blize: kao sto samsung prati apple. @Mcd, znam da razumijes samo basic if then i go to naredbe. Ni ne ocekujem vise od geeka...

De ubij se!

Troll, back in the cave!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
sudy_freak kaže...
Ezio kaže...
Vi nas jabucare spijunirate i pratite kao sto paparazzi prate zvijezde. Ili nesto vama blize: kao sto samsung prati apple. @Mcd, znam da razumijes samo basic if then i go to naredbe. Ni ne ocekujem vise od geeka...

De ubij se!

Troll, back in the cave!

zašto ne kažeš bajpasu da se ubije? jel zato što pljuje po appleu isto kao i ti?

kako ste mi smiješni vi mladi hejterčići

:**

14 godina
Ezio kaže...

zašto ne kažeš bajpasu da se ubije? jel zato što pljuje po appleu isto kao i ti?

kako ste mi smiješni vi stari (koji bi trebali imati pametnijeg posla) fapplefančići

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

Ah, ova priča me podsječa na svinjariju Asusa sa Transformerom Prime. Na tisuće kupaca dojavljuje probleme sa slabim Wifi i GPS neupotrebljivošću, a Asus se pravi blesav i dalje prodaje proizvod, koji bi po svemu trebao biti povučen s tržišta. 

Nabijem i Asus i Apple, to je bezobrazluk i odvratan odnos prema kupcima. Dabogda propali!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
sudy_freak kaže...
Ezio kaže...

De ubij se!

Troll, back in the cave!

Nitko ne pljuje po Appleu nego govori u istom tonu kao i članak - IPAD3 IMA PROBLEMA. S tim se činjenicama vi ne možete nositi i krećete u napad!

13 godina
odjavljen
logik kaže...

Nitko ne pljuje po Appleu nego govori u istom tonu kao i članak - IPAD3 IMA PROBLEMA. S tim se činjenicama vi ne možete nositi i krećete u napad!

Pa kaj, i Samsung ima problem da Ejplovci ne dolaze probleme nabijat na nos?

16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
logik kaže...

Pa kaj, i Samsung ima problem da Ejplovci ne dolaze probleme nabijat na nos?

Zapravo jabučari stalno nabijaju na nosi drugima da je "njihov" proizvod superiorniji od drugih, najbolji, najljepši ili štogod (bilo je toga i u ovoj temi ), i da, kao takav, u potpunosti opravdava svoju cjenu.

E sad, kad se pojavi neki problem, a naravno pojavi se jer su Apple-ovi proizvodi- proizvodi kao i svaki drugi - i u njima nema ništa posebno, dežurni Apple fanboy(i) dižu se na noge kako bi obranili dostojanstvo i sliku svoga (savršenog) proizvoda.

Slično se može vidjeti u različiti religijama kada usadite čovjeku neku ideju u glavu i onda mu netko kaže - hej nije tako - (bog) ne postoji. 

Ljudi se dižu na noge i spremni na svakve ridikule da očuvaju tu sliku koja im je posađena duboko u svjesti - iako uopće nije bitno što ja mislim kad si već ti toliko siguran što je istina.

Valjda se osjećaju ugroženim ako ne brane tu ideju?

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
13 godina
Mislim da je usporedba kriva. U Boga se vjeruje ili ne vjeruje, a ne dokazuje ga se. Zato i nema smisla da netko tvrdi da ga ima ili nema. To je osobno iskustvo i vjerovanje. Ja smatram da ga ima, ali u ovoj priči to nije sad bitno. Bitno je da se u ovom slučaju radi o navodnom problemu. Ako postoji postoje jednostavne metode da se to i ustvrdi kao istina ili laž. Nema razloga da se onda negira takvo testiranje. Apple nije bezgrešan i problemi s ponekim proizvodom su realno sasvim mogući. U cijeloj priči su bitne i moguće samo 4 stvari. 1) radi li se samo o npr.100-500 uređaja od 3i više miliona prodanih u par dana čiji se vlasnici žale, pa će im uređaji biti zamjenjeni. Ako brojka takva, što je i moguće, problem je normalan i da se riješiti. A i radi se o manjem postotku u tom slučaju. 2) ako se radi o softwerskom problemu koji se može riješiti jednostavno upgradeom 3) moguće da se radi o prenapuhanom problemu, pošto je ipak sve o Appleu vijest. Ako je prijem wifia nešto lošiji od onog na prethodnom iPadu, a možda bolji nego na za primjer Galaxy tabu, onda se ne radi o problemu, nego tek nešto manjim performansama i 4) moguće da je wifi katastrofa i da je Apple totalno zeznuo uređaj. U tom slučaju to se lako dokumentira, digne se neka grupa tužba, a Apple bi u tom slučaju vjerojatno samo zamjenio postojeće usavršenim modelom nebi li izbjegao gore probleme. Ako bi se samo ponašao kao ovi u Asusu kao što je netko spomenuo, to bi bilo bezobrazno i svakako ponašanje za osudu. Vidjet ćemo kroz koji tjedan o čemu se točno raditi. Najgore od svega što su u ovoj temi neki zauzeli stav da je Apple potpuno nevin, a drugi da je Apple kriv i da je problem nepopravljiv, a wifi na svim novim iPadima neupotrebljiv. Dakle dva krajnja neobjektivna stava koja se svode na prepucavanja na stotinu postova.
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
14 godina
neaktivan
Tau kaže...
Mislim da je usporedba kriva. U Boga se vjeruje ili ne vjeruje, a ne dokazuje ga se. Zato i nema smisla da netko tvrdi da ga ima ili nema. To je osobno iskustvo i vjerovanje. Ja smatram da ga ima, ali u ovoj priči to nije sad bitno. Bitno je da se u ovom slučaju radi o navodnom problemu. Ako postoji postoje jednostavne metode da se to i ustvrdi kao istina ili laž. Nema razloga da se onda negira takvo testiranje. Apple nije bezgrešan i problemi s ponekim proizvodom su realno sasvim mogući. U cijeloj priči su bitne i moguće samo 4 stvari. 1) radi li se samo o npr.100-500 uređaja od 3i više miliona prodanih u par dana čiji se vlasnici žale, pa će im uređaji biti zamjenjeni. Ako brojka takva, što je i moguće, problem je normalan i da se riješiti. A i radi se o manjem postotku u tom slučaju. 2) ako se radi o softwerskom problemu koji se može riješiti jednostavno upgradeom 3) moguće da se radi o prenapuhanom problemu, pošto je ipak sve o Appleu vijest. Ako je prijem wifia nešto lošiji od onog na prethodnom iPadu, a možda bolji nego na za primjer Galaxy tabu, onda se ne radi o problemu, nego tek nešto manjim performansama i 4) moguće da je wifi katastrofa i da je Apple totalno zeznuo uređaj. U tom slučaju to se lako dokumentira, digne se neka grupa tužba, a Apple bi u tom slučaju vjerojatno samo zamjenio postojeće usavršenim modelom nebi li izbjegao gore probleme. Ako bi se samo ponašao kao ovi u Asusu kao što je netko spomenuo, to bi bilo bezobrazno i svakako ponašanje za osudu. Vidjet ćemo kroz koji tjedan o čemu se točno raditi. Najgore od svega što su u ovoj temi neki zauzeli stav da je Apple potpuno nevin, a drugi da je Apple kriv i da je problem nepopravljiv, a wifi na svim novim iPadima neupotrebljiv. Dakle dva krajnja neobjektivna stava koja se svode na prepucavanja na stotinu postova.

pogledaj svoj post gore, e sad pogledaj dolje kako bi on zapravo trebao izgledat da bi bio koliko toliko čitljiv

Tau kaže...
Mislim da je usporedba kriva. U Boga se vjeruje ili ne vjeruje, a ne dokazuje ga se. Zato i nema smisla da netko tvrdi da ga ima ili nema. To je osobno iskustvo i vjerovanje. Ja smatram da ga ima, ali u ovoj priči to nije sad bitno. Bitno je da se u ovom slučaju radi o navodnom problemu. Ako postoji postoje jednostavne metode da se to i ustvrdi kao istina ili laž. Nema razloga da se onda negira takvo testiranje. Apple nije bezgrešan i problemi s ponekim proizvodom su realno sasvim mogući.
U cijeloj priči su bitne i moguće samo 4 stvari.
1) radi li se samo o npr.100-500 uređaja od 3i više miliona prodanih u par dana čiji se vlasnici žale, pa će im uređaji biti zamjenjeni. Ako brojka takva, što je i moguće, problem je normalan i da se riješiti. A i radi se o manjem postotku u tom slučaju.
2) ako se radi o softwerskom problemu koji se može riješiti jednostavno upgradeom
3) moguće da se radi o prenapuhanom problemu, pošto je ipak sve o Appleu vijest. Ako je prijem wifia nešto lošiji od onog na prethodnom iPadu, a možda bolji nego na za primjer Galaxy tabu, onda se ne radi o problemu, nego tek nešto manjim performansama i
4) moguće da je wifi katastrofa i da je Apple totalno zeznuo uređaj. U tom slučaju to se lako dokumentira, digne se neka grupa tužba, a Apple bi u tom slučaju vjerojatno samo zamjenio postojeće usavršenim modelom nebi li izbjegao gore probleme. Ako bi se samo ponašao kao ovi u Asusu kao što je netko spomenuo, to bi bilo bezobrazno i svakako ponašanje za osudu.
Vidjet ćemo kroz koji tjedan o čemu se točno raditi. Najgore od svega što su u ovoj temi neki zauzeli stav da je Apple potpuno nevin, a drugi da je Apple kriv i da je problem nepopravljiv, a wifi na svim novim iPadima neupotrebljiv. Dakle dva krajnja neobjektivna stava koja se svode na prepucavanja na stotinu postova.

kad god vidim povakav post uvjek se sjetim alena-c, i on je uvijek pisao ovakve zbacane postove.

ah da i opsesija dijeljenja TD je ista kao u alena-c

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 17:30 (McD).
15 godina
Post je nabacan jer wysiwyg ne valja. Bugovci sredite to vec jednom tak da mcd razumije sto se pise. btw @xanzu, pa naravno da su appleovi proizvodi superiorniji od drugih. Polazimo od pretpostavke da svi to vec znaju i ne nabijamo to nikom na nos ali da je cinjenica-je
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 17:35 (Ezio).
16 godina
Ezio kaže...
Post je nabacan jer wysiwyg ne valja. Bugovci sredite to vec jednom tak da mcd razumije sto se pise. btw @xanzu, pa naravno da su appleovi proizvodi superiorniji od drugih. Polazimo od pretpostavke da svi to vec znaju i ne nabijamo to nikom na nos ali da je cinjenica-je

stvarno nemam komentara, ko da govoris o svom sinu a ne o nekoj trecoj kompaniji

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
1)-pasus prvi
2)-pasus drugi

Vidi vraga na mom pet puta jeftinijem mobitelu radi. Možda Applovi proizvodi i nisu tako superiorni kako ih ti prikazuješ.
17 godina
neaktivan

Post da imam ovu temu u temama u kojim sudjelujem

Ovakva hrpa gluposti od nekih dobro dođe za jutarnji smijeh da bude lijepši dan, a neki postovi mogu čak pružiti i laksativni učinak ako (slučajno) zatreba

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

4 0 hvala 1
15 godina
McD kaže...
1)-pasus prvi
2)-pasus drugi

Vidi vraga na mom pet puta jeftinijem mobitelu radi. Možda Applovi proizvodi i nisu tako superiorni kako ih ti prikazuješ.

Ne
Forum ne valja i treba ga doraditi.
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
McD kaže...
1)-pasus prvi
2)-pasus drugi

Ne

Meni radi sasvim ok, neznam na kojim uređajima ti surfaš ali možda si se zaj{#}o.

15 godina
protjeran
Ezio kaže...
McD kaže...
1)-pasus prvi
2)-pasus drugi

Ne

Isto kao i iPad 3 {#}

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
17 godina
McD kaže...
Ezio kaže...
McD kaže...
1)-pasus prvi
2)-pasus drugi

Ne

Meni radi sasvim ok, neznam na kojim uređajima ti surfaš ali možda si se zaj{#}o.

Ja se sa iPhone-om 4 nisam uspio uopce ulogirati na forum na desktop verziji foruma. {#}

Just works.

- Psiho246
15 godina
Ja se s time ne bih hvalio.
16 godina
neaktivan
Tau kaže...
Ako postoji postoje jednostavne metode da se to i ustvrdi kao istina ili laž.

Slažem se, ali čemu toliko emocija?

15 godina
Xanzzu kaže...
Tau kaže...
Ako postoji postoje jednostavne metode da se to i ustvrdi kao istina ili laž.

Slažem se, ali čemu toliko emocija?

Ni nama nije jasno otkud u hejterima toliko negativizma i mržnje.
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Ni nama nije jasno otkud u hejterima toliko negativizma i mržnje.
Ezio kaže(nešto prije)...
hejteri se svakim danom kote sve više i više na ovom forumu. bijesna dječica nisu ni svjesna koliko im apple zapravo unapređuje život čak i kad ne koriste apple proizvode.
recimo lte ne bi vidjeli još godinama da nema applea. koji bi provider išao u investicije za tamo nekakve androide koji podržavaju lte?? očito nikog nije briga za te vaše igračkice.
no pojavi se novi ipad i svi brže bolje reagiraju.
a isto tako sa svime ostalim što apple uvede u široku primjenu. od kapacitivnog touchscreena pa na dalje.
da nije bilo steve jobsa tipkali bi vi još po kojekakvim škriputavim nokijicama sa symbianom i očitavali u task manageru svakih par sati koliko koji proces guši procesor i gasili desetke servisa kako bi vam mobitel iole normalno radio.
jalnuška balavurdija ne može priznati tuđi uspjeh...
a ove curice što se svakih 5 postova prijete ignoriranjem i drugima savjetuju ignoriranje... niste ni svjesni koliko glupo zvuči to vaše razmaženo piskaranje... koga briga za vas i vaše ignoriranje pameti??
Meni se čini da ovo tebe najviše pogađa.
{#}
No dobro nisam se došao ovdje s tobom svađati.

15 godina
I gdje ti tu vidis negativizam i mrznju?? Opet geekovska nezrela distorted logika na djelu.
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
I gdje ti tu vidis negativizam i mrznju?? Opet geekovska nezrela distorted logika na djelu.

Sinko, tebi nema pomoći

14 godina
Ezio kaže...

Ne bi se hvalio jer ne smije reinkarnacija Božjih ruku djela imati mana.
Upravo si se odao!

15 godina
sudy_freak kaže...
Ezio kaže...

Ne bi se hvalio jer ne smije reinkarnacija Božjih ruku djela imati mana.
Upravo si se odao!

Ne bih se hvalio da se ne znam logirati na bug online, nelogicaru.
14 godina
neaktivan

njima da super sljaka android, bolio bi ih đon za sve ostal i ne bi dolazili na apple teme i hvalili svoje uređaje :D 

2 0 hvala 0
14 godina
Ezio kaže...

Ne bih se hvalio da se ne znam logirati na bug online, nelogicaru.

Ne znam ili ti uređaj to onemogući?

Kvantni fizičaru

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice