Firefox Mobile do kraja godine

poruka: 32
|
čitano: 3.409
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox Mobile do kraja godine".
16 godina
neaktivan
Eh, sad nisam skuzio da li ce to biti samo za ove smart-mobitele ili i za ove druge kao sto ima Opera mini za npr. non-smart SE-e. Mislim da njihovi programi rade na Javi
EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Firefox Mobile do kraja godine
Hoce li biti verzija za Symbian OS?
16 godina

Možemo se samo nadati...Cool

17 godina
neaktivan

Da se kladimo da ce prvo izaci za symbian ili u krajnjem slucaju za symbian i OSx istovremeno.

17 godina
protjeran
logic kaže...

Da se kladimo da ce prvo izaci za symbian ili u krajnjem slucaju za symbian i OSx istovremeno.

ako i izade za osx, apple nece dati na app store

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan

To bi bila vrlo bezobrazna odluka prema svojim kupcima. Zasto bi zabranila? Svi ostali proizvodjaci ni na koji nacin ne sile kupce ni na sta.

17 godina
protjeran
logic kaže...

To bi bila vrlo bezobrazna odluka prema svojim kupcima. Zasto bi zabranila? Svi ostali proizvodjaci ni na koji nacin ne sile kupce ni na sta.

zato jer je to onda konkurencija ugradenom safariju, a svaki kupac bi bio idiot po njihovom da uopce i pomisli da koristi ista drugo osim safaria

16 godina
protjeran

Jel bude besplatan ko firefox? Smijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
logic kaže...

zato jer je to onda konkurencija ugradenom safariju, a svaki kupac bi bio idiot po njihovom da uopce i pomisli da koristi ista drugo osim safaria

Pa kazem da bi bilo bezobrazno. Zasto na svim ostalim mobitelima mozes koristiti sta hoces.

17 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...

Jel bude besplatan ko firefox? Smijeh

da

17 godina
Windows mobile pati od nedostatka kvalitetnog browsera.

Probao sam Operu, IE, Skyfire, Fennec... sve živo što sam pronašao, ništa jednostavno nije dovoljno dobro.

Skyfire je najbliže doduše.

Ovo s nestrpljenjem očekujem.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Windows mobile pati od nedostatka kvalitetnog browsera.

Probao sam Operu, IE, Skyfire, Fennec... sve živo što sam pronašao, ništa jednostavno nije dovoljno dobro.

Skyfire je najbliže doduše.

Ovo s nestrpljenjem očekujem.

Nemaš što očekivati kada si već razočaran s njime

"The codename used for Firefox for mobile is Fennec. It comes from the Fennec Fox, a small desert fox (just as the Fennec Browser is a small version of Firefox browser)"

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Evo ja pisem s Opere Mini (sa moba naravno!)...radi cisto pristojno, poznavajuci mozilu (naravno, pod XP-om, jer na sedmici je katastrofa) i samim time sto zahtjeva ove novije smartphone(za razliku od Opere Mini), to bi moglo biti dobro rijesenje! Jedva cekam da isprobam!!
qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
17 godina
Paolo2612 kaže...

Nemaš što očekivati kada si već razočaran s njime

"The codename used for Firefox for mobile is Fennec. It comes from the Fennec Fox, a small desert fox (just as the Fennec Browser is a small version of Firefox browser)"

Znam ja da je to isti komad softvera. Samo Fennec je u beti. Jako lošoj beti. Ništa ne radi kako treba.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

Hoćemo bacit okladu da Apple neće dat da to bude na iPhone OS-u? :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Hoćemo bacit okladu da Apple neće dat da to bude na iPhone OS-u? :P

Čekaj da iPhone postane najrašireniji smartphone i Apple počne vrtiti masne pare. Europska komisija će onda udariti par tužbi...

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Čekaj da iPhone postane najrašireniji smartphone i Apple počne vrtiti masne pare. Europska komisija će onda udariti par tužbi...

Toga se nisam sjetio... Iskreno bi mi bilo drago da se to dogodi, možda bi se onda prestali ponašati tako prema svojim korisnicima...

Valjda neću pokrenut još jedan flame war, znaš na šta mislim s ovime...

Btw, ne bi li im mogli onda lupit tužbu i zbog nemogućnosti korištenja recimo drugog media playera? Ili je to moguće a ja nisam upoznat s time... (bez jailbreaka, naravno). Ili se možda mogu opravdati kao da nije moguće koristit drugi player...

17 godina
neaktivan
Budemo vidili, mislim da će dozvoliti. Išao sam sad za probu potražit neki alter browser za iPhone i skinuo mango. Probao bug, renderira bez greške al je nešto sporiji od safarija. Dakle ima alternativa ... Opera je bila problematicna, vise se ni ne sjećam koji je bio izgovor applea.
A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
artfull kaže...
Budemo vidili, mislim da će dozvoliti. Išao sam sad za probu potražit neki alter browser za iPhone i skinuo mango. Probao bug, renderira bez greške al je nešto sporiji od safarija. Dakle ima alternativa ... Opera je bila problematicna, vise se ni ne sjećam koji je bio izgovor applea.

Ja bio uvjeren da nema alternativnih browsera... I stand corrected :)

17 godina
neaktivan
malo sam pogledao sad na app store pod search browser i prebrojao sam dvadesetak browser prije nego sam odustao (opere mini nema ), uglavnom
ima ih masa al nisu mi bas poznati... većina se diči sa nekim Private i stealth opcijamaili full
screen ili podjeli screen opcijama...
A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samo se nadam da ce prvo za symbian, da se otarasim opere
NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan

Ja mislim da za moj SE C905 nece nikada izaci ;(

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

Ja sam negdje davno pročitao ovakvu vijest: Apple je rekao da neće dopustiti ništa što već postoji na stock iphoneu tj. onaj program za koji postoji već ugrađeni program u iphone. Makar su tvrdili da će možda dopustiti druge ako se baziraju na rendering engine-u na kojem je baziran sam safari tj. webkitu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 21:29 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
da, u tom smislu, zato sam se malo i začudio na sve ove (meni nepoznate ) browsere. Mango mi izgleda kao još jedan Mobilni browser, ne vidim posebne funkcije osim full screen opcije koju Safari nema ( kad protreses iPhone mango se vraća iz full screen moda u standardni ) Probat ću ove druge kad uhvatim vremena iako nekako očekujem da tek opera ili ffox ili chrome mogu konkurirati safariju na iPhoneu, a njih još nema na AppStore-u.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
artfull kaže...
da, u tom smislu, zato sam se malo i začudio na sve ove (meni nepoznate ) browsere. Mango mi izgleda kao još jedan Mobilni browser, ne vidim posebne funkcije osim full screen opcije koju Safari nema ( kad protreses iPhone mango se vraća iz full screen moda u standardni ) Probat ću ove druge kad uhvatim vremena iako nekako očekujem da tek opera ili ffox ili chrome mogu konkurirati safariju na iPhoneu, a njih još nema na AppStore-u.

niti ce ih biti upravo iz tog razloga

17 godina
neaktivan
vjerojatno ništa zasad. samo webkit bazirani browseri su dozvoljeni na AppStore u ovom trenu koliko vidim. bad apple :/
A.

0 0 hvala 0
17 godina

U ste se natipkali. Netko je pitao dali izlazi samo za smartphone... da za početak će biti samo za smartphone, kasnije? Al ne vjeriujem.

I da, mislim da će izači i verzija za Symbian ali tek nakon Androida i WM-a.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
prvo maemo, onda wm, pa android, za symbian moguce, ali samo za symbian^x, sumnjam da ce za s60v3
17 godina
grimyHR kaže...
prvo maemo, onda wm, pa android, za symbian moguce, ali samo za symbian^x, sumnjam da ce za s60v3

Najnoviji Symbian je s60v5.

Nadam se da ce za njega izdati, bilo bi logicno.

Symbian ipak je najzastupljeniji mobile OS u smartphoneovima.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
@stevan94 sto ce nama sa non-smartphone-ovima firefox kad imamo Operu Mini. Ja s nje pisem veliku vecinu postova. Zadnja je Opera Mini beta 2 i zasad nema puno bugova, a skoro je funkcionalna kao velika Opera
EVERYBODY LIES
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice