Možemo se samo nadati...
Da se kladimo da ce prvo izaci za symbian ili u krajnjem slucaju za symbian i OSx istovremeno.
Da se kladimo da ce prvo izaci za symbian ili u krajnjem slucaju za symbian i OSx istovremeno.
ako i izade za osx, apple nece dati na app store
To bi bila vrlo bezobrazna odluka prema svojim kupcima. Zasto bi zabranila? Svi ostali proizvodjaci ni na koji nacin ne sile kupce ni na sta.
To bi bila vrlo bezobrazna odluka prema svojim kupcima. Zasto bi zabranila? Svi ostali proizvodjaci ni na koji nacin ne sile kupce ni na sta.
zato jer je to onda konkurencija ugradenom safariju, a svaki kupac bi bio idiot po njihovom da uopce i pomisli da koristi ista drugo osim safaria
Jel bude besplatan ko firefox? 
zato jer je to onda konkurencija ugradenom safariju, a svaki kupac bi bio idiot po njihovom da uopce i pomisli da koristi ista drugo osim safaria
Pa kazem da bi bilo bezobrazno. Zasto na svim ostalim mobitelima mozes koristiti sta hoces.
Jel bude besplatan ko firefox? 
da
Probao sam Operu, IE, Skyfire, Fennec... sve živo što sam pronašao, ništa jednostavno nije dovoljno dobro.
Skyfire je najbliže doduše.
Ovo s nestrpljenjem očekujem.
Probao sam Operu, IE, Skyfire, Fennec... sve živo što sam pronašao, ništa jednostavno nije dovoljno dobro.
Skyfire je najbliže doduše.
Ovo s nestrpljenjem očekujem.
Nemaš što očekivati kada si već razočaran s njime
"The codename used for Firefox for mobile is Fennec. It comes from the Fennec Fox, a small desert fox (just as the Fennec Browser is a small version of Firefox browser)"
Nemaš što očekivati kada si već razočaran s njime
"The codename used for Firefox for mobile is Fennec. It comes from the Fennec Fox, a small desert fox (just as the Fennec Browser is a small version of Firefox browser)"
Znam ja da je to isti komad softvera. Samo Fennec je u beti. Jako lošoj beti. Ništa ne radi kako treba.
Hoćemo bacit okladu da Apple neće dat da to bude na iPhone OS-u? :P
Hoćemo bacit okladu da Apple neće dat da to bude na iPhone OS-u? :P
Čekaj da iPhone postane najrašireniji smartphone i Apple počne vrtiti masne pare. Europska komisija će onda udariti par tužbi...
Čekaj da iPhone postane najrašireniji smartphone i Apple počne vrtiti masne pare. Europska komisija će onda udariti par tužbi...
Toga se nisam sjetio... Iskreno bi mi bilo drago da se to dogodi, možda bi se onda prestali ponašati tako prema svojim korisnicima...
Valjda neću pokrenut još jedan flame war, znaš na šta mislim s ovime...
Btw, ne bi li im mogli onda lupit tužbu i zbog nemogućnosti korištenja recimo drugog media playera? Ili je to moguće a ja nisam upoznat s time... (bez jailbreaka, naravno). Ili se možda mogu opravdati kao da nije moguće koristit drugi player...
Ja bio uvjeren da nema alternativnih browsera... I stand corrected :)
ima ih masa al nisu mi bas poznati... većina se diči sa nekim Private i stealth opcijamaili full
screen ili podjeli screen opcijama...
Ja mislim da za moj SE C905 nece nikada izaci ;(
Ja sam negdje davno pročitao ovakvu vijest: Apple je rekao da neće dopustiti ništa što već postoji na stock iphoneu tj. onaj program za koji postoji već ugrađeni program u iphone. Makar su tvrdili da će možda dopustiti druge ako se baziraju na rendering engine-u na kojem je baziran sam safari tj. webkitu.
niti ce ih biti upravo iz tog razloga
U ste se natipkali. Netko je pitao dali izlazi samo za smartphone... da za početak će biti samo za smartphone, kasnije? Al ne vjeriujem.
I da, mislim da će izači i verzija za Symbian ali tek nakon Androida i WM-a.
Najnoviji Symbian je s60v5.
Nadam se da ce za njega izdati, bilo bi logicno.
Symbian ipak je najzastupljeniji mobile OS u smartphoneovima.