Ne sviđa mi se baš trend streamanja svega po redu... but that's just me 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je to super, ujutro upalim mob i slušam mjuzu koju hoću, a da ne moram sve to imati na kartici
Meni je to super, ujutro upalim mob i slušam mjuzu koju hoću, a da ne moram sve to imati na kartici
i plačam promet stalno... i stalno me prokleti mob zrači... sve nas zrači :(
inače sam zagovornik skoro svega novog i naprednog, ali ovo me stvarno ne privlači.
i plačam promet stalno... i stalno me prokleti mob zrači...
inače sam zagovornik skoro svega novog i naprednog, ali ovo me stvarno ne privlači.
Pa spajam se preko wi-fija, a i nekoristim to prečesto
i plačam promet stalno... i stalno me prokleti mob zrači...
To o zracenju ti je jako glupo, vidis, moj tata, koji koristi mobitel vec 20 godina je zdrav, dok mi je baka koja ni elektricnu pec nije koristila umrla od raka.
OT:
Ovo je super, jos samo da pokrivenost Zemlje bude 100%, da postoji samo jedna ogromna mreza i da Internet postane besplatan.
To o zracenju ti je jako glupo, vidis, moj tata, koji koristi mobitel vec 20 godina je zdrav, dok mi je baka koja ni elektricnu pec nije koristila umrla od raka.
OT:
Ovo je super, jos samo da pokrivenost Zemlje bude 100%, da postoji samo jedna ogromna mreza i da Internet postane besplatan.
1) rak nemora imati veze sa zračenjem, ali može.
2) internet NIKADA neće biti besplatan, a to da bude besplatan na mobovima