Eksplozija tekuće glazbe

poruka: 7
|
čitano: 1.264
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eksplozija tekuće glazbe".
18 godina
neaktivan
Eksplozija tekuće glazbe

Ne sviđa mi se baš trend streamanja svega po redu... but that's just me  {#}

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Eksplozija tekuće glazbe
Robovi interneta
tu sam samo radi vijesti o apple-u
16 godina
Eksplozija tekuće glazbe

Meni je to super, ujutro upalim mob i slušam mjuzu koju hoću, a da ne moram sve to imati na kartici

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Meni je to super, ujutro upalim mob i slušam mjuzu koju hoću, a da ne moram sve to imati na kartici

i plačam promet stalno... i stalno me prokleti mob zrači...  sve nas zrači :(

inače sam zagovornik skoro svega novog i naprednog, ali ovo me stvarno ne privlači.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 13:23 (max1919).
16 godina
max1919 kaže...
Diablo86 kaže...

i plačam promet stalno... i stalno me prokleti mob zrači...

inače sam zagovornik skoro svega novog i naprednog, ali ovo me stvarno ne privlači.

Pa spajam se preko wi-fija, a i nekoristim to prečesto

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
protjeran
max1919 kaže...
Diablo86 kaže...

i plačam promet stalno... i stalno me prokleti mob zrači...

To o zracenju ti je jako glupo, vidis, moj tata, koji koristi mobitel vec 20 godina je zdrav, dok mi je baka koja ni elektricnu pec nije koristila umrla od raka.

OT:

Ovo je super, jos samo da pokrivenost Zemlje bude 100%, da postoji samo jedna ogromna mreza i da Internet postane besplatan.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

To o zracenju ti je jako glupo, vidis, moj tata, koji koristi mobitel vec 20 godina je zdrav, dok mi je baka koja ni elektricnu pec nije koristila umrla od raka.

OT:

Ovo je super, jos samo da pokrivenost Zemlje bude 100%, da postoji samo jedna ogromna mreza i da Internet postane besplatan.

1) rak nemora imati veze sa zračenjem, ali može.

2) internet NIKADA neće biti besplatan, a to da bude besplatan na mobovima {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice