Bijeli iPhone u prodaji

poruka: 119
|
čitano: 9.987
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bijeli iPhone u prodaji".
17 godina
Re: Bijeli iPhone u prodaji
AlterA kaže...
tpg kaže...

Os mi dati crni,ipak ces sad sa tim bjelim biti cool cure ce da se pale na tebe    (ozbiljni mislim ) a mozes mi ga i jeftino prodati :)

Ozenjen, a i gadan ko lopov, nista se nemoze paliti na mene i motor od auta crkne kad ja sravim ruku n njega, toliko sam uncool, pa mi mobitel nije potreban za pokazivanje. Nemislim crnog prodat, nije mi potrebna lova...

Evo ja ti vjerujem u sve kaj si napisal... osim da si ozenjen... xD

17 godina
neaktivan
gjurki kaže...
AlterA kaže...

Napokon je stigao, Kupujem cim se pojavi u trgovinama, mozda vam posaljem i sliku, samo nemojte crknut od zavisti.

Sivosmedim, bezlicnim, neupotrebljivim ciglama je dosao kraj,

Nokiji i njenom tiranstvu u srednjovjekovnom OS-u te kvaliteti koja traje 2 godine,

Samsungu i nikakvoj kvaliteti, te ogranicenoj uporabi ako zelis koristit mobitel,

LG-u i idem se bacit pod vlak, zar se netko usudi to nazvat mobitelom

SE-u nit tu nit tamo, izda jedan mobitel da valja u desetljecu,

Motoroli i naprave jedan dobar uredaj i onda seriju totalnih promasaja,

HTC-u koji nisu cak ni losi jer su iskopirali sve i od svakoga, pa ponekad ta kombinacija i nije tako odvratna, ako imas dobar zeludac za to

BlackBerry-u za koji je neophodno imati dno od case povecalo-naocale da bi ga uopce mogao koristit, a da ne spominjem OS koji su iskomplicirali do neupotrebljivosti.

Dell koji ce izgleda unistit WebOS, jedino sto je jos vrijedilo od Palma, ostale ostale necu nit spominjat...

A sad placite nad svojim jadnim mobitelima i suosjecajte se s ostalim jadnicima na ovom forumu koji su istoga zalosnog stanja, eh da i nezaboravite popljuvat Apple iPhone, i pronac svaki moguc razlog sa se osjecate bolje u svom jadu i bjedi, jer si ga nemozete priustiti a i tastina vam ne dopusta da budete razumni prema tome.

BTW, ako se pitate, sad cu imat i Crni i Bjeli iPhone 4,

Evo pa glasajte

neznam dal je ovo zajebancija ili nije...nadam se da nije...u potpunosti se slažem sa tobom...

iphone ja najbolji mob(veliki sam apple hater ali iphone obožavam!!)..na njemu je sve savršeno i nema nikakvih negativnih strana...os je preje*en...mob je brz i sve je kako treba...sad će mi se nać par pametnih koji će mi dat TD i napisat kako je IOS smeće jer je zatvore OS ili tako nešto sr*t...molim vas bez takvih s*anja...kog uopće briga dal je otvoren ili zatvoren OS??...IPhone je najbolji mobitel u svim segmentima i u to nema priče!!

Nemam ja što pljuvat po iPhone-u, ok je to uređaj a vama dvojici je Stivi isprao mozak, to definitivno.

18 godina
Blade18 kaže...
AlterA kaže...
tpg kaže...

Os mi dati crni,ipak ces sad sa tim bjelim biti cool cure ce da se pale na tebe    (ozbiljni mislim ) a mozes mi ga i jeftino prodati :)

Ozenjen, a i gadan ko lopov, nista se nemoze paliti na mene i motor od auta crkne kad ja sravim ruku n njega, toliko sam uncool, pa mi mobitel nije potreban za pokazivanje. Nemislim crnog prodat, nije mi potrebna lova...

Evo ja ti vjerujem u sve kaj si napisal... osim da si ozenjen... xD

Lova cini cuda stari...

e.......
18 godina
limitedition kaže...

Nemam ja što pljuvat po iPhone-u, ok je to uređaj a vama dvojici je Stivi isprao mozak, to definitivno.

Steve Jobsa neznam, nit onmene zna. Sam sam pokusao isprat mozak pa nije islo. Daj me posavetuj kako se to radi jer imam nekih problema i dosta  prljastine u donjem djelu mozga. Mozda godine pusenja svega i svacega, a uglavnom cigareta, te gutanja kojekakvih pilula za glavobolju i ostalih derivata, a da ne spominjem raznonorazne napitke. Vidis da nije nista definitivno..

e.......
16 godina
protjeran
limitedition kaže...
gjurki kaže...
AlterA kaže...

Napokon je stigao, Kupujem cim se pojavi u trgovinama, mozda vam posaljem i sliku, samo nemojte crknut od zavisti.

Sivosmedim, bezlicnim, neupotrebljivim ciglama je dosao kraj,

Nokiji i njenom tiranstvu u srednjovjekovnom OS-u te kvaliteti koja traje 2 godine,

Samsungu i nikakvoj kvaliteti, te ogranicenoj uporabi ako zelis koristit mobitel,

LG-u i idem se bacit pod vlak, zar se netko usudi to nazvat mobitelom

SE-u nit tu nit tamo, izda jedan mobitel da valja u desetljecu,

Motoroli i naprave jedan dobar uredaj i onda seriju totalnih promasaja,

HTC-u koji nisu cak ni losi jer su iskopirali sve i od svakoga, pa ponekad ta kombinacija i nije tako odvratna, ako imas dobar zeludac za to

BlackBerry-u za koji je neophodno imati dno od case povecalo-naocale da bi ga uopce mogao koristit, a da ne spominjem OS koji su iskomplicirali do neupotrebljivosti.

Dell koji ce izgleda unistit WebOS, jedino sto je jos vrijedilo od Palma, ostale ostale necu nit spominjat...

A sad placite nad svojim jadnim mobitelima i suosjecajte se s ostalim jadnicima na ovom forumu koji su istoga zalosnog stanja, eh da i nezaboravite popljuvat Apple iPhone, i pronac svaki moguc razlog sa se osjecate bolje u svom jadu i bjedi, jer si ga nemozete priustiti a i tastina vam ne dopusta da budete razumni prema tome.

BTW, ako se pitate, sad cu imat i Crni i Bjeli iPhone 4,

Evo pa glasajte

neznam dal je ovo zajebancija ili nije...nadam se da nije...u potpunosti se slažem sa tobom...

iphone ja najbolji mob(veliki sam apple hater ali iphone obožavam!!)..na njemu je sve savršeno i nema nikakvih negativnih strana...os je preje*en...mob je brz i sve je kako treba...sad će mi se nać par pametnih koji će mi dat TD i napisat kako je IOS smeće jer je zatvore OS ili tako nešto sr*t...molim vas bez takvih s*anja...kog uopće briga dal je otvoren ili zatvoren OS??...IPhone je najbolji mobitel u svim segmentima i u to nema priče!!

jesi ti vidio u mojem postu da sam napiso da sam apple hater?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
18 godina

Meni je nadimak Mrgud, jer ja mrzim sve pa i Apple i ovaj foru i ovu drzavi, ja mrzim sto mrzim i mrzim...

e.......
16 godina
protjeran
Stoja kaže...
Psiho246 kaže...

Ti vjerojatno mislis na cekanje u redu na blagajni, sto nikako nije isto kao i kilometarski redovi i kampiranje pred ducanima za komad plastike.

Jedina slicna pojava se moze vidjeti kada se za 1. Maj dijeli grah umirovljenicima.

Komad plastike definitivno nije vrijedan toga i ja se osobno cudim i onima koji kampiraju kada izade nova ekspanzija za WoW, iako sam bio redovni igrac WoW-a.

Pricekati dan - dva, pa cak i tjedan dana i normalno kupiti uredaj/software je razumna stvar.

Jedino što je vrijedilo kampirati je bilo kada je pred godinu dana povodom izlaska Desire-a vipa bio dijelio uređaje za badava, ali kampirati i čekati, i onda još platiti, no way{#}

Nemoj mi to spominjat, i dan danas zalim sto nisam cekao u redu... {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Neće, dat ću ti TD samo zato što se ne slažem s tobom i zato što se izražavaš kao niskointeligentno dijete od 14 godina. Ako jesi takvo dijete, duboko se ispričavam.

Za razliku od bezličnog crnog iPhonea kojem se prednja maska nije promijenila 4 godine, ovaj čak i koliko-toliko liči nečemu (mora da je zbog ove Appleove božanske bijele boje koju su zadnjih godinu-dvije dana "razvijali"), no i dalje je bezveze mobitel (IMHO).

16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
gjurki kaže...

Neće, dat ću ti TD samo zato što se ne slažem s tobom i zato što se izražavaš kao niskointeligentno dijete od 14 godina. Ako jesi takvo dijete, duboko se ispričavam.

Za razliku od bezličnog crnog iPhonea kojem se prednja maska nije promijenila 4 godine, ovaj čak i koliko-toliko liči nečemu (mora da je zbog ove Appleove božanske bijele boje koju su zadnjih godinu-dvije dana "razvijali"), no i dalje je bezveze mobitel (IMHO).

dobro ako si tako pametan, zašto je mobitel bezveze...ja sam ga imo priliku koristit par dana i nemam ni jednu zamjerku...

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Mirko935 kaže...
gjurki kaže...

dobro ako si tako pametan, zašto je mobitel bezveze...ja sam ga imo priliku koristit par dana i nemam ni jednu zamjerku...

Nitko nije rekao da je mobitel bezveze. Ali, eto.

Mobitel je možda tebi sasvim dobar, ali meni se ne bi nikako svidio, ne zato što je od Applea ili bilo koji hate razlog, nego čisto zato što uopće ne volim touchscreen mobitele. Volim kad mogu opipati tipke, pogotovo qwerty tipkovnice. A zašto ga ostali korisnici BOL-a ne vole (ili vole), nije moja stvar. Ako ti se sviđa, kupi ga i šuti, ako ne, komentiraj kako je loš (jer znaš da ga nećeš moći dobiti).

Također, evo čisto da znate, ja imam LG KS-365 Town. Mobitelom sam zadovoljan, radi ono što bi trebao, ima nekih manjih bugova, ali ništa nepodnošljivo. I nikad ga ne bih mijenjao za iPhone.

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
18 godina
Staljin kaže...

Nitko nije rekao da je mobitel bezveze. Ali, eto.

Mobitel je možda tebi sasvim dobar, ali meni se ne bi nikako svidio, ne zato što je od Applea ili bilo koji hate razlog, nego čisto zato što uopće ne volim touchscreen mobitele. Volim kad mogu opipati tipke, pogotovo qwerty tipkovnice. A zašto ga ostali korisnici BOL-a ne vole (ili vole), nije moja stvar. Ako ti se sviđa, kupi ga i šuti, ako ne, komentiraj kako je loš (jer znaš da ga nećeš moći dobiti).

Također, evo čisto da znate, ja imam LG KS-365 Town. Mobitelom sam zadovoljan, radi ono što bi trebao, ima nekih manjih bugova, ali ništa nepodnošljivo. I nikad ga ne bih mijenjao za iPhone.

Onda uzivaj u LG-u, druze Staljin, svak ima pravo na svoje misljenje....

e.......
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Tu sam negdje nešto pisao o stvarima koje meni smetaju na iPhoneu, da se ne ponavljam: link. Negdje na pola posta, prije toga nešto vičem na ovog što mi pametuje o mrežama, a pojma nema i odustao je, a baš sam se nadao nekakvoj ozbiljnijoj raspravi :P

Valjda ti je jasno da mislim da je meni mobitel bezveze, ako je tebi dobar i ti si s njim zadovoljan, drago mi je. Ne možeš izjaviti da je najbolji jer je to presubjektivna tema. Ali, ajde da vidimo, u kojim je to segmentima iPhone najbolji mobitel? Nemoj reći u svim jer to baš i nije istina.

17 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Mozete se vi zaebavat kolko ocete s tom bjelom bojom. Sad mi dajte primjer nekog drugog mobitela koji ima bijelo staklo iza i flash a da mu kamera radi normalno.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bijeli iPhone u prodaji

.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Mozete se vi zaebavat kolko ocete s tom bjelom bojom. Sad mi dajte primjer nekog drugog mobitela koji ima bijelo staklo iza i flash a da mu kamera radi normalno.

O čemu ti sad pričaš? iPhone nema bijelo staklo.

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Ja sam otvorio štand pored reda na kojem kupujem crne iPhone uređaje koji nisu više u modi po cijeni od 50 kuna. Pa ako netko nije uspio prodati da kupi ovaj, može to učiniti na licu mjesta.

Nemoraš se truditi. Cijena polovnih iPhonea 4 32gb u oglasniku je 3000-4000kn. Tocnije vecina je 3500kn.

Samsung Galaxy S koji je bio alternativa tom iPhoneu kad sam ga kupovao tada je bio nekih 100-400kn jeftiniji.

Imao sam srece uspio sam nabaviti iPhone i sretan sam. Znas kolika je sada cijena tog Samsunga?

2000-2700kn, vacina 2400kn. Dakle nešto što sam prije preplatio 100-400kn sada vrijedi 1000kn više.

Kako god okrenem u plusu sam tom kupovinom preko 600kn. Jesam li zato ovca? Ako za ostale jesam,

neka im to zadovoljstvo {#}

To je jos jedan benefit kod kupnja iPhonea što nitko u usporedbama navodi. iPhone se izdaje jednom

godišnje i postao je na neki nacin i "cool" i "statusni simbol" (meni ne, ali nekima da) i jednostavno drži cijenu

bolje od ostalih.

Neki pisu kako je izasla Nokia u toj i toj boji i cude se zasto ovo nije vijest a ovo s bijelim iPhoneom je.

Jednostavno je, Apple je tu bijelu obecao prije skoro godinu, a tek je sada došla.

Za razliku od toga Nokia nije najavljivala neku posebnu boju, niti joj je trebalo skoro godina

da ju napravi. Cak i da je, jednostavno interes javnosti za Nokiju je gotovo neznatan.

S druge strane svaka vijest koja se tice jabuke ima najmanje po 30-150 komentara samo na ovom

forumu. Jednostavno cak i ovi koji mrze i ne podnose Apple pridonose važnosti i aktualnosti Applea.

Cak možda i više nego netko kao ja i par ljudi koji koriste njihove proizvode i vole podjeliti

svoja iskustva s tim proizvodima.

Apple je gotovo 100% napravio zbog besplatne reklame u medijima i zaradi na prodaji.

I sad se naravno svi cudite i pljujete po njemu, a to isto bi ucinio i Samsung, HTC, Nokia i ostatak ekipe da

može. Pa i vi sami bi to napravili da možete. Shvatite više da firme koje obožavate ne postoje zbog vas

i ljubavi prema korisnicima, nego je sve to biznis i ništa više.

Sto se tice same boje, cool je jer je osvježenje u gomili tamnih mobitela, ali osobno više volim svoj crni.

Djeluje mi elegantnije i više muški nego bijeli, ali ukusi su razliciti {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 12:57 (alen-c).
17 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Pa apple je to sad napravio da zgrnu još para pa da onda izdaju novi.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
gjurki kaže...

Tu sam negdje nešto pisao o stvarima koje meni smetaju na iPhoneu, da se ne ponavljam: link. Negdje na pola posta, prije toga nešto vičem na ovog što mi pametuje o mrežama, a pojma nema i odustao je, a baš sam se nadao nekakvoj ozbiljnijoj raspravi :P

Valjda ti je jasno da mislim da je meni mobitel bezveze, ako je tebi dobar i ti si s njim zadovoljan, drago mi je. Ne možeš izjaviti da je najbolji jer je to presubjektivna tema. Ali, ajde da vidimo, u kojim je to segmentima iPhone najbolji mobitel? Nemoj reći u svim jer to baš i nije istina.

da gledaš usporedbu na gms areni bio bi lošiji od svih u konkurenciji, ali kad ga počneš koristi shvatit ćeš da je bolji od bilo kojeg mobitela u svojem rangu!

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...
da gledaš usporedbu na gms areni bio bi lošiji od svih u konkurenciji, ali kad ga počneš koristi shvatit ćeš da je bolji od bilo kojeg mobitela u svojem rangu!

Zanimljiva konstatacija, iako sam naveo nekoliko stvari koje sa njim ne mogu ili mogu lošije nego s 2 i pol godine starim mobitelom kojeg sad koristim. Uostalom, ima ga frend, dovoljno sam ga proučio da bih zaključio da je ista stvar kao i stari iPhonei, nema ničega što bi me privuklo tom telefonu.

16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
gjurki kaže...

Zanimljiva konstatacija, iako sam naveo nekoliko stvari koje sa njim ne mogu ili mogu lošije nego s 2 i pol godine starim mobitelom kojeg sad koristim. Uostalom, ima ga frend, dovoljno sam ga proučio da bih zaključio da je ista stvar kao i stari iPhonei, nema ničega što bi me privuklo tom telefonu.

a čuj zavisi za šta ga koristiš..meni uglavnom treba za zvat- to obavlja sasvim dobro, za zabavu(igrice, music player i to)- šta se tiče igrica najbolji je od svih mobitela, šta se tiče music playera malo ali samo malo zaostaje...i treba mi za surfat po netu i ić na fejs- u tome definitivno je najbolji...sad neznam za šta tebi treba...iphone služi uglavnom za ovo šta sam ja nabrojo:D

15 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

kada mi netko spomene ajfon/ajpod i muziku odmah se sjetim itunesa i raznih sranja sa DRM-ovima, enkriptiranim filenameovima na uređaju, nemogućnost običnog copy pastea muzike a nedaj bože slanje bluetoothom :D

po meni je ipod najgori prijenosni music player ikad :P

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...
a čuj zavisi za šta ga koristiš..meni uglavnom treba za zvat- to obavlja sasvim dobro, za zabavu(igrice, music player i to)- šta se tiče igrica najbolji je od svih mobitela, šta se tiče music playera malo ali samo malo zaostaje...i treba mi za surfat po netu i ić na fejs- u tome definitivno je najbolji...sad neznam za šta tebi treba...iphone služi uglavnom za ovo šta sam ja nabrojo:D

Pa otvori onaj link koji sam gore stavio gdje sam detaljno napisao za što mi treba i što kod njega ne valja, naročito što se tiče glazbe. Čak ni za zvat mi nije dobar jer nema Smart Dialing. Safari je katastrofa za ikakvo ozbiljnije surfanje, čak i za čitanje ovog foruma, jer nema Text Reflow, tako da ni u tome nije najbolji. Par puta sam na frendovom iPhoneu čitao ovaj forum i izludim od onog skrolanja lijevo-desno, osjećam se kao retard od toga. Jbg, navikao sam na neke malo "inteligentnije" stvari koje iPhone nema. Čak i za ugasiti vibraciju moram ići kroz meni umjesto da imam jednostavni widget ili nešto takvo za to napraviti.

16 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Evo, prvi problemi s bijelim iPhoneom se javili: http://www.gsmarena.com/the_white_iphone_4_is_thicker_wont_fit_in_some_cases-news-2583.php

Bit će da je bijela boja deblja od crne pa su se dimenzije mobitela promijenile {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Evo, prvi problemi s bijelim iPhoneom se javili: http://www.gsmarena.com/the_white_iphone_4_is_thicker_wont_fit_in_some_cases-news-2583.php

Bit će da je bijela boja deblja od crne pa su se dimenzije mobitela promijenile {#}

taman si me preduhitrio

bas me zanima kako ce fanboyevi ovo objasniti

naravno, malo debljine nije bitno normalnim ljudima

al kako zivjeti sa debelim mobitelom?

signal reception problems and unauthorised tracking. now in white.
16 godina
protjeran
Bijeli iPhone u prodaji

hahahahah ovo je EPIC!!" Phil Schiller from Apple is quoted saying this about the manufacturing of the white iPhone 4: "It's not as simple as making something white."

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bijeli iPhone u prodaji

kakav je ovo dodatak kod bjelog Ajfona kod kamere prednje to crni nema .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tpg kaže...

kakav je ovo dodatak kod bjelog Ajfona kod kamere prednje to crni nema .

Ovo iznad zvučnika? Senzor za svjetlo. Kod crnog se ne vidi.

17 godina
Mirko935 kaže...

Ovo iznad zvučnika? Senzor za svjetlo. Kod crnog se ne vidi.

I vjerojatno i proximity sensor. Nisam znao da stoji tu iznad, mislio sam da stoji lijevo/desno od zvučnika, kako kod ostalih smartphonova ti senzori stoje... Iskreno mi se ne sviđa što se to ovako vidi, crni mi je dražiji di je to sakriveno. A još je bijeli i deblji pa eto im na koji su prodali crni da zamijene sa bijelim{#}

Stoja
17 godina
Bijeli iPhone u prodaji

počela su silovanja s ajfonom... nema vise stranice na netu, a da nema neki pop-up...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice