Bijeli iPhone u prodaji

poruka: 119
|
čitano: 9.983
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bijeli iPhone u prodaji".
18 godina
neaktivan
Re: Bijeli iPhone u prodaji
Zato mozda sto n8 nije sminkerski mobitel (sam ga imam i znam za ceg ga rabim)...

A i nokia nazalost ne zna baš reklamirati svoje proizvode...

Hebote kako bi nokia s sym^3 bila velika da je Jobs u njoj...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
18 godina
Stvarno moraš biti mentalno retardiran da čekaš u redu za bijeli telefon (općenito čekat u redu a da nije za kruh ili osobnu jer IDIJOTIZAM).
3Gs je lijep ako je bijele boje jer mu je sam zadnja strana bijela. Pošto je 4 takav da ima alumuniski prsten mislim da samo zadnja bijela boja ne dolazi u obzir.
Uglavnom 4 bijele boje je ružan a oni koji čekaju u redu za komad aluminija su žaljenja vrijedni ljudi.
15 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Školski primjer dobroga marketinga, djeco učite od Stevea

Iskreno me boli za bijeli iPhone, no ipak, marketing je marketing.

Ha!

0 0 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...
Stvarno moraš biti mentalno retardiran da čekaš u redu za bijeli telefon (općenito čekat u redu a da nije za kruh ili osobnu jer IDIJOTIZAM).
3Gs je lijep ako je bijele boje jer mu je sam zadnja strana bijela. Pošto je 4 takav da ima alumuniski prsten mislim da samo zadnja bijela boja ne dolazi u obzir.
Uglavnom 4 bijele boje je ružan a oni koji čekaju u redu za komad aluminija su žaljenja vrijedni ljudi.

Ja san nedavno čeka u redu kako bi kupija prazne DVD-ove.

Jesan li ja idiot zato šta čekan zbog plastike?

http://about.me/antesirkovic
18 godina
sirka666 kaže...

Cekao si na red zbog praznih DVDova? O.o

Mislim da si si odgovor dao sam...

Za nesto slicno nisam nikada cuo.

- Psiho246
18 godina
sirka666 kaže...
NEW_MAN kaže...

Ne, ali možda jesi jer ne kužiš poantu moje priče.

Čeka se na nešto što ti treba a ne na uređaj koji je u prodaji ali druge boje.

Kaj sam trebal nabrojat sve na svijetu kaj se kao isplati čekat u redu?

Da, čekat da kupiš DVD je u redu, čak je u redu čekat da kupiš CD ili čokoladu...

18 godina
Danny_HR kaže...

Prvenstveno zato jer ne bacam telefon. Ogrebotine se na njemu mogu napraviti, naravno. Imam ih nekoliko na stražnjoj strani od stola, al to mi ne smeta ni najmanje.

Kad ga furam na biciklizam il planinarenje metnem ga u ovo i miran sam. One kvazi homo maskice koje se mogu kupiti okolo nit štite, nit su lijepe...

Potpis.Ja tako isto koristim bez zaštite i kad idem vježbat/vozit bicikl stavim ga kućište koje mi je ujedno eksterna bateirija.

nine kaže...

kako vi ne shvaćate ljudi.. to nije samo bijela boja, nego revolucija.. ova bijela boja će redefinirati sve bijele boje ikad napravljene..

blah blah blah :D

Evo još jedan glupi komentar apple hejtera.Gdje su oni napisali da je to revolucija bijela boja to postoji samo u vašim polumozgovima i nekim anti apple stranicama kao endgagdet.

gjurki kaže...
Izbjeglica_02 kaže...
doxy kaže...

Koja inovacija, mislim da mi je ovo glavna prekretnica u životu, i svijet mobitela nikad neće biti isti.

Kladim se da je 3 puta bolji od crnog.

Ja stvarno nerazumijem zar vam je toliko dosadno u životu da morate postati ovako glupe komentare... 

Koliko ja znam HTC,Nokia,Alcatel,Telit imaju mobitele u više boja pa ni jedan nije bolji od drugog.

Nisam nikakav Apple fanboy (bolji mi je HTC), al jednostavno nerazumijem smisao vaših komentara.

smisao tih komentara je opravdana sprdnja apple-a...tipovi izdaju iphone u drugoj boji i prezentiraju ga koda su izdali sa šezdeset jezgrenim procesorom, kamerom od 20 mpixela.. wifi sa dometom do 20 km...ekran od 40 inča ...zvučnici ko u kafićima...itd. debilana žešća, a ustvari promjenili su boju mobitela i to puno poslje nego šta je uređaj izašo...normalni proizvođači odmah puste u 3-4 boje a ovi promjene boju i hvale se time koda su napravili mobilnu revoluciju...meni je osobno iphone 4 najbolji mobitel, iako mrzim apple iz dna duše baš zbog ovakvih gluposti šta rade...-.-

GDJE SU ONI PREZENIRALI DA JE NOVA REVOLUCIJA(velika slova su opravdana jer u ovoj situaciji nemožeš a ne vikat).Ovaj tvoj opis{#}.

Na njihovoj stranici piše da je došao imali su nekih problema s bijelom bojom zbog proksimity senzora i još nekih stvari koje možete nać na stranim portalima gdje objašnjavaju iz applea zašto se dugo čekalo.

Ja imam crni i nema teoretske šanse da ga mijenjam za bijelog i crni mi je dosta ljepši to kaj postoje neka djeca koja su bogata i samo se preseravaju to nije kriv apple ni nijedan druga tvrtka.I onda ti hejteri govore da je iphone za budale i za one koji su bogati i da su sljedbenici stevea jobsa što je velika neistina i samo služi hejterima da popale vatru i onda smo mi krivi korisnici iphona kao ja koji samo iznosim mišljenje.

16 godina
NEW_MAN kaže...

Da, čekat da kupiš DVD je u redu, čak je u redu čekat da kupiš CD ili čokoladu...

Razumin poantu tvoje priče.

Neki su možda čekali bijeli iPhone, pa stoga čekaju u redu da ga kupe, isto ka i za crni... Ništa čudno...

18 godina
sirka666 kaže...
NEW_MAN kaže...

Razumin poantu tvoje priče.

Neki su možda čekali bijeli iPhone, pa stoga čekaju u redu da ga kupe, isto ka i za crni... Ništa čudno...

Ti vjerojatno mislis na cekanje u redu na blagajni, sto nikako nije isto kao i kilometarski redovi i kampiranje pred ducanima za komad plastike.

Jedina slicna pojava se moze vidjeti kada se za 1. Maj dijeli grah umirovljenicima.

Komad plastike definitivno nije vrijedan toga i ja se osobno cudim i onima koji kampiraju kada izade nova ekspanzija za WoW, iako sam bio redovni igrac WoW-a.

Pricekati dan - dva, pa cak i tjedan dana i normalno kupiti uredaj/software je razumna stvar.

- Psiho246
17 godina
Psiho246 kaže...

Ti vjerojatno mislis na cekanje u redu na blagajni, sto nikako nije isto kao i kilometarski redovi i kampiranje pred ducanima za komad plastike.

Jedina slicna pojava se moze vidjeti kada se za 1. Maj dijeli grah umirovljenicima.

Komad plastike definitivno nije vrijedan toga i ja se osobno cudim i onima koji kampiraju kada izade nova ekspanzija za WoW, iako sam bio redovni igrac WoW-a.

Pricekati dan - dva, pa cak i tjedan dana i normalno kupiti uredaj/software je razumna stvar.

Jedino što je vrijedilo kampirati je bilo kada je pred godinu dana povodom izlaska Desire-a vipa bio dijelio uređaje za badava, ali kampirati i čekati, i onda još platiti, no way{#}

Stoja
18 godina
NEW_MAN kaže...

Pa tko kaže da određenom dijelu ljudi ne treba bijeli iphone?  Nekome paše uz tenisice a nekome uz mašnicu u kosi no to nije moj problem niti razlog da nekoga nazivam mentalnim bolesnikom.

Različiti ljudi imaju različite potrebe a to nije niti tvoj niti moj problem ...

16 godina
movie kaže...
Pa tko kaže da određenom dijelu ljudi ne treba bijeli iphone?  Nekome paše uz tenisice a nekome uz mašnicu u kosi no to nije moj problem niti razlog da nekoga nazivam mentalnim bolesnikom.

Različiti ljudi imaju različite potrebe a to nije niti tvoj niti moj problem ...

Taman san ja tia napisat isti post.

18 godina
Meni nečija mentalna retardacija ne predstavlja baš nikakav problem niti se radi toga uzbuđujem. Samo iznosim svoje mišljenje s kojim se baš nitko ne mora složili niti mi je stalo do toga.
15 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Na stranu za i protiv iPhonea, vijest je čisti dokaz da je čak i banalna stvar poput boje iPhonea značajnija stvar u ITC industriji od svih modela koje HTC, Samsung, Nokia je ostala družina misli izdati.

2 1 hvala 0
18 godina
Takav je trend i logično je da pojedinačno najprodavaniji uređaj diže toliku prašinu pa makar ona bila bijele boje.
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Ja sam otvorio štand pored reda na kojem kupujem crne iPhone uređaje koji nisu više u modi po cijeni od 50 kuna. Pa ako netko nije uspio prodati da kupi ovaj, može to učiniti na licu mjesta.

FFS ukrade mi ideju :D

15 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

@jpelko2

hahahahahah, šta nisi čuo da je to posebna "Perl Sheep White" boja.. Izmišljena da privlači ovce

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Bijeli iPhone u prodaji

Strašno.....

A da je tek ovakav onima koji kampiraju i drkaju na Appleove proizvode. To bi im bio vrh vrhova...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 4 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Meni je super kad jedni uzbuđeno u redu čekaju bijeli telefon, drugi uzbuđeno komentiraju ove prve, a treći ih uzbuđeno brane.

Sav sam si uzbuđen onda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Strašno.....

A da je tek ovakav onima koji kampiraju i drkaju na Appleove proizvode. To bi im bio vrh vrhova...

Bolji je bez Jobsa.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

e jel to stvarno košta 300 dolara ako sam dobro razumio ? čini mi se dosta malo za američki standard dok u Hrvastkoj treba odvojiti cijelu plaću + ako želimo više od 16 gb plaću i pol

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurek95 kaže...

e jel to stvarno košta 300 dolara ako sam dobro razumio ? čini mi se dosta malo za američki standard dok u Hrvastkoj treba odvojiti cijelu plaću + ako želimo više od 16 gb plaću i pol

To je cijena uz pretplatu.

17 godina
neaktivan
Sax kaže...

Meni je super kad jedni uzbuđeno u redu čekaju bijeli telefon, drugi uzbuđeno komentiraju ove prve, a treći ih uzbuđeno brane.

Sav sam si uzbuđen onda.

A ja si uzbuđeno donesem hrpu balona s vodom pa ih počmem prati ko mlade majmune a oni nesmiju iz reda..

18 godina
Bijeli iPhone u prodaji

Napokon je stigao, Kupujem cim se pojavi u trgovinama, mozda vam posaljem i sliku, samo nemojte crknut od zavisti.

Sivosmedim, bezlicnim, neupotrebljivim ciglama je dosao kraj,

Nokiji i njenom tiranstvu u srednjovjekovnom OS-u te kvaliteti koja traje 2 godine,

Samsungu i nikakvoj kvaliteti, te ogranicenoj uporabi ako zelis koristit mobitel,

LG-u i idem se bacit pod vlak, zar se netko usudi to nazvat mobitelom

SE-u nit tu nit tamo, izda jedan mobitel da valja u desetljecu,

Motoroli i naprave jedan dobar uredaj i onda seriju totalnih promasaja,

HTC-u koji nisu cak ni losi jer su iskopirali sve i od svakoga, pa ponekad ta kombinacija i nije tako odvratna, ako imas dobar zeludac za to

BlackBerry-u za koji je neophodno imati dno od case povecalo-naocale da bi ga uopce mogao koristit, a da ne spominjem OS koji su iskomplicirali do neupotrebljivosti.

Dell koji ce izgleda unistit WebOS, jedino sto je jos vrijedilo od Palma, ostale ostale necu nit spominjat...

A sad placite nad svojim jadnim mobitelima i suosjecajte se s ostalim jadnicima na ovom forumu koji su istoga zalosnog stanja, eh da i nezaboravite popljuvat Apple iPhone, i pronac svaki moguc razlog sa se osjecate bolje u svom jadu i bjedi, jer si ga nemozete priustiti a i tastina vam ne dopusta da budete razumni prema tome.

BTW, ako se pitate, sad cu imat i Crni i Bjeli iPhone 4,

Evo pa glasajte

0 Mrzim iPhone i sve na svjetu
0 Mrzim iPhone i svoj mobitel
0 Mrzim iPhone - nemogu ga kupit
0 Mrzim iPhone - neodredeno
1 Mrzim iPhone jer ga svi imaju
e.......
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 0:17 (AlterA).

4 3 hvala 0
16 godina
AlterA kaže...

Napokon je stigao, Kupujem cim se pojavi u trgovinama, mozda vam posaljem i sliku, samo nemojte crknut od zavisti.

Nokiji i njenom tiranstvu u srednjovjekovnom OS-u te kvaliteti koja traje 2 godine,

Samsungu i nikakvoj kvaliteti, te ogranicenoj uporabi ako zelis koristit mobitel,

HTC-u koji nisu cak ni losi jer su iskopirali sve i od svakoga, pa ponekad ta kombinacija i nije tako odvratna, ako imas dobar zeludac za to

BlackBerry-u za koji je neophodno imati dno od case povecalo-naocale da bi ga uopce mogao koristit, a da ne spominjem OS koji su iskomplicirali do neupotrebljivosti.

Dell koji ce izgleda unistit WebOS, jedino sto je jos vrijedilo od Palma, ostale ostale necu nit spominjat...

A sad placite nad svojim jadnim mobitelima i suosjecajte se s ostalim jadnicima na ovom forumu koji su istoga zalosnog stanja, eh da i nezaboravite popljuvat Apple iPhone, i pronac svaki moguc razlog sa se osjecate bolje u svom jadu i bjedi, jer si ga nemozete priustiti a i tastina vam ne dopusta da budete razumni prema tome.

Evo pa glasajte

Os mi dati crni,ipak ces sad sa tim bjelim biti cool cure ce da se pale na tebe    (ozbiljni mislim ) a mozes mi ga i jeftino prodati :)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Zasto je cekanje u redu takav problem?

To je neka nova pojava?

Čist račun duga ljubav!
18 godina
tpg kaže...

Os mi dati crni,ipak ces sad sa tim bjelim biti cool cure ce da se pale na tebe    (ozbiljni mislim ) a mozes mi ga i jeftino prodati :)

Ozenjen, a i gadan ko lopov, nista se nemoze paliti na mene i motor od auta crkne kad ja sravim ruku n njega, toliko sam uncool, pa mi mobitel nije potreban za pokazivanje. Nemislim crnog prodat, nije mi potrebna lova...

e.......
16 godina
protjeran
AlterA kaže...

Evo pa glasajte

neznam dal je ovo zajebancija ili nije...nadam se da nije...u potpunosti se slažem sa tobom...

iphone ja najbolji mob(veliki sam apple hater ali iphone obožavam!!)..na njemu je sve savršeno i nema nikakvih negativnih strana...os je preje*en...mob je brz i sve je kako treba...sad će mi se nać par pametnih koji će mi dat TD i napisat kako je IOS smeće jer je zatvore OS ili tako nešto sr*t...molim vas bez takvih s*anja...kog uopće briga dal je otvoren ili zatvoren OS??...IPhone je najbolji mobitel u svim segmentima i u to nema priče!!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
16 godina
AlterA kaže...
tpg kaže...

Ozenjen, a i gadan ko lopov, nista se nemoze paliti na mene i motor od auta crkne kad ja sravim ruku n njega, toliko sam uncool, pa mi mobitel nije potreban za pokazivanje. Nemislim crnog prodat, nije mi potrebna lova...

Ok to je bio samo pokušaj da kupim mob za jeftine pare

pozz

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
18 godina
gjurki kaže...

neznam dal je ovo zajebancija ili nije...nadam se da nije...u potpunosti se slažem sa tobom...

iphone ja najbolji mob(veliki sam apple hater ali iphone obožavam!!)..na njemu je sve savršeno i nema nikakvih negativnih strana...os je preje*en...mob je brz i sve je kako treba...sad će mi se nać par pametnih koji će mi dat TD i napisat kako je IOS smeće jer je zatvore OS ili tako nešto sr*t...molim vas bez takvih s*anja...kog uopće briga dal je otvoren ili zatvoren OS??...IPhone je najbolji mobitel u svim segmentima i u to nema priče!!

Nije zajebancija

e.......
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice