Android učvrstio dominaciju

poruka: 41
|
čitano: 2.591
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android učvrstio dominaciju".
17 godina
neaktivan
Re: Android učvrstio dominaciju
alen-c kaže...
Šef kaže...
Meni je tu fascinantnije sto je Samsung isporucio vise mobitela s Bada OS-om nego ostali s WP7...

Možda Samsung samo sabotira WP7. Svaki update kod njih zapne {#}
A i Samsung voli sjediti na puno stolaca odjednom.

Koristi Bada OS, Android, WP7, Symbian (iako nije dugo ništa pod njim predstavio) i sigurno bi iOS da

mu Stevo dopusti. Težnje prema Appleu je pokazao vec kopiranjem izgleda i sucelja di nebi uzeo i OS {#}

Pa kad moze, zasto ne? Samsung je jaci od Applea globalno.. 

Imaju i tankere!

http://androoolog.blogspot.com/
18 godina

Dok jedni učvrščuju dominaciju za to vrije drugi učvrščuju zaradu ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ne kužim kako se Micromanu uspio srušiti Android!?

Bitno je da on sam sebi odgovori na jedno jednostavno pitanje:

- Jesam li modao, mijenjao sam OS, itd itd?

Ako je odgovor DA, šta se čudiš, nešto si krivo napravio...

I sam koristim DESIRE i nije mi se NI JEDNOM srušio, a radio sam svašta s njegovim softwareom i raznim aplikacijama.

Jednom mi je browser bio nestabilan, ali to je zato što mi je povukao novi update za Flash player, a slijedeća verzija je riješila taj propust...

I sad će svi početi pljuvati po Androidu, ali jabučari, gdje vam je flash?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
Don Kihoty kaže...

Ne kužim kako se Micromanu uspio srušiti Android!?

Bitno je da on sam sebi odgovori na jedno jednostavno pitanje:

- Jesam li modao, mijenjao sam OS, itd itd?

Ako je odgovor DA, šta se čudiš, nešto si krivo napravio...

I sam koristim DESIRE i nije mi se NI JEDNOM srušio, a radio sam svašta s njegovim softwareom i raznim aplikacijama.

Jednom mi je browser bio nestabilan, ali to je zato što mi je povukao novi update za Flash player, a slijedeća verzija je riješila taj propust...

Flash je u PM, tamo gdje i treba da bude. {#}

15 godina

ja bi se iPhona htio upravo zbog tog sminkanja  i sto je on postao kao neki ne znam ni ja sto rijesiti...

ide mi na zivce kad izvadim iPhone svi ono vauuu, ima se ovo ono sminker koji ku*ac...jednostavno me zivcira a i sklon sam mijenjanju mobitela svakih 3-4 mjeseca jer jednostavno dosadi...

a i istina je sto microman kaze, naravno da je najzastupljeniji kad se android mobitel nade za ispod 1k kn, a iphone nije bas tako, osim zastarjelog 3G-a...

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ja imam flash na Iphonu.Toliko je super taj flash da ga ne koristim.

I'll see you on the dark side of the moon
16 godina

Jel istina da ima problema sa instaliranjem prije kupljenih aplikacija na novi android mob? Da na marketu pise "purchased" ali šipak. Na mob ne dolaze.

Divota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

Jel istina da ima problema sa instaliranjem prije kupljenih aplikacija na novi android mob? Da na marketu pise "purchased" ali šipak. Na mob ne dolaze.

Divota.

Nisam kupio niti jednu aplikaciju jer se u Hrvatskoj niti ne moze.

Mozda neki hackovi postoje, ali to nije "normalna kupovina".

Sto se tice purchased, a na novi mobitel ne dolaze moglo bi biti isto kao i sa Installed.

Aplikacija pise Installed, ali zato jer je kao takva registrirana na nekom prije mobitelu.

Samo treba odabrati novi mobitel i ona stize. Evo na slici primjera apliakcije koju sam ima prije, ali nemam sada na Nexusu.

Pretpostavljam da bi to sa Purchased bila ista stvar, ali ne tvrdim da je jer nisam kupovao na marketu.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
protjeran
alen-c kaže...
Mislim da je Appleu ipak važniji postotak koji zaradi na ukupnom tržištu mobitela nego zastupljenost njihova OSa. Kad smo kod toga Symbian + Android ~ 60%. Di je ostalih 40% i koliko tocno pada na iOS? Malo je nepotpun članak. Čak i da imaju Bada OS i WP7 zajedno 10%, to bi značilo da iOS ima 30, a 5% razlike i nije tolika razlika. I vjerojatno se ovdje ne računaju tableti.

A što vi sroljite..Prvo vam je bitna kvaliteta.E kad vas tu netko pregazi,onda je bitna učinkovitost i korištenje.E kad vas tu drugi zgaze,onda je bitna zastupljenost.E kad vas i tu pregaze,onda je bitna zarada...Baš ono što ste vječit pljuvali promovirali skuplji proizvod za široke mase ,sa akcentom na zadovoljstvo kupaca a ne profit.Jebo*e kako mjenjate priču kao plaćene uličarke...fuj...{#}

16 godina
Mauro kaže...

Nisam kupio niti jednu aplikaciju jer se u Hrvatskoj niti ne moze.

Mozda neki hackovi postoje, ali to nije "normalna kupovina".

Sto se tice purchased, a na novi mobitel ne dolaze moglo bi biti isto kao i sa Installed.

Aplikacija pise Installed, ali zato jer je kao takva registrirana na nekom prije mobitelu.

Samo treba odabrati novi mobitel i ona stize. Evo na slici primjera apliakcije koju sam ima prije, ali nemam sada na Nexusu.

Pretpostavljam da bi to sa Purchased bila ista stvar, ali ne tvrdim da je jer nisam kupovao na marketu.

Ne znam. Kazu da sa besplatnim nema problema, a placene se navodno nakon nekog nedefiniranog vremena skinu. A sve preko jednog jedinog google accounta. Ne radi se o hackovima nego o legitimnim korisnicima u americi.

16 godina
linuxjuzer kaže...

A što vi sroljite..Prvo vam je bitna kvaliteta.E kad vas tu netko pregazi,onda je bitna učinkovitost i korištenje.E kad vas tu drugi zgaze,onda je bitna zastupljenost.E kad vas i tu pregaze,onda je bitna zarada...Baš ono što ste vječit pljuvali promovirali skuplji proizvod za široke mase ,sa akcentom na zadovoljstvo kupaca a ne profit.Jebo*e kako mjenjate priču kao plaćene uličarke...fuj...{#}

Tko je pregažen po kvaliteti, učinkovitosti i korištenju? iPhone sigurno nije. Misliš na Nokiu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice