Po meni je bitniji podatak to što je Symbian-ov udjel pao sa 45% na 26%
Sve dok u HR t-mobile ne spusti cijene iPhone-a i ostalih skupih điđa, Android će dominirat.
Android je platforma koja je dostupna svim firmama, a iOS dobro prati makar ga samo jedna firma stavlja kao primarni softver na uređaje (Apple).
Također, Apple neće moći dominirat sve dok ne postoje više uređaji sa Androidom ispod 1000 kn.
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
ma kako ovo može dominirati a pogle kak kratke nogice ima? onaj u gornjem lijevom ćošku se čak i prevrnuo.
ja mislim da puno curica kupuje mobitele sa androidom jer im je robotić kjutač. zato je popularan koliko i justin bieber.
No kad bi recimo usporedivali peđrodajne rezultate HTC-a desire HD vs iPhone 4 zna se tko bi bio zastupljeniji.
ma kako ovo može dominirati a pogle kak kratke nogice ima? onaj u gornjem lijevom ćošku se čak i prevrnuo.
ja mislim da puno curica kupuje mobitele sa androidom jer im je robotić kjutač. zato je popularan koliko i justin bieber.
prije to možeš reć za apple, u mojoj školi ima cura koje bi se prodale za ajfon
Ma ne, curice kupuju iphone zato što je on cool. A pravi dečki kupuju androide naravno. 
Ja koristim WP7 
Nisam glup da trazim sponzorusu koja me oce zbog ajfona
@Mitch Jel to pokusavas trollati?
Nakon sto sam bio dugogodisnji korisnik Symbiana odlucim dati priliku Androidu prije nekih 7-8 mjeseci i kupim si Desire.
Dobar telefon nema sta ali mu fali Symbian (ne "crna ovca" v5 da preduhitrim trollove ako je to uopce moguce).
Pocetni hype za Androidom vec lagano jenjava i ljudi se okrecu onome sto je provjereno funkcionalno i radi kako spada a to su Symbian, Blackberry OS i iOS.
Svi imaju svoje mane ali srednje ime Androida je "bem ti sto se zaheba"...
Jedino cemu se nadam da ce WP7 bit ok napokon kad se rijesi ovih pocetnih problema/nedostataka i da mu nece trebati godine kao Androidu. Da me se neshvati pogresno, Android jos nije upotrebljiv i svi koji ga imaju znaju to ali nece nikad priznati jer isto kao i Apple fanovi zele ostati u mraku alternative jer ...netko neka ubaci text jer ih ja neshvacam...
Pod "jabucare" neubrajam ljude koji stvarno koriste Mac"xx" PC za rad ako je on stvarno bolji za ono sto im treba vec djecu koja imaju malo ostecen mozak od reklama ali opet nisu oni krivi...
@Mitch Jel to pokusavas trollati?
Nakon sto sam bio dugogodisnji korisnik Symbiana odlucim dati priliku Androidu prije nekih 7-8 mjeseci i kupim si Desire.
Dobar telefon nema sta ali mu fali Symbian (ne "crna ovca" v5 da preduhitrim trollove ako je to uopce moguce).
Pocetni hype za Androidom vec lagano jenjava i ljudi se okrecu onome sto je provjereno funkcionalno i radi kako spada a to su Symbian, Blackberry OS i iOS.
Svi imaju svoje mane ali srednje ime Androida je "bem ti sto se zaheba"...
Jedino cemu se nadam da ce WP7 bit ok napokon kad se rijesi ovih pocetnih problema/nedostataka i da mu nece trebati godine kao Androidu. Da me se neshvati pogresno, Android jos nije upotrebljiv i svi koji ga imaju znaju to ali nece nikad priznati jer isto kao i Apple fanovi zele ostati u mraku alternative jer ...netko neka ubaci text jer ih ja neshvacam...
Pod "jabucare" neubrajam ljude koji stvarno koriste Mac"xx" PC za rad ako je on stvarno bolji za ono sto im treba vec djecu koja imaju malo ostecen mozak od reklama ali opet nisu oni krivi...
Android je open-source, sa modovima postaje sve bolji.
WP7 je meni sa c/p najbolji OS trenutno, zato ga i imam
Sakom po stolu!
Ja još nemam smartphone i bas se ne osijecam nesto zakinut,cak niti kod zena. ;-)
bit ce ti kad te bude provjeravla sto to ti radis na netu i onda nadje na ovaj post
prije to možeš reć za apple, u mojoj školi ima cura koje bi se prodale za ajfon
a ima mnogo cura koje su se prodale kako bi si ga prijustile i vec ga furaju, pogledaj okolo malo :)
a lagao bi kad bi rekao da nebi pomogao curi u nevolji.
No dosta oftopica.
Meni najbolji OS CP/M
ma to je bezveve i to se znalo ... ništa novo, kad nokia izađe sa WP7 onda treba pratiti
prodao si ga ti cim si saznao da te moze locirati pomocu ajfona. u strahu si i njenu sliku stavio na avatar da te nadgleda i na forumu.
http://androoolog.blogspot.com/
Koliko uopće ima modela sa BADA OS-om? Ja znam jedino za onaj samsung wave što se i kod nas prodavao...to ni meni nije jasno, a pogotovo što zapravo o BADA-i nisam ni čuo od kako se pojavio Wave, bilo je nešto reklama na TV-u i par tema na forumu, ali odonda kao da je umro...dok wp7 se ipak stalno priča.
No vec sutra idem u west gate po drugu cetvorkicu jer kod prelaska na desire dobio sam osjecaj da sam presao sa konja na magarca.
Koliko uopće ima modela sa BADA OS-om? Ja znam jedino za onaj samsung wave što se i kod nas prodavao...to ni meni nije jasno, a pogotovo što zapravo o BADA-i nisam ni čuo od kako se pojavio Wave, bilo je nešto reklama na TV-u i par tema na forumu, ali odonda kao da je umro...dok wp7 se ipak stalno priča.
Wave i Wave 2 su poznatiji...
Taj Wave je ustvari dobar komad hardvera. Nisam puno radio s njim, ali npr. music player (na prvi pogled) izgleda odlicno.
http://androoolog.blogspot.com/
Ma Android je postao qurva... sad su ga već svi počeli silovat kako im se sprdne i te verzije postaju gore od osnovnog oblika. Mislim da će google tu sigurno nešto mijenjati.
Možda Samsung samo sabotira WP7. Svaki update kod njih zapne 
A i Samsung voli sjediti na puno stolaca odjednom.
Koristi Bada OS, Android, WP7, Symbian (iako nije dugo ništa pod njim predstavio) i sigurno bi iOS da
mu Stevo dopusti. Težnje prema Appleu je pokazao vec kopiranjem izgleda i sucelja di nebi uzeo i OS 
Ma Android je postao qurva... sad su ga već svi počeli silovat kako im se sprdne i te verzije postaju gore od osnovnog oblika. Mislim da će google tu sigurno nešto mijenjati.
Apsolutno, zato se HTC-ov Sense i smatra najljepšim i najfunkcionalnijim smartphone sučeljem na tržištu ;)
Dok me nisu napali fanboyevi razni, najljepši je subjektivno, ovo drugo nije :P
Apsolutno, zato se HTC-ov Sense i smatra najljepšim i najfunkcionalnijim smartphone sučeljem na tržištu ;)
Dok me nisu napali fanboyevi razni, najljepši je subjektivno, ovo drugo nije :P
Smatra se? Mislis ti ga smatras? Volis kitch, nema problema, al molim te pisi "smatram", a ne "smatra se". I sam kazes da je subjektivno pa onda se u skladu s time i izrazi.
Ovo drugo je isto subjektivno naravno.