Pokretanje klana

poruka: 12
|
čitano: 3.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pokretanje klana

Ja i moji prijatelji smo došli na ideju da napravimo klan, a igrali bismo COD i CS pretežito. Na što sve treba paziti? Trebamo smisliti ime, logo, napravimo sajt, chat ili neku komunikaciju, instaliramo Hamachi ili Xfire, što još? Kad netko od nas igra na nekom serveru, kako stavi u kojem je klanu? Da se prijavimo na clanbase?

Na što sve treba obratiti pažnju?

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokretanje klana

BUMP!

Itko?

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pokretanje klana

ovisi što sve planirate. Samo skupa pubat ili comepetitive igrat. Ime, logo i clantag definitivno smislit, neki forum bi bio zgodan za početak, možda bolje da site ostavite za kasnije kad vidite kak će vam ić to sve skupa. Xfire jako koristan tool. Ak mislite malo ozbiljnije, obavezno commse nekakve nabavit. Možete za početak kreirat i prek xifre room pa svi mogu voice koristit, ali puno bolja varijanta je nabavit/posudit nekakav server, moja preporuka Mumble 1.2.X ili Team Speak3. Čini mi se da i T-kom ima neki public TS3 na koji svi mogu doć.

Za CS neznam kolko bude zainteresiranos domaćih igrača, CoD bute prije skupili.

Clanbase nemorate odma, prvo izvježbat par practise warova da vidite kak vam ide i na čemu trebate poradit, isto tak bi bilo zgodno kad bi i vlastiti game server imali da imate na čem vježbat i taktike razvijat, al to samo ak baš na CB pucate. Uvijek postoji opcija i sponzora uhvatit za tak neš al to je trenutno skoro pa nemoguće.

Obavjesti pobacat po raznim forumima da tražite ljude za squadove.

Eto tolko mi je palo na pamet ovak na brzinu, nije lak zadatak to sve izvest, al držim fige da vam uspije.

16 godina
neaktivan
Pokretanje klana

Hvala na svemu. Večeras imamo trening i tako do kraja tjedna, a koristimo Hamachi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 19:19 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ste razmišljali o BF:BC2??

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
protjeran
Pokretanje klana

za clanbase ti treba org key o_0

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zna li tko kakav progrqm za pravljenje logoa
Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
16 godina
neaktivan

Probaj ovo tu al nikad nisam radio s tim ja cu ti dat link u petak dok vidim koji imam na poslu ja mi je super!

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
zna li tko kakav progrqm za pravljenje logoP
IMAŠ PAINT
ILI FOTOŠOP,ali KO ČE TI TO DAT ZAR NE :)
www.crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara
16 godina
neaktivan
Pokretanje klana

Znam da treba original key.

Sinoć smo imali prvi trening i moram priznati da smo opaki, bez neke lažne skromnosti. Neki od nas su već bili prije u klanovima a sad smo napravili svoj. danas bismo mogli organizirat neki TW sa nekim drugim klanom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokretanje klana

moze mi netko objasniti sljedece: kad igramo war i pobijedimo (ili izgubimo), kako napisati tamo u xfire u stranicu od klana gdje pise Wins/Loses? Da li se to automatski upise ili?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pokretanje klana

Morate imati ekipu naći ih na facebook-u ili negdje drugdje! Onda imati dobru komunikaciju da se koliiko toliko poznavate npr svaki član treba u imati scype ili MSN! Trebate oglase a dobar naćin za oglašavanje je server napravite npr COD server koji je dobio ime klana kužite! Neki solidan logo i ljude koji su ozbiljni oni koji će igrati a ne koju rundu i bok! I morate pokazati svoje znanje u igrama sudjellovanjem u natjecanjima i warovima neki solidan logo, (evo ja taman radim špicu za jedan klan Cool) ukratko morate se truditi i biti aktivni!

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice