HCL Trackmania Nations Forever Klan

poruka: 8
|
čitano: 2.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

U formiranju je novi TMNF klan i pozivaju se svi voljni igrat da se prijave.

Tag klana je HCL, što znači Hrvatska Cyber Liga, to je znači TMNF klan HCL udruge i web portala.

Poanta klana je čisto druženje, zajebancija, upoznavanje i međusobno treniranje, kasnije ćemo se baviti warovima i sličnim stvarima.

Svi zainteresirani javite se ovdje u topicu pa ćemo se dalje dogovoriti ;)

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz evo ja bih se volio ukljuciti u klan

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koji je smisao pozivanja nepoznatih ljudi, u nepoznat klan, a koji se ne bazira na skillu? Shvatio bih da si to postao na HCLovom forumu, ali na BOLu?!

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

1 0 hvala 0
17 godina

Pa napisano je u prvome postu koji je bio smisao ovoga klana. Naime, neki ljudi čisto žele imati nekakvu regularnu ekipu, par ljudi koje upoznaš i s kojima jednostavno igraš, treniraš malo, itd. Ništa previše ozbiljno jel. Na kraju nas je sve odvelo do pokojeg wara, neki su nabildali skill malo, neki su nastavili igrati Trackmaniu, neki nisu itd. Naravno, klana više nema, nitko nije ni očekivao da će trajati baš previše dugo doduše... Mah, uglavnom cijela jedna priča oko toga... Vidiš da ima smisla :)

Nego, mogu sad ja pitanje?

Koji je smisao ponovno dignuti iz mrtvih topic star više od godinu dana? :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 0:47 (Ementaler).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja bi se učlanio u taj klan.........1000 sam u hrvatskoj

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: HCL Trackmania Nations Forever Klan
kak uči u taj klan
17 godina

Danfa kralju, hvala što si zainteresiran, ali očito ne čitaš. Kao što i piše u postu gore, klan je mrtav već sigurno pola godine. Malo smo se zabavili, i onda više manje svi izgubili interes za Trackmaniu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

oprostite sto sam digao staru temu mozemo reci prestaru ali sry nisam citao evo zadnji post danfa javi mi se na pm napravio sam trackmania clan pa mozes uci u njega kao i bilo tko

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice