tek9, oni su mene zvali u clan za cod2 u 6 mjesecu.
Interesantno.....jbt mi smo teški cheateri.....jucer vidim ja sebe igram sa mombotom i skuzio sam da sam cheater....
Ito vidio sam mombot na youtubeu koji navodno ja koristim....mi imamo previse godina da bi se upuštali u nekakve vaše pizd**ije........osim toga svi članovi našeg klana su pozvani u main LAN klanove...Igramo u LAN-u otkad znamo za sebe od CS-a, preko BF:Vietnama.....sad nam je iskreno žao što smo uopce dobili Max adsl.....nismo mi hrvati za internet ocito...
Evo uzeli smo orginal kex-codove i igramo na clanbasu....
Interesantno.....jbt mi smo teški cheateri.....jucer vidim ja sebe igram sa mombotom i skuzio sam da sam cheater....
Ito vidio sam mombot na youtubeu koji navodno ja koristim....mi imamo previse godina da bi se upuštali u nekakve vaše pizd**ije........osim toga svi članovi našeg klana su pozvani u main LAN klanove...Igramo u LAN-u otkad znamo za sebe od CS-a, preko BF:Vietnama.....sad nam je iskreno žao što smo uopce dobili Max adsl.....nismo mi hrvati za internet ocito...
Evo uzeli smo orginal kex-codove i igramo na clanbasu....

vidim da ne kužiš, ja sam time htio reći da netko tko ima manje sati može( a i nemora ) biti bolji od onog koji ima više sati, a to znači ako ja imam 20 sati a ti 50 sati ne znači da si ti bolje od mene.
vidim da ne kužiš, ja sam time htio reći da netko tko ima manje sati može( a i nemora ) biti bolji od onog koji ima više sati, a to znači ako ja imam 20 sati a ti 50 sati ne znači da si ti bolje od mene.
lol, svi se posvađali radi mene, ma kad su me zvali u clan imao sam malo vise od 900 sati,
sad trenutno imam 964 h(nisam ga igrao od 7 ili 8mj. do 12).
A bio sam u malo clanova jer nisu me samo tek9 zvali bilo ih je dosta, a većinom bi odbio, xfire imam vise od 2 god., clanbase skoro pa i nemam(lol)!
Taj tip(iz tek9) koji me zva je rekao da me prate mjesecima!
lol, svi se posvađali radi mene, ma kad su me zvali u clan imao sam malo vise od 900 sati,
sad trenutno imam 964 h(nisam ga igrao od 7 ili 8mj. do 12).
A bio sam u malo clanova jer nisu me samo tek9 zvali bilo ih je dosta, a većinom bi odbio, xfire imam vise od 2 god., clanbase skoro pa i nemam(lol)!
Taj tip(iz tek9) koji me zva je rekao da me prate mjesecima!
Molim vas da se pridruzite mom clanu SOS ko hoce nek kaze...
ova snimka od noxa je bila davno i davno je razjasnjena svima i to je jedina snimka sa wh koja je bila prije godinu i vise dana neki tu snimku pokusavaja iskopati i prikazati ljudima koji nisu na cod2 1.0 sceni i koji neznaju sto je bilo i kako je bilo i vec godinu dana niko nema ikakav cheat ako se dokazalo da neko ima wh bia je kickan i slobodno ko oce neka se spoji na nas server i prati nase igrace i nek snima i nek radi sto oce viditi ce se da niko od bulletproofza nema cheat , a vi kameni momci (ko nezna klan u cod2 boxer je njihov chlan) nemozete sakriti ljubomoru i to je jasno vidljivo no nezelin se pripirati svama ubrzo idemo na clan base 100% di se nece moci pricati ovakve gluposti o nama.
uostalom vise bi volia da nisan nikad bia na internetu jer mi svi smo mi divlji narod pun ljubomore i mrznje !!!!
ova snimka od noxa je bila davno i davno je razjasnjena svima i to je jedina snimka sa wh koja je bila prije godinu i vise dana neki tu snimku pokusavaja iskopati i prikazati ljudima koji nisu na cod2 1.0 sceni i koji neznaju sto je bilo i kako je bilo i vec godinu dana niko nema ikakav cheat ako se dokazalo da neko ima wh bia je kickan i slobodno ko oce neka se spoji na nas server i prati nase igrace i nek snima i nek radi sto oce viditi ce se da niko od bulletproofza nema cheat , a vi kameni momci (ko nezna klan u cod2 boxer je njihov chlan) nemozete sakriti ljubomoru i to je jasno vidljivo no nezelin se pripirati svama ubrzo idemo na clan base 100% di se nece moci pricati ovakve gluposti o nama.
uostalom vise bi volia da nisan nikad bia na internetu jer mi svi smo mi divlji narod pun ljubomore i mrznje !!!!
A sta ces to su ti crackani serveri i takvi keyevi, decki neznaju sta je streamed server tako da.. kada ce igra protiv pravih ekipa na cbu , esl nece moc igrat bez takvog servera ne samo org nego mora biti i streamed, osim toga nece znat hodat po mapi.
Bio sam na serveru kad se ovo igralo u timu di su dva citera u (prvi u britancima) i na say tim su pricali da im niko nemoze nist zbog hcka jer je njihov server ma loware
ma boli me k mislite sto ocete sto cu van ja govoris da je sonex i ivan cheater a nidi dokaza i sto je maki reka ako je ono sonex slika triba bi se viti wh na ss jer ti si zakljucia da sonex ima cheat jer ima dobar score ma bravo ljubim te tako pametna
A sta ces to su ti crackani serveri i takvi keyevi, decki neznaju sta je streamed server tako da.. kada ce igra protiv pravih ekipa na cbu , esl nece moc igrat bez takvog servera ne samo org nego mora biti i streamed, osim toga nece znat hodat po mapi.
E sad je doslo vrijeme da se malo ozbiljnije oglasim. Prilozeni su dokazi kako je PRO bulletproofz.com|Nox***** koristio WH na serveru Kamenih Momaka, video ste sami imali priliku pogledati par postova gore, ali ako je nekome promaklo evo jos jednom sam link. . .
Pa vam ovdje dajem copy/pate od bulletproofz.com|Rulez***** gdje sam priznaje kako je bulletproofz.com|Nox***** na onom snimku te da je testirao WH! A ispod naravno prilazem link da nebi neki PRO izjavio kako sam ja to napisao! ;D
"da, istina je da se moze stvoriti takav utisak da NoX stalno koristi cheat, ali ja samo mogu potvrditi da je to krivo... neznam, jednostavno, tada kada ste ga uhvatili sa wh-om, tek smo ga bili nabavili na netu, i bilo nam je zabavno malo vidit kako funkcionira... i mi tada jos nismo imali server tako da ga nismo mogli na nasem serveru isprobat.... ali nakon toga, nitko nije vise koristio cheat... zbog toga sto je cheat najvece smece koje postoji... mi se jednostavno zadovoljimo postenom igrom i druzenjem..."
http://www.kamenimomci.com/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=195.15
Nakon sto sam ovo prilozio vrijeme je da pojasnim zasto bulletproofz.com PRO clan nije pozeljan na serveru Kameni Momci. Rekli biste zbog cheata ali ne, bezobrazluku nije tu kraj. Jednog lijepog dana bulletproofz.com|Pasto***** je dosao na nas PUB server s jos nekoliko svojih igraca te je u tagu imao bulletproofz.com|PastoADMIN na sto ga je Kameni*Momak/Boxer ljubazno zamolio da skine iz tagg-a ADMIN. Naravno bulletproofz.com|Pasto***** se ogusio na zahtjev te je bio odstranjen sa servera da bi se momentalno vratio i psovao Boxeru sve po spisku na NACIONALNOJ osnovi u cemu mu se srcano pridruzio ostatak njegovog PRO team-a. Nakon tog su svi bili banovani sa servera i foruma te je to bio razlog prekida kontakata sa bulletproofz.com PRO klanom, jer su dokazali da nisu samo cheateri nego nezreli, neodgojeni i nekulturni NACIONALISTI!
I isto kao sto sam prilozio copy/paste priznanja kako je bulletproofz.com|Nox***** cheater sada cu da dam copy/paste da se vidi ko je i sta je bulletproofz.com|Pasto***** i naravno link da nebi opet rekli da ja izmisljam. .
http://www.kamenimomci.com/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=195.0
"sto se paste tice, one uvrede su bile upucene u ljutnji, ovaj put konkretno prema nekome iz vaseg klana... meni je zao zbog toga, zato sto poznajem pastu, i znam da on inace nije takav, samo sta vrlo lako plane....da, ja se slazem s tobom.... ja isto mrzim bilo koji nacionalizam, ali isto tako, s obzirom da ih poznajem, znam da nisu bas takvi kao sto si gore napisao... istina je da su vrijedjali na takav nacin, sto nije bilo u redu, ali opet nisu mislili tako.... kazem ti, jednostavno se ljudi lako izivciraju i onda napisu tako neku glupost na osnovi rasne, eticke ili narodne pripadnosti....
ma sve je to istina.... prvo, s obzirom da smo taj cheat testiralio bezveze, a nismo bas igrali na mnogo servera, vec samo na domacim, nazalost, tako se to sve odvilo na vasem serveru.... pa mislim ljudi, prvo, da je nox stvarno koristio cheat, nebi to bas bilo tako ocito, a ima bi i bolji score.... vec se cisto vidi da smo se zezali, jer je wh tada bio novost... i jos se vidi iz toga da uopce nije mijenjao nick, jer smo doslovno samo htjeli to malo isprobat, i mislili smo da nece doci do ovoga svega, te da se to razvlaci da je nox cheater...
dalje, sto se tice nacionalnih ispada, kao sto sam vec po stoti put rekao, jedino sto nam preostaje za to je ispricati se.... zato sta stvarno ljudi nisu tako mislili, vec je to bilo izreceno u afektu..."
I za sam kraj prilazem privatnu poruku od samog bulletproofz.com|Pasto***** koji tako brzo plane ali je jako kulturan i skolovan. . .
"kad ti budes imao skolu koju JA iman javi mi se,oke! a da ti dokazem da smo pro 1 vs 1 bi ti bilo dovoljno!!!!! a ti i tvoja kopilad iz klana nece nikad sa 1.0v izac jer ste teski noobovi,a mi smo vec dugo i na 1.0v i na 1.3v!!!! zato moj bezzubi molio bih te da se suzdrzis od svojih maloumnih komentara i malogrđanskih komentara (mada ti ni neznas pricat kao građanin,zato sto si obican seljo),jer i sam znas da nemozete protiv mene i moga klana! ustvari mozete nesto,a to je ljubit nam cipele!
zato razmisli prije nego sta pocnes pisat! mene je tebe žao,vidim da si u djetinjstvu sigurno imao traume pa se sad iskaljuješ vamo! e pa to se ne lijeci tako nego se ode kod psihijatra nekliko sati da ti prepiše lijekove i da di da terapiju!! imam jedu poruku za tebe
Za sve seljake radit narodnjake!
zato pa-pa,nemoj mi nista vise pisat,jer bilo sta da mi napises ide delete. i vidimo se na nisanu :*
kissi kissi"
Eto nadam se da vam nije bilo tesko citati ovaj ogromi post, te da modovi nece zamjeriti na neprimjerenom sadrzaju i psovkama jer nisu upucene od mene, ali smatram da je potrebno pokazati pravo lice bulletproofz.com PRO klana. . .
Neznam stvarno sto da kazen, iznenadilo me ovo nije lijepo vrijedjati ljude jos na nacionalnoj osnovi jer znan kako bi meni bilo. Ali opet da me netko i uvrijedi oprostia bi mu ako se lijepo isprica.
Ja vjerovatno nisan ni bio u klanu kad se taj "sukob" desio tako da puno ni neznan o tome, za vrijedjanje nemogu poreci da nije istina, ali nije istina da mi varamo!
Evo i ja se ispricavam ako san ikoga uvrijedio sa ovon temon ili mojim postovima u njoj, samo nezelin da se svadjamo zbog gluposti.
LP
Ma Zite sta si se uvatio s njima pricat...sto ti znaci njihovvo poštovanje u životu?
Zar je važno dali te iko cijeni zato što igraš igricu?
Slusaj govorin teorijski ali dali ce ti iko od ovih likova ,koji te sad gnjave zbog ovih pizd**ija, doć pomoč u životu kad ti bude potrebna?
Iskreno, mislim da neće. Oni samo "seru" o tome kako je što odakle je što. Niti ne shvačaju smisao foruma, zar ne?
Forumska tema bulletproofz clan nije smišljena da se taj klan posere...nego eventualno ako se ima savjeta da se dadu i/ili zamjerki da se zamjeru na kulturan način.
Razmisli Žite kad ti bude trebalo bit jamac za stan dotijedan od njih će ti reć "neman vrimena", "nemoj me sad", dok neki ljudi iz našeg klana bi ti možda i bili jamci za stan...stoga mišljenje nekih forumaša mi zaista nije bitno (za povijest).....
odluči što ti je bitno....
Ajte svi van na nogomet. Nemojte se svađat svi tu oko tako bitnih stvari. I kupite BONTON: KAKO DA NE POSTANEM KLIPAN-ICA U 100 LEKCIJA od Zvonimira Baloga.
Ako se nastavite svađat ovako surovo nastat će pravi rat, klanovi protiv klanova, a pošto ste vi svi tako izvježbani s puškom doći će do okršaja koji će uništiti svijet. Prestanite, preklinjem vas! Zbog mog brata!
Ajte svi van na nogomet. Nemojte se svađat svi tu oko tako bitnih stvari. I kupite BONTON: KAKO DA NE POSTANEM KLIPAN-ICA U 100 LEKCIJA od Zvonimira Baloga.
Ako se nastavite svađat ovako surovo nastat će pravi rat, klanovi protiv klanova, a pošto ste vi svi tako izvježbani s puškom doći će do okršaja koji će uništiti svijet. Prestanite, preklinjem vas! Zbog mog brata!
=EUnet|= ni nema PRO u nazivu kao vi bulletproofz.com PRO!!!!
Samo realno pogledaj od kad postoji =EUnet|= a od kad postojite vi, pa odi na http://www.eunetarmy.com/ pa pogledaj nase statistike meceve a pogledaj vase, na Call of Duty 4 od samog izlaska igre igramo na orginalnim streamovanim serverima, igramo na http://www.eurodomination.net/ ligi dok vi glumite nesto na 1.0.
Vi glumite neke PRO autoritete a nemate cime da to podrzite jer niste nista bolji od kamenih koje tako mrzite jer oba klana igraju na 1.0 nepriznatim serverima bez stream-a. Ali kameni bar kazu da igraju FOR FUN dok vi forsirate neki PRO (to sto skupis par prijatelja u svojoj sobici, ili negdje u rodnom gradu ne naziva se lanom, niti se s time treba hvaliti. To ti je trening a ne LAN) Tek sad pokusavate sa CB iako na vasem forumu vidim kako pljujete po 1.3 te pola vas izjavljuje da trebate ostati na 1.0. . . Pitam se samo zasto?!? Dok u isto vrijeme na =EUnet|= RED TEAM zari i pali na CB-u i stalno igraju meceve na 1.3, uostalom ako ste tako dobri hajde da vam ugovorim mec, nas server samo bez orginala nema igre!
Po mom misljenju ni sam =EUnet|= ne zasluzuje PRO u tagu a vi. . . . Ha ha ha ha samo me nasmijavate. . . ;D
brum brum...
da se i brucek malo oglasi...
ja bi kao prvo se ogledao malo na ove postove ljudi neke s desna koji odma haxor haxorz itd itd...nemoj te pricati i necemu o cemu nemate pojma i niste upuceni...nije u redu a i pokazuje vas prag "visoke" inteligencije...devil i joker fakat imate pravo komentirati tko je cheat i osudivati govoriti tko je pro tko ne i drzati prodike...klanovi eunet i rival...pa dajte na zemlju se spustite ti klanovi nikad nista nisu postigli nikad nisu bili na lanu ili sta ja znam i onda nam vi serete o svemu i svacemu. JA VAM MOGU GARANTIRATI DA JE BULLETPROOFZ KLAN POSTEN KLAN KOJI NE HACKA...nox je bio znatizeljan kada je pocinjao igrati (vidi se na videu jos onaj tag koji smo imali prva 2 tjedna) ...a za kamene nemam rijeci...vi dugo an 1.3 ...vi dobri...pa dajte njubeki sam vas sve satarem kolko ste botasti...rade odite tamo njive kopat krumpire saditi i krave musti...boxer ti si u najmanju ruku kreten koji pokusava...ponavljam pokusava biti inteligentan...
pozzdrav i uzivajte u zabludi i namjestaljkama kamenih PRO momaka
jos jednom
BULLETPROOFZ KLAN NE CHEATA I JA TO GARANTIRAM!
danke
nemojte se opterecivat tim stvarima ako bi ikome to tribalo smetat onda bi meni tribalo..... a za kamene momke oni su poseban slucaj nisu oni krivi... prilicno su ljubomorni na nas pa se bave ovim stvarima, jer da nisi ljubomorni nebi ovo radili iz cista mira. imaju klan osnovan 3 godine a imaju 3 odigrana wara to ti sve govori.... admin im ima 50 godina umisto da se brine za obitelj kuci on se vata coda i to ti govori kakvi su ljudi. ima na svom serveru priko 30. 000 kileva to vjecito visi da je toliko provea vrimena sa zenom i dicom bilo bi mu bolje. takvi su oni svi teski uzivljenici i ovisnici neznaju cod2 gledat kao igru, kao zabavu nego samo gledaju di ce koga provocirat. ocito njih puca pubertet u 50 godinama,a ti devil izadji koji put vani nadji curu i manje lazi okolo samo gledas di mi imamo kreiran klan na kojem forumu odma dodjes i pises ovagve stvari. JA NIKADA NIKOGA NISAM POVRIDIJA BEZ RAZLOGA A TO KAD BI VAMA NESTO REKA tO BI REKA KAD SAM MAKSIMALNO LJUT I ISPROVOCIRAN. PAR PUTA MI JE BIO NICK ANTE GOTOVINA NA VASEM SERVERU I REKLI STE MI ANTE MINJAJ NICK BICES KIKAN, A TO BI STAVIJA NICK KAD BI VIDIJA DA JE NETKO SA SUPROTNIM NICKOM BIO JE JEDAN RATKO MLADIC I KARADJORDJEVIC I NJIH NISTE KIKALI, A GOVORITE KAKO STE NEKI HRVATI I KAKO SAM JA NACIONALISTA MISLIM STVARNO. jos ti jedan put kazen makni se od nas imate vi dosta briga u svom klanu time se radje pozabavi ako smo mi citeri i sta ti vec kazes onda si i ti jer kako ono ide skim si takav si. pusti nas na miru ja se nediram u tebe nemoj ni ti u nas prvi ste poceli.
cek nerazumin ako smo mi PRO TEAM sta bi to to tribalo smetat jeli mi tim nazivom nekoga vrijedjamo, jeli mi time nekoga provociramo, jedi vi imate problema uglavi a to ja i dalje stojim da smo pro team i bicemo eto momci nemojte razbijat glavu time
cek nerazumin ako smo mi PRO TEAM sta bi to to tribalo smetat jeli mi tim nazivom nekoga vrijedjamo, jeli mi time nekoga provociramo, jedi vi imate problema uglavi a to ja i dalje stojim da smo pro team i bicemo eto momci nemojte razbijat glavu time
Poštovani korisnici,
molimo vas da obratite pažnju na pravila ponašanja na BUG Online Forumu jer ćete u suprotnom biti uklonjeni s istog.
Ovaj forum ne služi privatnim malim klanskim ratovima, pa se suzdržite od VRIŠTANJA, psovanja, vrijeđanja i sličnih elemenata nedostatka kućnog odgoja.
Podijeljeno je tek nekoliko žutih kartona, ali u arsenalu imamo još cijelu paletu uistinu prekrasnih boja.
Idući koji mi pošalje whine-privatnu poruku/mail imat će poseban tretman u instant aranžmanu.
brum brum...
da se i brucek malo oglasi...
ja bi kao prvo se ogledao malo na ove postove ljudi neke s desna koji odma haxor haxorz itd itd...nemoj te pricati i necemu o cemu nemate pojma i niste upuceni...nije u redu a i pokazuje vas prag "visoke" inteligencije...devil i joker fakat imate pravo komentirati tko je cheat i osudivati govoriti tko je pro tko ne i drzati prodike...klanovi eunet i rival...pa dajte na zemlju se spustite ti klanovi nikad nista nisu postigli nikad nisu bili na lanu ili sta ja znam i onda nam vi serete o svemu i svacemu. JA VAM MOGU GARANTIRATI DA JE BULLETPROOFZ KLAN POSTEN KLAN KOJI NE HACKA...nox je bio znatizeljan kada je pocinjao igrati (vidi se na videu jos onaj tag koji smo imali prva 2 tjedna) ...a za kamene nemam rijeci...vi dugo an 1.3 ...vi dobri...pa dajte njubeki sam vas sve satarem kolko ste botasti...rade odite tamo njive kopat krumpire saditi i krave musti...boxer ti si u najmanju ruku kreten koji pokusava...ponavljam pokusava biti inteligentan...
pozzdrav i uzivajte u zabludi i namjestaljkama kamenih PRO momaka
jos jednom
BULLETPROOFZ KLAN NE CHEATA I JA TO GARANTIRAM!
danke
nemojte se opterecivat tim stvarima ako bi ikome to tribalo smetat onda bi meni tribalo..... a za kamene momke oni su poseban slucaj nisu oni krivi... prilicno su ljubomorni na nas pa se bave ovim stvarima, jer da nisi ljubomorni nebi ovo radili iz cista mira. imaju klan osnovan 3 godine a imaju 3 odigrana wara to ti sve govori.... admin im ima 50 godina umisto da se brine za obitelj kuci on se vata coda i to ti govori kakvi su ljudi. ima na svom serveru priko 30. 000 kileva to vjecito visi da je toliko provea vrimena sa zenom i dicom bilo bi mu bolje. takvi su oni svi teski uzivljenici i ovisnici neznaju cod2 gledat kao igru, kao zabavu nego samo gledaju di ce koga provocirat. ocito njih puca pubertet u 50 godinama,a ti devil izadji koji put vani nadji curu i manje lazi okolo samo gledas di mi imamo kreiran klan na kojem forumu odma dodjes i pises ovagve stvari. JA NIKADA NIKOGA NISAM POVRIDIJA BEZ RAZLOGA A TO KAD BI VAMA NESTO REKA tO BI REKA KAD SAM MAKSIMALNO LJUT I ISPROVOCIRAN. PAR PUTA MI JE BIO NICK ANTE GOTOVINA NA VASEM SERVERU I REKLI STE MI ANTE MINJAJ NICK BICES KIKAN, A TO BI STAVIJA NICK KAD BI VIDIJA DA JE NETKO SA SUPROTNIM NICKOM BIO JE JEDAN RATKO MLADIC I KARADJORDJEVIC I NJIH NISTE KIKALI, A GOVORITE KAKO STE NEKI HRVATI I KAKO SAM JA NACIONALISTA MISLIM STVARNO. jos ti jedan put kazen makni se od nas imate vi dosta briga u svom klanu time se radje pozabavi ako smo mi citeri i sta ti vec kazes onda si i ti jer kako ono ide skim si takav si. pusti nas na miru ja se nediram u tebe nemoj ni ti u nas prvi ste poceli.