Pokemon for Gameboy

poruka: 1.303
|
čitano: 267.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pokemon for Gameboy
sirka666 kaže...
Nitro233 kaže...

hm ima toliko puno pokemon online igara da se nemogu odluciti koju probati,pa ako netko igra moze preporuka,isto bi li bi mi mogli reci koji su noviji pokemoni koje bi mogao igrati na emulatoru.

Zahvaljujem

Na emulatorima možeš igrat sve verzije, tj one glavne bez side serija.

Preporučam da odigrašovo. Blaze black 2, priča je od Black and White 2 uz neke sitne preinake, te imaju svi pokemoni (svih 649).

Od emulatora koristim, Visual Boy Advance (za GBA verzije) te NosGBA (za DS verzije).

Za online igre nemam baš nekih preporuka.

a koji emulator da koristim DeSmuME ili NosGBA, isto me zanima imaju li emulatori opciju ubrzanja kao sto ima visual boy advance emulator?

14 godina
Nitro233 kaže...
sirka666 kaže...
Nitro233 kaže...

hm ima toliko puno pokemon online igara da se nemogu odluciti koju probati,pa ako netko igra moze preporuka,isto bi li bi mi mogli reci koji su noviji pokemoni koje bi mogao igrati na emulatoru.

Zahvaljujem

Na emulatorima možeš igrat sve verzije, tj one glavne bez side serija.

Preporučam da odigrašovo. Blaze black 2, priča je od Black and White 2 uz neke sitne preinake, te imaju svi pokemoni (svih 649).

Od emulatora koristim, Visual Boy Advance (za GBA verzije) te NosGBA (za DS verzije).

Za online igre nemam baš nekih preporuka.

a koji emulator da koristim DeSmuME ili NosGBA, isto me zanima imaju li emulatori opciju ubrzanja kao sto ima visual boy advance emulator?

Ako zelis ubrzanje, mozes probat preko No$zoomera. To je kombinacija s No$GBA i puno manje lagga nego DeSmuMe (za mene barem). Jedini problem je sto je speed button + al ako skines KeyTweak zamijenis windows button i + tako da ti bude blizu i bez problema onda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 0:12 (Maky007).
14 godina
odjavljen
Maky007 kaže...
Nitro233 kaže...

Ako zelis ubrzanje, mozes probat preko No$zoomera. To je kombinacija s No$GBA i puno manje lagga nego DeSmuMe (za mene barem). Jedini problem je sto je speed button + al ako skines KeyTweak zamijenis windows button i + tako da ti bude blizu i bez problema onda.

hm sa DesmuME mi sve radi  u redu,ali kad pokusam vrtjeti sa Nosgba dobijem ovaj error

16 godina

Izguglaj za kodove koji te puste dalje, ima ih i na YT. Ili mi pošalji pm koja je igra pa ti ih ja pošaljem, vjerojatno ih imam negdje.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
Nitro233 kaže...
Maky007 kaže...
Nitro233 kaže...

hm sa DesmuME mi sve radi  u redu,ali kad pokusam vrtjeti sa Nosgba dobijem ovaj error

Bez problema se to rijesi, nadi cheat na netu i u cheat tabu zalijepi cheat, oznaci Action Replay a ne Codebreaker i Raw isto tako.

14 godina
odjavljen
Maky007 kaže...

Bez problema se to rijesi, nadi cheat na netu i u cheat tabu zalijepi cheat, oznaci Action Replay a ne Codebreaker i Raw isto tako.

mozes li mi molim te reci kako se zove cheat koji trebam traziti,posto se ovdje ne snalazim bas najbolje.zahvaljujem

14 godina
Nitro233 kaže...
Maky007 kaže...

mozes li mi molim te reci kako se zove cheat koji trebam traziti,posto se ovdje ne snalazim bas najbolje.zahvaljujem

Javi mi se na PP da ne pisem ovdje.

15 godina
Pokemon for Gameboy

Novi gameplay trailer.

Novi tip pokemona, Fairy (nova evolucija Eeveea).

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 16:30 (sirka666).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Pokemon for Gameboy

Evo, pošto sam prešao sve igre po par puta. Počeo sam igrati Nuzlocke challenge na hackovima i jako mi se sviđa. Zanima me kakvih vi imate iskustava s custom challengima (koji vam je najdraži) i na kojim hackovima ili originalima ih je najbolje igrati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pokemon for Gameboy

Uh, koliko smo novosti dobili. Odakle uopće početi.

Kao što je kolega iznda napisao, dobili smo novi tip Pokemona, Fairy! Da, nakon 2. generacije kada smo dobili 2 nova tipa evo, sada u 6. generaciji napokon malo promjena.

Fairy je prvobitno ubačen kako bi malo izbalansirao igru. Zasad je poznato da je super effective protiv dragon type pokemona te vjerojatno neutralan protiv dark tipa. Nagađa se da su mu slabosti Poison i Fighting.
Potvrđeno je da će nova eeveelucija upravo biti Fairy type. Eto, hvala bogu da je svim nagađanjima u vezi Sylveona došao kraj.
Također, Jigglipuff, Gardevoir i Marrill će dobiti još jedan tip, pogađate koji?

Uz ta 4 Pokemon koja su potvđena da će biti Fairy, ima još dosta kanditata kojima bi bilo logično da će postati "vile". To su većinom oni klasični rozni pokemoni tipa Chansey, Audino, Cleffairy itd. No, zasada su to samo špekulacije.

Također smo na E3-u dobili čak 3 nova trailera u kojima je vidljivo dosta novosti. Evo ukratko onih glavnih:

• Sky battles - Kao što im ime kaže, borbe u zraku. Da biste u njima sudjelovali morate imati bar jednog flying type pokemon ili onoga sa levitate ability-om. Biti će opcionalne.
  • Horde battles - Borbe u kojima će vas napasti do 5 pokemona, većinom iste vrste! Napadi koji pogađaju više meta odjednom (surf, eartquake, schock wave etc.) u tome slučaju će nam dobro poslužiti.
  • Borbene scene će mjenajti izgled ovisno o vremenu. (Po noći će biti tamnije)
  • Rihorn će se moći jahati u stjenovitim djelovima Kalosa.

Uz sve to, predstavljeni su nam i posve novi pokemoni. Čak njih 9!

• Noivern - Flying/Dragon type, koristi novi napad Boomburst koji pogađa sve pokemone na terenu
  • Scatterbug - Bug type
  • Spewpa - Bug type, evolucija Scatterbuga
  • Vivillon - Bug/Flying, evolucija Spewpe
  • Talonflame - Fire/Flying type, vjerojatno evolucija Fletchlinga no nije rečeno dali je drugi ili treći stupanj evolucije
  • Clauncher - Water type
  • Skrelp - Poison/Water type
  • Flebebe - Fairy type, koristi novi napad Fairy wind
  • Litleo - Fire/Normal type, koristi nov napad imena Noble Roar koj spušta protivnički attack i special attack za jednu stazu

Trailer 1 -

Trailer 2 -

Trailer 3 -

Plus mali bonus, Pokemon X and Y developer raundtable recap (ima dosta zanimljivost, apsolutno pogledat!) -

I za kraj, evo par sličica:

Noivern Noivern
Scatterbug Scatterbug
Spewpa Spewpa
Vivillon Vivillon
Talonflame Talonflame
Clauncher Clauncher
Skrelp Skrelp
Flebebe Flebebe
Litleo Litleo
I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Pokemon for Gameboy

Btw. jedno pitanjce. Jel se uz ovaj 3ds dobije punjač?

http://www.algoritam.hr/?m=5&p=proizvod&kat=720&id=145119

Vidim da se prodaje posebno. Pa nije valjda da se ne dobije u paketu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

Btw. jedno pitanjce. Jel se uz ovaj 3ds dobije punjač?

http://www.algoritam.hr/?m=5&p=proizvod&kat=720&id=145119

Vidim da se prodaje posebno. Pa nije valjda da se ne dobije u paketu?

Mislim da se ne dobije.

Ali slobodno uzmeš USB kabel preko Ebaya za 1$ i puniš ga preko računala.

Swedish latin super funk.
16 godina

Da, ne dobije se kabel, al možeš za 300tinjak kn uzet komplet kabel + ono postolje ili za 70ak kn samo kabel. Iznimno glupo da nisu stavili kabel u paket.

Btw nije loše škicnut Njuškalo, ja sam svog kupio za 700kn, igrano je na njemu tek pokoji sat.

btw ovo ti ok ponuda za XL verziju ako baš želiš skroz novo - http://www.njuskalo.hr/nintendo/nitendo-3ds-xl-plavi-iii-crveni-oglas-6770143

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 14:01 (Luuka).
15 godina
Luuka kaže...

Da, ne dobije se kabel, al možeš za 300tinjak kn uzet komplet kabel + ono postolje ili za 70ak kn samo kabel. Iznimno glupo da nisu stavili kabel u paket.

Btw nije loše škicnut Njuškalo, ja sam svog kupio za 700kn, igrano je na njemu tek pokoji sat.

btw ovo ti ok ponuda za XL verziju ako baš želiš skroz novo - http://www.njuskalo.hr/nintendo/nitendo-3ds-xl-plavi-iii-crveni-oglas-6770143

De, nemogu vjerovat da se prodaje posebno.

A neznam, najrađe bi uzeo novo. Nisam nikad uzimao preko Njuškala pa sam malo skeptičan. Hmm, ovaj XL izgleda stvarno primamljivo ali ću se još malo strpiti.

Planiram si ga kupit tamo u desetom mjesecu. Možda bude neki novi bundle ili pad cijene...

A što se tiče igara, koliko cijena bi mogla biti za Pokemone kod nas. Najavili su da će biti 40 Eura.

Nije valjda ona naša praksa da se doda još jedna nula...

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...

De, nemogu vjerovat da se prodaje posebno.

A neznam, najrađe bi uzeo novo. Nisam nikad uzimao preko Njuškala pa sam malo skeptičan. Hmm, ovaj XL izgleda stvarno primamljivo ali ću se još malo strpiti.

Planiram si ga kupit tamo u desetom mjesecu. Možda bude neki novi bundle ili pad cijene...

A što se tiče igara, koliko cijena bi mogla biti za Pokemone kod nas. Najavili su da će biti 40 Eura.

Nije valjda ona naša praksa da se doda još jedna nula...

Pokemon igre kod nas su oko 350kn. Nedavno je Algoritam imao akciju pa su se stare igre (HG,SS,Platinum, Diamond, Pearl) mogle nabavit za 100tinjak kn, al to je brzo otišlo. Ja sam svoj HG i Platinum uzeo preko Njuškala, a White i Black2 nove. Nisam imao neugodnih iskustava. Nađeš se s ljudima, isprobaš igru na licu mjesta i tek onda kupnja.

14 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Postoji neki hack rom za Silver ili Gold gdje se mogu svi pokemoni evolvati bez tradeanja?

0 0 hvala 0
16 godina
iAvenger kaže...

Postoji neki hack rom za Silver ili Gold gdje se mogu svi pokemoni evolvati bez tradeanja?

Igre koje se igraju na VBA link emulatoru se mogu bez problema tradeati. Ima dosta tutoriala na Youtubeu o tome pa isprobaj :D

15 godina
protjeran

Igram PkMn Emerald na mobu (My Boy), i završio sam glavni quest,

pohvatao tri glavne legende.

Ima li smisla igrati još post-game? Na onom otoku sa dodatnim chalengesima 

nema ništa posebno - dali je to to?

Vidio sam da se mogu naći još nekakve tri legende - nekakvi "robo-kamenja",

ima li smisla i njih hvatati za razvoj priče ili je već sve gotovo?

I može li se preći u staru regiju i kako? I šta je sa onim nekakvim malim otočićem na karti,

nikako ne mogu doći do njega. Trebam li roniti ili je to samo tako tu reda radi?

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
16 godina
Don Kihoty kaže...

Igram PkMn Emerald na mobu (My Boy), i završio sam glavni quest,

pohvatao tri glavne legende.

Ima li smisla igrati još post-game? Na onom otoku sa dodatnim chalengesima 

nema ništa posebno - dali je to to?

Vidio sam da se mogu naći još nekakve tri legende - nekakvi "robo-kamenja",

ima li smisla i njih hvatati za razvoj priče ili je već sve gotovo?

I može li se preći u staru regiju i kako? I šta je sa onim nekakvim malim otočićem na karti,

nikako ne mogu doći do njega. Trebam li roniti ili je to samo tako tu reda radi?

Možda ti ovo pomogne, tu ima raspisan dio za Regi-je. Možda i najzanimljivije hvatanje legendaraca u Pokemon igrama :D

A Battle Frontier je svakako zanimljiv ako te zanimaju malo teže borbe.

15 godina
protjeran

Battle Frontier je glup jer ne smijem koristiti uhvaćene legende...

16 godina
Don Kihoty kaže...

Battle Frontier je glup jer ne smijem koristiti uhvaćene legende...

U ozbiljnijim borbama (online turniri) se također ne mogu koristiti mnoge legende (osim u Uber klasi), tako da je to sasvim regularno ograničenje. A i puno je zanimljivije uzgojit i utrenirat svoje Pokemone nego ulovit već gotovu stvar. Ako te zanima više o uzgoju Pokemona i najefikasnijem treniranju reci :D

15 godina
protjeran

Čuj, počeo sam igrati PkMn-e kad su izašli '99, imao sam ih sve:

Red, Blue, Yellow, Gold, Silver, Crystal.. Do tu sam došao i onda sam stao.

Prodao sam svoj GBC, GB Pocket i GBA sa svim dodatcima i prestao igrati.

Dakle kužim se u PkMn universe. PkMn Red/Blue pređem u roku u 17h igranja,

bez da izgubim ijednu borbu, sa samo jednim pokemonom kojeg treniram (druge hvatim

radim VM-ova).

Tako sam prešao i Emerald - prvi starter pokemon, samo njega trenirao,

i završio cijelu igru bez ijednog poraza, sa samo jednim treniranim pokemonom.

Ali dali imam živaca trenirati druge pokemone od LVL1 do 100? Pa i ne baš,

jer to je gubitak vremena.

16 godina

Po meni, prelazio si igre na najlakši i najdosadniji način. Overlevelanje jednog Pokemona i deri po redu. Al ok, svatko ima svoje :D

A ja nisam nikad trenirao do L100 čisto zato jer je dosadno. Ali da sam potrošio ogroman broj sati na uzgoj jesam. Što zbog uzgoja napada koje Pokemon inače ne može naučiti, što zbog postizanja čim boljih Individual Valuesa (IVsa), što zbog pravog Naturea ili Abilityja. A kod treninga tu su obavezni Effort values (EVs) koji u potpunosti iskorištavaju taktike i snagu Pokemona. I onda je to tek Pokemon spreman za prave borbe.

Igrao sam ponešto i online preko Pokemon Onlinea, pa je skroz fora kad uspiješ u nekoj taktici i gledaj kako je protivnik nemoćan. Kad L1 Aron zgazi 6 L100 legendi. Kad Prankster Riolu pokori sam cijeli tim bez da lupi direktni napad.

Puno su se Pokemoni promjenili od Red i Blue verzija, pogledaj neke od borbi na Youtubeu, pročitaj napredne sekcije uzgoja i borbi, taktika i ostaloga. Puno tog ima u Pokemon svijetu, davno je to preraslo borbe protiv elitne četvorke i šampiona.

Btw probaj koji put Nuzlocke Challenge, jako zanimljiv način prelaska igre, s time da ubaci i klauzulu o overlevelanju... onda je tek zanimljivo :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 18:40 (Luuka).
15 godina
protjeran

Vidi, znam uzgajati PkMn-e, ali nemam jedostavno vremena za to.

I čemu igrati online sa LVL 53 pokemonom? Ničemu.

I na koji način dobiješ sa LVL 1 Aronom 6x LVL100 pokemona? To zvuči veoma neuvjerljivo.

Nikad nisam igrao online - ali Link Cable turniri i Pokemon Events su rulali.

Najbolja postava svih vremena:

(svi su LVL 100)

* Dragonite (specijalist)

- Hyperbeam

- Fly

- Seismic Toss

- Dragonbreath
* Jynx / Cleafable / Blissey (bilo koja od ove tri će obaviti dobar posao)
- Svi punchevi (Fire/Ice/Electro)
- Sing
* Gengar / Snorlax (ovisno o napadajčkoj ili obrambenoj taktici)
Sa takvom postavom sam se nadobijao rundi i rundi,
nikad na turnirima nisam sa tom postavom bio ispod top 5 sa njima.
(vrijedilo je sve do generacije Crystal/Gold/Silver)
U slučaju da se mogu igrati legende, onda obavezno Mewtwo kao specijalist,
Mew kao "Katica za sve" jer može naučiti bilo koji napad, dakle tri najjača napada
electro/fire/ice/psy/ground, i ovisno o napadačkoj ili obrambenoj taktici, Tyranitar ili Steelix,
ili ako se želi ići na "qurčenje" sa legendama, onda Celebi (makar ga nisam nikad dobio na nijednom eventu),
navodni jako dobar za sve.
16 godina
Don Kihoty kaže...

I na koji način dobiješ sa LVL 1 Aronom 6x LVL100 pokemona? To zvuči veoma neuvjerljivo.

Ability : Sturdy

Item : Shell Bell

Napad : Endeavor

Uz njega još Tyranitar u ekipi da digne Sandstorm.

Tok borbe:

protivnik napadne Arona, ostane mu 1HP zbog Sturdyja, Aron nappravi Endeavor koji protivnika baca na 1HP, Shell Bell vrati sav HP, a Sandstorm dovrši protivnika.

Naravno, ne pali uvijek, entry hazardi kao što su Stealth Rock ili Spikes ubiju ovu taktiku, baš kao i Rock,Steel, Ground Pokemoni koji ne dobivaju štetu zbog Sandstorma, a tu su i duhovi na koje Endeavor ne djeluje. Al kul stvar za isprobat :D (

)

A Prakster Riolu je super nakon postavljenih Stealth Rocka i Spikesa sa Copycat koji ima prioritet zbog Prankstera, a prethodno iskoristiš Roar. Par Uber timova mi je predalo meč nakon što Copycat krene jer mogu samo gledat i plakat :D

Ko što rekoh, puno se promijenilo od igara 2. generacije ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 19:05 (Luuka).
15 godina
protjeran

Ma ti kombo sustavi su totalno neizbalansirani i treba ih banirati,

jer nemaju ništa sa skilom, znanjem i srećom, nego se kombo vrti sam

u beskonačno.

Dakle svi combo/domino efekti trebaju biti banirani.

16 godina

Zato svaki combo ima milijun načina kako im kontrirat i baš zato su borbe protiv pravih ljudi zanimljivije. Ako ti se ne da trenirati u samim igrama, tu je Pokemon Online, igra koja ti daje mogućnost detaljne izgradnje tima i zatim borbe online. To je pravo mjesto za isprobati svoje taktike. Isprobaj, nećeš požaliti, ako poželiš izazvati moj Sunny tim, javi se :D

Btw ne znam da li znaš, ali od 4. generacije su se napadi podijeli na specijalne i fizičke, dajući još malo smisla igrama. Više se ne dijeli samo prema tipu, pa je tako Fire Punch fizikalni napad, a Flamethrower specijalni. To je rekao bih jedna od najboljih promjena koje su napravili od početka serijala.

14 godina
neaktivan
Luuka kaže...
iAvenger kaže...

Igre koje se igraju na VBA link emulatoru se mogu bez problema tradeati. Ima dosta tutoriala na Youtubeu o tome pa isprobaj :D

Igram na mobitelu, samo mi reci ime nekog takvog hackanog roma tipa Silver ili Gold.

16 godina
iAvenger kaže...
Luuka kaže...
iAvenger kaže...

Igram na mobitelu, samo mi reci ime nekog takvog hackanog roma tipa Silver ili Gold.

LINK - pa nađi nešto za sebe i javi dojmove, ja nisam nijednog igrao.

15 godina
Luuka kaže...

Ability : Sturdy

Item : Shell Bell

Napad : Endeavor

Uz njega još Tyranitar u ekipi da digne Sandstorm.

Tok borbe:

protivnik napadne Arona, ostane mu 1HP zbog Sturdyja, Aron nappravi Endeavor koji protivnika baca na 1HP, Shell Bell vrati sav HP, a Sandstorm dovrši protivnika.

Za te situacije uvjek u timu imam prankster Sableya :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice