pozdrav svima!! imao bih jedno pitanje kupio bih prvi dslr al neznam šta radit dal je bolje da uzmem canon eos 500d objektiv 18-55 onaj koji se dobi u paketu s njim ili da uzmem canon eos 450 d objektiv 18-55 i uz to dobim 75-300, oba dva su oko 5000kn a toliko i imam. hvala unaprijed.. neznam baš kakav je 450 d?? iskustva?bilo šta?? hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima!! kupio bih prvi dslr ako mi može itko pomoć... imam 5000kn ako bi moglo i manje bilo bi super,znači:neznam dal uzet recimo canon 500d sa 18-55 objektivom koji se dobi ili uzet neki stariji model kao 450d ili olympus 520 al onda bi za tu cijenu dobio 2 objektiva.. ako može itko šta reč bilo šta da pomogne hvala...
radije 500d jer je 450d model koji ulazi u treću godinu (vani je već neko vrijeme 550). sve ovisi za što ti treba, ako je fotkanje vikendom ekipe za roštiljem onda ti je dovoljan i 450d, iako to uopće nije loša fotić - ali mu prolazi vrijeme.
pozdrav svima!! imao bih jedno pitanje kupio bih prvi dslr al neznam šta radit dal je bolje da uzmem canon eos 500d objektiv 18-55 onaj koji se dobi u paketu s njim ili da uzmem canon eos 450 d objektiv 18-55 i uz to dobim 75-300, oba dva su oko 5000kn a toliko i imam. hvala unaprijed.. neznam baš kakav je 450 d?? iskustva?bilo šta?? hvala unaprijed
Ja imam (tj. moj stari ima) 550d...
Između ta dva fotoaparata je velika razlika u videu...
Ako ti video veči prioritet uzmi 500d...
I opet ponavljam - ako sam u krivu neka me iskusnjara neka ispravi :D
Ni sa jednim objektivom nemožeš ''dosta s njim''...
Večina (ponavljam večina) nemože sve, večina imaju svoju namjenu... Oćeš za macro, oćeš zoom objektiv ili neke druge namjene tvoj izbor ;)
Oni koji su unirvezalni koštaju puno...
Neka me robi ispravi ako sam u krivu, još sam relativno novi ;)
volim slikat pa bih sve sliko htjeo bih se bavit time.. mislio sam 450d jer dobie se jos 75-300 objektiv, al nov sam u ovom tako da neznam nit dal valja šta?? uzeo bih neki dslr s nekim objektivom ok da mogu slikat sve da nemoram kupovat druge svako malo jer trenutačno imam samo 5000kn, može li itko kazat ako zna neki slr sa ok objektivom?
a vidio sam da sve ima svoje šta onda kažete 500d? a kasnije kad budem imo love koji objektiv preporučujete da nije ko zna šta skup??
s obzirom da si početnik i limitiran budžetom - uzmi si 500d s kit objektivom KLIK
kada budeš imao još love uzmi si neki ovakav tele obektiv KLIK i to je to
450d izbaci iz svoje računice u bilo kojem pogledu. prekriži ga.
u računicu si uvjek možeš ubaciti i neki rabljeni objektiv...
ok! hvala puno... puno ste mi pomogli hvala svima :)