Pomoć!! prvi dslr ( dvoumica)

poruka: 10
|
čitano: 6.953
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć!! prvi dslr ( dvoumica)

pozdrav svima!! imao bih jedno pitanje kupio bih prvi dslr al neznam šta radit dal je bolje da uzmem canon eos 500d objektiv 18-55 onaj koji se dobi u paketu s njim ili da uzmem canon eos 450 d objektiv 18-55 i uz to dobim 75-300, oba dva su oko 5000kn a toliko i imam. hvala unaprijed.. neznam baš kakav je 450 d?? iskustva?bilo šta?? hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Pomoć!! prvi dslr ( dvoumica)
manu 89 kaže...

pozdrav svima!! kupio bih prvi dslr ako mi može itko  pomoć... imam 5000kn ako bi moglo i manje bilo bi super,znači:neznam dal uzet recimo canon 500d sa 18-55 objektivom koji se dobi ili uzet neki stariji model kao 450d ili olympus 520 al onda bi za tu cijenu dobio 2 objektiva.. ako može itko šta reč bilo šta da pomogne hvala...

16 godina
neaktivan

radije 500d jer je 450d model koji ulazi u treću godinu (vani je već neko vrijeme 550). sve ovisi za što ti treba, ako je fotkanje vikendom ekipe za roštiljem onda ti je dovoljan i 450d, iako to uopće nije loša fotić - ali mu prolazi vrijeme.

radio.mackamama.com - the best radio in the universe
14 godina
neaktivan
kupio bih jer volim slikat,sliko bi sve i svašta više prirodu čak i portrete al uglavnom sliko bih dosta... mislio sam 450d jer dobim objektiv 18-55+75-300 mada još sam nov u tome i neznam dali je dobar taj objektiv možete mi reč neko fotoaparat do te cijene da se dobi neki objektiv koj je ok da mogu dosta toga s njim..
14 godina
neaktivan
manu 89 kaže...

pozdrav svima!! imao bih jedno pitanje kupio bih prvi dslr al neznam šta radit dal je bolje da uzmem canon eos 500d objektiv 18-55 onaj koji se dobi u paketu s njim ili da uzmem canon eos 450 d objektiv 18-55 i uz to dobim 75-300, oba dva su oko 5000kn a toliko i imam. hvala unaprijed.. neznam baš kakav je 450 d?? iskustva?bilo šta?? hvala unaprijed

Ja imam (tj. moj stari ima) 550d... 

Između ta dva fotoaparata je velika razlika u videu...

Ako ti video veči prioritet uzmi 500d... 

I opet ponavljam - ako sam u krivu neka me iskusnjara neka ispravi :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 21:09 (Izbjeglica_02).
14 godina
neaktivan
manu 89 kaže...
kupio bih jer volim slikat,sliko bi sve i svašta više prirodu čak i portrete al uglavnom sliko bih dosta... mislio sam 450d jer dobim objektiv 18-55+75-300 mada još sam nov u tome i neznam dali je dobar taj objektiv možete mi reč neko fotoaparat do te cijene da se dobi neki objektiv koj je ok da mogu dosta toga s njim..

Ni sa jednim objektivom nemožeš ''dosta s njim''... 

Večina (ponavljam večina) nemože sve, večina imaju svoju namjenu...  Oćeš za macro, oćeš zoom objektiv ili neke druge namjene tvoj izbor ;) 

Oni koji su unirvezalni koštaju puno... 

Neka me robi ispravi ako sam u krivu, još sam relativno novi ;) 

14 godina
neaktivan

volim slikat pa bih sve sliko htjeo bih se bavit time.. mislio sam 450d jer dobie se jos 75-300 objektiv, al nov sam u ovom tako da neznam nit dal valja šta?? uzeo bih neki dslr s nekim objektivom ok da mogu slikat sve da nemoram kupovat druge svako malo jer trenutačno imam samo 5000kn, može li itko kazat ako zna neki slr sa ok objektivom?

14 godina
neaktivan

a vidio sam da sve ima svoje šta onda kažete 500d? a kasnije kad budem imo love koji objektiv preporučujete da nije ko zna šta skup??

16 godina
neaktivan

s obzirom da si početnik i limitiran budžetom - uzmi si 500d s kit objektivom KLIK 

kada budeš imao još love uzmi si neki ovakav tele obektiv KLIK i to je to

450d izbaci iz svoje računice u bilo kojem pogledu. prekriži ga.

u računicu si uvjek možeš ubaciti i neki rabljeni objektiv...

radio.mackamama.com - the best radio in the universe
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 23:30 (robisierra92).
14 godina
neaktivan

ok! hvala puno... puno ste mi pomogli hvala svima :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice