Ako ti nije žao para, onda definitivno ove - ERFLOG D1S LED
Osobno ih imam 2 godine + u svom F10 i svijetle odlično.
Jeftinija solucija D1S LED je AMIO, isto ok marka. AMIO D1S LED
Naravno možeš i standard xenon D1S Amio ili Mtech, obe su ok. IMao obe u prijašnjim autima.
Super, hvala Vam.
Ako idem ipak na standard Xenon, da li je bolje uzeti 6000k koje svijetle bijelo ili 8000k koje svijetle plavo?
Isto tako, ukoliko se stavi ovaj D1S LED, auto redovno prolazi tehnički pregled?
8000k nikako, to je plava boja i daje manje svjetla. Strogo gledano s 8000k ne možeš proći tehnički.
Te D1S LED izgledaju isto kao obični D1S. Razlika se jasno vidi kod prvog paljenja jer je intenzitet odmah 100% za razliku od Xenona kojem treba malo da se zagrije. Dakle, ako dođeš s upaljenim ("zagrijanim") svjetlima na tehnički sigurno neće nitko primijetiti razliku.
LED ima intenzivnije svjetlo od Xenona (intenzitet pada kod višesatnog rada, ali je i dalje snažniji snop nego iz Xenonske žaruljice), ali na to nitko ne obraća pažnju.

Vjerujem da su se slične rasprave vodile svaki put kad se uvodila neka nova tehnologija u svijetu automobila. Uvijek je bilo onih koji su ZA i koji su PROTIV. Ja sam sklon eksperimentima pa me vjerojatno zbog toga nije strah. Ipak su to konstruirali ljudi koji imaju malo više pojma od nas na forumu. Tebi u svakom slučaju hvala na lijepim željama. Nek me posluži sljedećih pet godina, a onda ćemo opet tražiti nešto novo.