Do čega može biti sljedeće... Imam kosilicu 4T,150 CCM (
neš ti snage,al aj ) i događa mi se sljedeće,kad ju upalim,krene mi gubiti snagu,pa ju vraćati. Nekako,po svuku kao da se gasi - pali. Ne radi na istoj snazi stalno,dok je prije radila,i sada me zanima zašto?
Ulje je promijenjeno,gorivo je promijenjeno,i iako ne volim kada mi netko kaže je li možda svjećica,čak sam išao i nju očistiti malo,ali nope,i dalje isti probem,gubi snaug,pa ju dobiva,i to sve u 1-2 sec razmaka. Kao da turira,ali slabo turiranje.
Do čega može biti?
Kasnije sam mislio još samo filter očistiti,kada budem imao problema.
Glupo mi je sad ići na neki drugi forum tamo ispitivati,kad se već ovdje sve ispituje.
Vjerujem da će me Bik prosvijetliti kao i prošli puta. :D
ja sam imal takvih problema na 2 razlicite kosilice. na starijoj tecumseh je ispusni ventil otisi k vragu i kosilica nije imala dobru kompresiju tj jedanput je dobro ventil zadiftal a drgi puta vec nije. dosjed je bil u banani,i tak se je kosilica dosta dugo koristila i ventil je otiso. a na novoj brigs and straton (neznam kak se tocno pise) sam imal problem taj da ona ima neki modul koji regulira gas (nema one rucice kak flakserica naprimjer) prema potrebi. to mi je doslo puno smeca i trave te je stekalo. to je meho ocistio i radi i dan danas.
eto 250kn, bagatela 
mogao si lijepo na otpad, 2 komada ova za 50kn MAX, ako ne i manje...
2 festoon sa 3 ili 4 ledica (ovisno o dimenziji) su ti 50kn i svjetli odlicno
e jbg kad niti neznam di mi je najblizi otpad, a vjerujem da je daleko. a do fordovog salona imam 3 km 

Da nisam svaki vikend u garaži i ne prčakam sada po ovome sada po onome bilo bi mi dosadno u životu 

American muscle