Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.486
|
čitano: 17.199.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
turbojc kaže..

Do čega može biti sljedeće... Imam kosilicu 4T,150 CCM ({#} neš ti snage,al aj ) i događa mi se sljedeće,kad ju upalim,krene mi gubiti snagu,pa ju vraćati. Nekako,po svuku kao da se gasi - pali. Ne radi na istoj snazi stalno,dok je prije radila,i sada me zanima zašto? 

Ulje je promijenjeno,gorivo je promijenjeno,i iako ne volim kada mi netko kaže je li možda svjećica,čak sam išao i nju očistiti malo,ali nope,i dalje isti probem,gubi snaug,pa ju dobiva,i to sve u 1-2 sec razmaka. Kao da turira,ali slabo turiranje.
Do čega može biti?
Kasnije sam mislio još samo filter očistiti,kada budem imao problema.

Glupo mi je sad ići na neki drugi forum tamo ispitivati,kad se već ovdje sve ispituje.

Vjerujem da će me Bik prosvijetliti kao i prošli puta. :D  

ja sam imal takvih problema na 2 razlicite kosilice. na starijoj tecumseh je ispusni ventil otisi k vragu i kosilica nije imala dobru kompresiju tj jedanput je dobro ventil zadiftal a drgi puta vec nije. dosjed je bil u banani,i tak se je kosilica dosta dugo koristila i ventil je otiso. a na novoj brigs and straton (neznam kak se tocno pise) sam imal problem taj da ona ima neki modul koji regulira gas (nema one rucice kak flakserica naprimjer) prema potrebi. to mi je doslo puno smeca i trave te je stekalo. to je meho ocistio i radi i dan danas.

RuskeGTT kaže...
Lord_Marko kaže...

eto 250kn, bagatela {#}

mogao si lijepo na otpad, 2 komada ova za 50kn MAX, ako ne i manje...

2 festoon sa 3 ili 4 ledica (ovisno o dimenziji) su ti 50kn i svjetli odlicno

e jbg kad niti neznam di mi je najblizi otpad, a vjerujem da je daleko.  a do fordovog salona imam 3 km {#}

13 godina
Vaš Auto Snova

@daniel.hajdinjak666 vidim da kažeš da na i na kravu možeš staviti sedlo ? Po toj logici  na cijelu VAG grupaciju tj. na sve aute iz VAG grupacije možemo staviti sedlo , a svi znamo da Golf,Leon , Ibiza , Octavia , A4 imaju iste motore i veliki dio istih dijelova podvožja . Stoga nemoj po prošlosti govorit o novim modelima škode . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ovaj komentar je bil zbog sminke koja je po meni nepotrebna. Trebali su je nazvati Rapid-Styling, jer farba bas i ne daje neke sportske preformanse, jel?

Kad smo kod VAG-a usporedi A6 TDI i RS6. Vizualna razlika gotovo da i ne postoji, a sve ostalo je nemjerljivo. Ne znam, meni je bitno kaje pod haubom, ali to sam samo ja.

daniel
14 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Nije nitko prokomentirao Škodu rapid Sport {#}

INFO

ako ju naprave bit ce oko 220 230k kn i ajme ce bit samo da su felge sa 5 krakova punije bolje bi joj mozda stajale .. bang for buck auto po meni..

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nigdje ni nisu određene specifikacije motora, samo postoje nagađanja. Osim ako imaš insider pa znaš nešto što drugi ne znaju?

kuku lele
17 godina
Legiija kaže...

Nigdje ni nisu određene specifikacije motora, samo postoje nagađanja. Osim ako imaš insider pa znaš nešto što drugi ne znaju?

vjerovatno 2.0 iz gti ili 1.4 tsi 170ks

12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Onda ratničke boje imaju pokriće...

kuku lele
16 godina
quickr kaže...

Ma koji će ti klinac auto ako će ti na njemu sve biti stock?! {#} Da nisam svaki vikend u garaži i ne prčakam sada po ovome sada po onome bilo bi mi dosadno u životu {#}

očito ti je dosadno u životu kad to radiš...

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ovo je vijest stara više mjeseci, čemu to?
I neće imati 200 konja, imati će više od 200. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ovo je vijest stara više mjeseci, čemu to?
I neće imati 200 konja, imati će više od 200. 

ugl bit ce malo sporija od golfa gti .. 

14 godina
cuspajz kaže...
quickr kaže...

Ma koji će ti klinac auto ako će ti na njemu sve biti stock?! {#} Da nisam svaki vikend u garaži i ne prčakam sada po ovome sada po onome bilo bi mi dosadno u životu {#}

očito ti je dosadno u životu kad to radiš...

Ne, nego volim aute, a prčkanje po njima me opušta i relaksira. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
turbojc kaže...

Do čega može biti sljedeće... Imam kosilicu 4T,150 CCM ({#} neš ti snage,al aj ) i događa mi se sljedeće,kad ju upalim,krene mi gubiti snagu,pa ju vraćati. Nekako,po svuku kao da se gasi - pali. Ne radi na istoj snazi stalno,dok je prije radila,i sada me zanima zašto? 
Ulje je promijenjeno,gorivo je promijenjeno,i iako ne volim kada mi netko kaže je li možda svjećica,čak sam išao i nju očistiti malo,ali nope,i dalje isti probem,gubi snaug,pa ju dobiva,i to sve u 1-2 sec razmaka. Kao da turira,ali slabo turiranje.
Do čega može biti?
Kasnije sam mislio još samo filter očistiti,kada budem imao problema.

Glupo mi je sad ići na neki drugi forum tamo ispitivati,kad se već ovdje sve ispituje.

Vjerujem da će me Bik prosvijetliti kao i prošli puta. :D  

Ajmo ponovo, koji motor i model? ako ne znaš uslikaj i baci sliku tu, može i slika karburatora. Ako je B&S motor onda ti je 90% do membrane na karburatoru.

A za kolegu dolje odgovor neka mi se javi na privatno u vezi servisa i dijelova za kosilice.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

2Lord_Marko - Da,to se i meni događa,jednu sekundu je oke,drugu nije,i tako stalno. 

2 Bik - Jest,B&S je motor. Oke onda,sumnja se na membranu,budemo preko pp,ako nije problem dalje? Aaaako si raspoložen? 

http://img803.imageshack.us/img803/1003/img20130515125940.jpg

http://img401.imageshack.us/img401/174/img20130515125919.jpg

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina

Ma sve je jasno tu, imam ja svoje 2 takve kosilice, membranu kupi novu orginal b&s, skini rezervoar sa karburatorom, skini karburator (membrana ti je između karburatora i rezervoara), isperi i očisti rezervoar, zamjeni membranu, skini filter zraka/spužvu, operi u gorivu, složi sve nazat i to je to.

16 godina
moderator
Vaš Auto Snova

Kad ste se već dotakli te teme...imam i ja problema s Tomos UMO6 kosilicom, ali koliko vidim trebalo bi drugi fergazer jer mislim da vuče zrak negdje...

Pa dal zna netko gdje to nabavit? Gore je BING 8/15,5 S192

Ovakav ko na slikama

http://www.imagebam.com/image/f2b0cb81258196

http://www.imagebam.com/image/7e433b81258198

Just hating everyone for no reason.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 14:21 (XXX-Man).
17 godina

Još imaš tomosa umo {#},

poslat cu kolegi koji ih je radio slike na mail možda ima negdje u garaži, javim ti

16 godina
moderator
bik kaže...

Još imaš tomosa umo {#},

poslat cu kolegi koji ih je radio slike na mail možda ima negdje u garaži, javim ti

Od 1982 bez ikakvog kvara do ove godine :)

Hvala na trudu :)

Just hating everyone for no reason.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Vaša kosilica snova.

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Ma sve je jasno tu, imam ja svoje 2 takve kosilice, membranu kupi novu orginal b&s, skini rezervoar sa karburatorom, skini karburator (membrana ti je između karburatora i rezervoara), isperi i očisti rezervoar, zamjeni membranu, skini filter zraka/spužvu, operi u gorivu, složi sve nazat i to je to.

Ne znam što bih ti rekao... Svaka čast! Šteta što nema ''hvala'' nigdje,ali nema veze.

Hvala ti. ;) 

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
Vaš Auto Snova

ako pričamo o autima snova, ja bi definitivno volio nekog živčanog wankela {#}

evo jedna stravična naprava, mazda rx4 sa 6 rotora (787B koji je pobijedio na LeMansu je imao 4) {#} 819 atmosferskih konjića {#}

auto zvuči ko da nije s ovog svijeta.. savage je mislim prava riječ {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
Vaš Auto Snova
LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
16 godina
neaktivan
Remzi kaže...

BMW 120d
na drugoj slici GTR {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Zna li tko da li će se promijeniti zakon za mlade vozače od ulaska u EU 1.7. što se tiče ograničenja snage od 80 kW ? Baš smo danas raspravljali ja i jedan kolega s posla, ima 23 godine, vozi Alfu 156 1.9 JTD i oduzeli su mu tablice u Rijeci jer ju još ne  smije voziti dok ne navrši 24 godine.

17 godina
Vaš Auto Snova

Najbolje bi bilo da se svi vi mladi željni jakih auta odselite u Ameriku pa da svi imate neke 5.8 litarske monstrume {#} American muscle

15 godina
Vaš Auto Snova

Već je rečeno da se neće ništa mjenjati, pa čak i u državama gdje nema takvog zakona, ljudi zapravo traže da se napravi neka ograničenja.

@luka TU samo radi GTRa.

btw. Links mjenja look na R34. Ako će biti kao preview, onda će bit super.

14 godina
neaktivan
mystik kaže...

btw. Links mjenja look na R34. Ako će biti kao preview, onda će bit super.

Evo par slika od radnika koji rade novi look. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
odjavljen
Ziga kaže...

Najbolje bi bilo da se svi vi mladi željni jakih auta odselite u Ameriku pa da svi imate neke 5.8 litarske monstrume {#} American muscle

Krivo si me shvatio.

Sad npr ja sebi hoču kupiti Alfu 159 1.9 JTD, nemogu ju voziti, hoču Vectru 1.9 CDTi, nemogu, TDI jači od 110 ks nemogu voziti.. malo bzvz...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 22:20 (Phantom_RI).
17 godina

Krivo si me shvatio.

Sad npr ja sebi hoču kupiti Alfu 159 1.9 JTD, nemogu ju voziti, hoču Vectru 1.9 CDTi, nemogu, TDI jači od 110 ks nemogu voziti.. malo bzvz...

ja sebi hocu kupiti HK416 i ne mogu ju nosti po ulici, malo bezveze

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 22:27 (bik).
16 godina
Vaš Auto Snova

kakav je zakon prema onima koji idu u srednju za vozaca, jer oni dobiju vozacku za kamion koji ima vise konja od tog dozvoljenog, jel oni onda nesmiju isto vozit takve aute a kamione da ili?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice