Koji mp3 player posjedujete?

poruka: 99
|
čitano: 20.066
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koji mp3 player posjedujete?
konzultant69 kaže...

Dijete ima Sony NW-E003, i onaj Sonic Stage je jedan od najgorih komada software-a koje sam vidio u životu.

iPod i Nokia se fino mogu puniti kroz Winamp, tako da imam jedan isti program za više namjena, ali Sony ne - samo preko glupog Sonic Stagea.

Stavi .jar na sonijev mp3 i pokreni. Program owna Sonic Stage, i prenosi se zajedno s plajerom, tako da možeš prebacivat glazbu i s kompova koji nemaju Sonic Stage instaliran, ili imaju neki drugi OS.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan

Apple iPod nano...već treću godinu....slušalice se raspadaju, al služe još ;)

Internet portal Jabuka
gledaj Jabuku TV samo na *** www.jabuka.tv ***

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hello

ja imam ipod 160GB kupio u Americi,i prezadovoljan....ljep jednostavan i zvuk je predobar....Samo kaj je previse skup kod nas,apreko bare 350 $....Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe ja imm samsungov neki 512 mb... a i ne treba mi više memo... sav se raspada il ja neću kupit novi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koristim nokiu n70 i sasvim mi dobro služiOsmijeh

17 godina

iRiver Clix 2, vrlo zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

IPod Video 30gb Crni i neki noname na usb 1gb.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prije sam imo Sony NW-E103 od 256 MB, al je prije par mjeseci prestao radit Plač... Sad funkciju MP3 playera je preuzeo mobitel, Sony Ericsson V630.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samsung D900i

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPod nano 3G 8 GB, prije toga MS Zune 30 GB...
17 godina
neaktivan

Što se mene  tiče,  ja  nebih  nikada  uzeo  zaseban  MP3  player. Volim imati sve u jednom.

Za  to  koristim  mobitel  (SE 550i)  i M2 2GB.

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Treba reci da mobitel ne broji se. Danas svi mogu svirati mp3, i neki mob. od 20 kn Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Creative Zen Vision:M 30GB. izdržljiva baterija unatoč tome kaj ima disk. display fenomenalan. zvuk isto. jedino slušalice koje se dobiju i nisu baš nešt.

preporukaOsmijeh

Before success can manifest, you got to go through the learning process.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
niki kaže...
konzultant69 kaže...

Dijete ima Sony NW-E003, i onaj Sonic Stage je jedan od najgorih komada software-a koje sam vidio u životu.

iPod i Nokia se fino mogu puniti kroz Winamp, tako da imam jedan isti program za više namjena, ali Sony ne - samo preko glupog Sonic Stagea.

Stavi .jar na sonijev mp3 i pokreni. Program owna Sonic Stage, i prenosi se zajedno s plajerom, tako da možeš prebacivat glazbu i s kompova koji nemaju Sonic Stage instaliran, ili imaju neki drugi OS.

Meni nešt ne šljaka taj program. Stavim da mi prebaci pjesme (manje ih je od 512 MB kolka mu je memorija i sigurno je program za moj mp3 NW-E002F) i on prebaci bez problema pjesme, i vidim ih na kompu u folderu u kojem su pjesme, al ih nema na mp3-u! Neodlučan

Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan

iPod Nano 4 GB (stari model)

iPod Classic 160 GB (novi model)

iPhone 16 GB (moze proći i pod mp3 player :) )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sony Ericsson W910i-1G i W810i-2G

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja koristim LG Pradu sa 2GB micro sd. I sa time sam zadovoljan.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja koristim Samsung YP-S5  2GB

Veoma sam zadovoljan, samo steta sto ga nema za kupiti kod nas...isao sam direktno iz samsunga ga narucit ...

Cool stvarcica, ima sve: bluetooth, fm radio, video, igre, ugradeni slide-on zvucnik, hrpu ekvalizera :) i jos puno toga...

17 godina
protjeran

ipod touch, ali ja to ne smatram mp3playerom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

apple shuffle zbog malenih dimenzija i kopče koju posjedujeNamigiva

ASUS M2N-E,AMD x2 5600+,NVIDIA 9800 gx2,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,SEAGATE BARRACUDA 320GB
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2008 20:53 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina

Samsung YP-U1, 1 GB.

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
niki kaže...

Sony NW-E002

Njegov program Sonic Stage je KATASTROFA, ali našao sam puno bolju alternativu koja se stavi na stick i prenosi zajedno s njim...

Je l' možeš molim te dati link za taj program, jer i ja koristim sonicstage i užas je živi, već tri mjeseca ne mogu promjeniti muziku, a imam walkman serija NW-E100... Hvala unaprijed..
17 godina
neaktivan

Sony Walkman NWZ-A826

Meni savršen u svakom pogledu

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPhone!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
plankton kaže...
 Je l' možeš molim te dati link za taj program, jer i ja koristim sonicstage i užas je živi, već tri mjeseca ne mogu promjeniti muziku, a imam walkman serija NW-E100... Hvala unaprijed..
Ja sam probao sa svakakvim programima osim Sonic Stagea, ali nije šljakalo.

Skini si najnoviji Sonic Stage s neta, svejedno je spor i usran, al se barem može prebacivati muzika bez problema (meni Sonic Stage na CD-u uz player isto tako nije htio prebacivati neku muziku).
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
plankton kaže...
Ja sam probao sa svakakvim programima osim Sonic Stagea, ali nije šljakalo.

Skini si najnoviji Sonic Stage s neta, svejedno je spor i usran, al se barem može prebacivati muzika bez problema (meni Sonic Stage na CD-u uz player isto tako nije htio prebacivati neku muziku).
 Znaš koji je problem.. Non-stop mi izbacuje sonicstage database updating... I ne mogu ga uopšte koristiti... Spor ili brz svejedno mi je. Sve dok prebacuje muziku na player...
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
plankton kaže...
 Znaš koji je problem.. Non-stop mi izbacuje sonicstage database updating... I ne mogu ga uopšte koristiti... Spor ili brz svejedno mi je. Sve dok prebacuje muziku na player...
 A jebga. Probaj skinuti najnoviji, meni ne izbacuje to sonicstage updating.

I je, instalacija je spora i cijeli program je spor i ždere puno resursa, ali je najbolji (zato što je jedini), a ovi third-party programi meni ili ne prebace pjesme ili imaju neki bug (tipa, svaka pjesma se zove "Unknown").
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
plankton kaže...
 A jebga. Probaj skinuti najnoviji, meni ne izbacuje to sonicstage updating.

I je, instalacija je spora i cijeli program je spor i ždere puno resursa, ali je najbolji (zato što je jedini), a ovi third-party programi meni ili ne prebace pjesme ili imaju neki bug (tipa, svaka pjesma se zove "Unknown").
 Ah, pokušam..Neodlučan Hvala.. 
16 godina
neaktivan
 Ja se izvinjavam  za citiranje... Moja greška..
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 21:44 (plankton).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice