Dijete ima Sony NW-E003, i onaj Sonic Stage je jedan od najgorih komada software-a koje sam vidio u životu.
iPod i Nokia se fino mogu puniti kroz Winamp, tako da imam jedan isti program za više namjena, ali Sony ne - samo preko glupog Sonic Stagea.
Dijete ima Sony NW-E003, i onaj Sonic Stage je jedan od najgorih komada software-a koje sam vidio u životu.
iPod i Nokia se fino mogu puniti kroz Winamp, tako da imam jedan isti program za više namjena, ali Sony ne - samo preko glupog Sonic Stagea.
Apple iPod nano...već treću godinu....slušalice se raspadaju, al služe još ;)
hello
ja imam ipod 160GB kupio u Americi,i prezadovoljan....ljep jednostavan i zvuk je predobar....Samo kaj je previse skup kod nas,apreko bare 350 $....
hehe ja imm samsungov neki 512 mb... a i ne treba mi više memo... sav se raspada il ja neću kupit novi
koristim nokiu n70 i sasvim mi dobro služi
iRiver Clix 2, vrlo zadovoljan.
IPod Video 30gb Crni i neki noname na usb 1gb.
Prije sam imo Sony NW-E103 od 256 MB, al je prije par mjeseci prestao radit 
... Sad funkciju MP3 playera je preuzeo mobitel, Sony Ericsson V630.
Samsung D900i
Što se mene tiče, ja nebih nikada uzeo zaseban MP3 player. Volim imati sve u jednom.
Za to koristim mobitel (SE 550i) i M2 2GB.
Treba reci da mobitel ne broji se. Danas svi mogu svirati mp3, i neki mob. od 20 kn 
Creative Zen Vision:M 30GB. izdržljiva baterija unatoč tome kaj ima disk. display fenomenalan. zvuk isto. jedino slušalice koje se dobiju i nisu baš nešt.
preporuka

iPod Nano 4 GB (stari model)
iPod Classic 160 GB (novi model)
iPhone 16 GB (moze proći i pod mp3 player :) )
Ja koristim LG Pradu sa 2GB micro sd. I sa time sam zadovoljan.
Ja koristim Samsung YP-S5 2GB
Veoma sam zadovoljan, samo steta sto ga nema za kupiti kod nas...isao sam direktno iz samsunga ga narucit ...
Cool stvarcica, ima sve: bluetooth, fm radio, video, igre, ugradeni slide-on zvucnik, hrpu ekvalizera :) i jos puno toga...
ipod touch, ali ja to ne smatram mp3playerom
apple shuffle zbog malenih dimenzija i kopče koju posjeduje
Samsung YP-U1, 1 GB.
Sony NW-E002
Njegov program Sonic Stage je KATASTROFA, ali našao sam puno bolju alternativu koja se stavi na stick i prenosi zajedno s njim...
Sony Walkman NWZ-A826
Meni savršen u svakom pogledu
iPhone!
 Hvala..