| Forum | Tema | Poruka | Datum | Autor | |
|---|---|---|---|---|---|
| Komentari članaka s naših web stranica | Velika Britanija zabranjuje društvene mreže mlađim | Re: Velika Britanija zabranjuje društvene mreže ml |
čet 18.6.2026 13:45
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Velika Britanija zabranjuje društvene mreže mlađim | Re: Velika Britanija zabranjuje društvene mreže ml |
čet 18.6.2026 0:01
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
uto 16.6.2026 23:00
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Povlačenje Fablea i Mythosa izazvalo buru diskusij | Re: Povlačenje Fablea i Mythosa izazvalo buru disk |
pon 15.6.2026 15:17
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Povlačenje Fablea i Mythosa izazvalo buru diskusij | Re: Povlačenje Fablea i Mythosa izazvalo buru disk |
ned 14.6.2026 23:24
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | SpaceX izašao na burzu: dionica skočila, Robinhood | Re: SpaceX izašao na burzu: dionica skočila, Robin |
ned 14.6.2026 19:07
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Zašto se tako malo priča o Mistralu koji razvija e | Re: Zašto se tako malo priča o Mistralu koji razvi |
ned 14.6.2026 17:17
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Zašto se tako malo priča o Mistralu koji razvija e | Zašto se tako malo priča o Mistralu koji razvija e |
ned 14.6.2026 17:15
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | SpaceX izašao na burzu: dionica skočila, Robinhood | Re: SpaceX izašao na burzu: dionica skočila, Robin |
ned 14.6.2026 17:13
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
ned 14.6.2026 15:25
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
sub 13.6.2026 15:51
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Siri AI ne stiže u EU - tko je kriv, Apple ili str | Re: Siri AI ne stiže u EU - tko je kriv, Apple ili |
pet 12.6.2026 21:16
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | SpaceX izašao na burzu: dionica skočila, Robinhood | SpaceX izašao na burzu: dionica skočila, Robinhood |
pet 12.6.2026 21:10
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre | Re: Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s p |
pon 8.6.2026 16:44
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre | Re: Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s p |
pon 8.6.2026 15:29
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
ned 7.6.2026 23:08
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
ned 7.6.2026 17:59
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Europski parlament odbacuje Google u korist francu | Europski parlament odbacuje Google u korist francu |
čet 4.6.2026 17:06
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja | Re: Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja |
sri 3.6.2026 23:14
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Pokrenut Središnji registar stanovništva, na jedno | Pokrenut Središnji registar stanovništva, na jedno |
uto 2.6.2026 13:27
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Huaweijev odgovor na sankcije nije bolji čip, nego | Huaweijev odgovor na sankcije nije bolji čip, nego |
uto 26.5.2026 11:24
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Projekt Glasswing pronalazi softverske rupe brže n | Projekt Glasswing pronalazi softverske rupe brže n |
pon 25.5.2026 12:33
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Je li ugradnja razdjelnika opet tabu za Hrvate? | Je li ugradnja razdjelnika opet tabu za Hrvate? |
ned 24.5.2026 17:52
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u potpu | Re: Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u p |
sub 23.5.2026 22:53
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u potpu | Re: Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u p |
sub 23.5.2026 21:07
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
sub 23.5.2026 11:27
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Microsoft ukida slanje kodova za autentifikaciju o | Microsoft ukida slanje kodova za autentifikaciju o |
pet 22.5.2026 19:22
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Priče o elementima #19: Kalcij – element za sva vr | Priče o elementima #19: Kalcij – element za sva vr |
sri 20.5.2026 14:57
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Može li Kina postati nova tehnološka supersila? | Re: Može li Kina postati nova tehnološka supersila |
sri 20.5.2026 9:14
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Može li Kina postati nova tehnološka supersila? | Re: Može li Kina postati nova tehnološka supersila |
uto 19.5.2026 22:24
|
Aldo | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||