Dakle, kupio ssd instalirao wins 7 na njega ali nemogu se spojiti na net jer mi fali odnosno nisu se instalirali enternet driveri i dva usb drivera. Posto nemogu na net nemogu napravit update tih drivera a kad manuelno idem instalirati, (prije toga u device manageru sam potrazio koji su to driveri), nemogu naci taj neki realtekov driver PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_E0001458 rev06, a sljedeci ispod ovog u device manegeru je bio PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_E0001458 kojeg sam manualno instaliorao ali nevalja jer je za Vistu. Da li da naprvim updeit biosa imam verziju F6 a posljednja je F7, mbo je giga 970a ud3
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.. mbo je giga 970a ud3
-sve drivere imaš na webu proizvođača i na CD/DVDu koji se dobije uz MBO ili zasebnu komponentu.
.. mbo je giga 970a ud3
-sve drivere imaš na webu proizvođača i na CD/DVDu koji se dobije uz MBO ili zasebnu komponentu.
Dakle, ubacim cd od mbo i skinem drivere. Dobro, ali mislim wins 7 mi rade odlicno na starom hardu razlika je u tome samo sto su na njemu 32 biti a na ovom novom 64 bitni, pa mislim da nije problem u tome
Dakle, ubacim cd od mbo i skinem drivere. Dobro, ali mislim wins 7 mi rade odlicno na starom hardu razlika je u tome samo sto su na njemu 32 biti a na ovom novom 64 bitni, pa mislim da nije problem u tome
... ha? Imaš driver? Instaliraj ga. Nemaš driver, uređaj ne radi. Za svaki uređaj (hardware) je potreban odgovarajući driver.
-Kakve sad ima veze neki HDD i 32-64 bita? Ima samo ako nemaš odgovarajući driver tj konkretno za Windows 7 x64 CERTIFICIRAN. Novije chipsetove (i mrežne kartice) neki OS kao Win 7 možda nema u svojoj instalaciji, tad to moraš obaviti 'ručno' (jer logično, ne može automatika preko mreže koja ne radi...).