Fali enthernet driver

poruka: 4
|
čitano: 612
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Fali enthernet driver

Dakle, kupio ssd instalirao wins 7 na njega ali nemogu se spojiti na net jer mi fali odnosno nisu se instalirali enternet driveri i dva usb drivera. Posto nemogu na net  nemogu napravit update tih drivera a kad manuelno idem instalirati, (prije toga u device manageru sam potrazio koji su to driveri), nemogu naci taj neki realtekov driver PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_E0001458 rev06, a sljedeci ispod ovog u device manegeru je bio PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_E0001458 kojeg sam manualno instaliorao ali nevalja jer je za Vistu. Da li da naprvim updeit biosa imam verziju F6 a posljednja je F7, mbo je giga 970a ud3

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 10:14 (drki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Fali enthernet driver
drki kaže...

.. mbo je giga 970a ud3

-sve drivere imaš na webu proizvođača i na CD/DVDu koji se dobije uz MBO ili zasebnu komponentu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
ihush kaže...
drki kaže...

.. mbo je giga 970a ud3

-sve drivere imaš na webu proizvođača i na CD/DVDu koji se dobije uz MBO ili zasebnu komponentu.

Dakle, ubacim cd od mbo i skinem drivere. Dobro, ali mislim wins 7 mi rade odlicno na starom hardu razlika je u tome samo sto su na njemu 32 biti a na ovom novom 64 bitni, pa mislim da nije problem u tome

16 godina
drki kaže...
...

Dakle, ubacim cd od mbo i skinem drivere. Dobro, ali mislim wins 7 mi rade odlicno na starom hardu razlika je u tome samo sto su na njemu 32 biti a na ovom novom 64 bitni, pa mislim da nije problem u tome

{#} ... ha? Imaš driver? Instaliraj ga. Nemaš driver, uređaj ne radi. Za svaki uređaj (hardware) je potreban odgovarajući driver.

-Kakve sad ima veze neki HDD i 32-64 bita? Ima samo ako nemaš odgovarajući driver tj konkretno za Windows 7 x64 CERTIFICIRAN. Novije chipsetove (i mrežne kartice) neki OS kao Win 7 možda nema u svojoj instalaciji, tad to moraš obaviti 'ručno' (jer logično, ne može automatika preko mreže koja ne radi...).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 10:54 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice