ne nađem ništa slično na forumu
uglavnom
pokerstars igram par tjedana, otvoren prvi račun, prijatelj mi prebacio sa svoga računa 10 dollara za igru i bilo je sve ok
ulog nisam izgubio već malo ga povećao, znači imam dollara na računu.
do jučer
izbaci mi poruku zabranjeno igranje za novac za usa stanovnike
kao ja sam iz amerike i ne mogu igrati za stvarni novac
trenutno mi se žuri jer imam par ulaznica za turnire koji se održavaju u nedjelju za keš nagrade
poslao mail njihovoj službi za korisnike(par mailova) i ništa
ima li tko kakvu ideju ili iskustvo
OVO PIŠE NA NJIHOVOM UGOVOR ONLINE SA KOJIM SE MORAŠ SLOŽITI DA BI IGRAO NA POČETKU:
5.11. Ljudima koji se nalaze u ili su stanovnici Sjedinjenih Američkih Država i teritorija Sjedinjenih Američkih Država ('zabranjene sudske nadležnosti') nije dozvoljeno slanje pologa u njihove korisničke račune kao niti uključenje u igru za stvarni novac. Mogu isplatiti postojeća sredstva sa svojih korisničkih računa. Kako bismo izbjegli bilo kakvu sumnju, gore spomenuta ograničenja na igru za stvarni novac unutar zabranjenih sudskih nadležnosti vrijede jednako za stanovnike i građane ostalih zemalja dok se nalaze unutar zabranjenih sudskih nadležnosti.
Igrači koji se nalaze ili su stanovnicu Francuske odnosno primjenjivih teritorija, Italije, Estonije, Belgije, Danske i Španjolske ('zabranjene sudske nadležnosti') moraju igrati u skladu s pravilima pojedine zabranjene sudske nadležnosti, koristeći odgovarajuće dizajniran, licencirani igraći klijent.
Bilo kakav pokušaj zaobilaženja ograničenja na igru od strane bilo koga tko se nalazi u zabranjenim sudskim nadležnostima ili ograničenim sudskim nadležnostima, smatrat će se kršenjem ovog sporazuma. Pokušaj izbjegavanja uključuje, no nije i ograničen na manipuliranje informacijama kroz koje PokerStars može provjeriti vašu lokaciju odnosno pružanje lažnih ili obmanjujućih informacija PokerStarsu u vezi s vašom lokacijom ili mjestom vašeg boravka.
DODATAK:
moj novi I.P.
149.71.64.135
preko speedtesta saznao sam koja mi je i.p. adresa i ispada da je u kanzasu, usa
Provider Info
Country InfoTime infoIP address
Country
Continent
Hostname
Region (code)
Latitude
Organization
City
Longitude
ISP
Areacode
http://www.iptrackeronline.com/
pokazuje neku farmu usred nedođije ?!
da li mi je račun hakiran ili...
jer više ne mogu pristupiti niti jednoj poker starnici za stvarni novac
usa zabranjuje igre online za keš
šta sada, h1
me drži na čekanju i ne znaju iliti se ne javljaju, a meni uskoro počinju turniri koji traju satima
ima li tko ideju?
još DODATAK:
POKERSTARS mi je dopustio da igram i dalje, ali moram biti spojen na drugi internet, drugi I.P.
pošto privremeno koristim spajanje laptopa na mobilni internet, a tu imam ograničenu količinu podataka, još par stotina MB brzog net-a
molim za pomoć ili ideju