Quantum Conundrum tvoraca Portal-a

poruka: 5
|
čitano: 1.211
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Prvo, i meni je cudno sto je Portal pravila zena, drugo, pravi jos jednu igru koja epicly epic in the epic dimension stuffed with epicicity and than soaked in ultra epicness.

Radi se o svima najdrazim igrama -Puzzle igrama. Ova je takodje 3D s, izgleda, izvrsnom sarolikom grafikom i glatkim pokretima glavnog lika (FPS je).

Sto se price tice, cini se jako dobra, u ulozi ste djecaka koji je dosao u posjet svom ludom ujki koji je znanstvenik, ali kuca je eksplodirala, a ujko nestao i vi idete u potragu za njim kroz lavirint njegovih laboratorija.

Imate jedno oruzje na raspolaganju, a to je Interdimensional shift device koja omogucuje da se prebacujete u razlicite dimenzije istog prostora, do sad su otkrivene samo slow-mo i fluffy dimenzije (u fluffy dimenziji sve postaje plisana igracka).

Dovoljno od mene, sad procitajte originalni tekst i pogledajte video: EPICNITION 

P.S.

Nadam se da nece uci u mainstream.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 10:21 (Mentalist).
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
protjeran

Izlazi pocetkom 2012.

Pise na kraju trailer-a.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Heh, izgleda da nitko nije zainteresiran.

No, jel itko probao ovu igru? Stvarno nije losa, zabavna je na svoj nacin. Jedino su ujakov voiceover i sale tako katastrofalni da veze nemaju s genijalnom Glados.

Ja sam bas zavrsio prosli vikend nakon par sati igre. Isplati se.

Its been so long, I've lost my taste.... Say angel come... Say lick my face...

0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Re: Quantum Conundrum tvoraca Portal-a
Deus ex machina kaže...

Heh, izgleda da nitko nije zainteresiran.

No, jel itko probao ovu igru? Stvarno nije losa, zabavna je na svoj nacin. Jedino su ujakov voiceover i sale tako katastrofalni da veze nemaju s genijalnom Glados.

Ja sam bas zavrsio prosli vikend nakon par sati igre. Isplati se.

Hvala što si me napomenuo, odigrat ću je ovih dana (sad sam zaokupljen nekim drugim igrama).

14 godina

Odlična igra baš me je zabavila. Mada nema šarm kao Portal dobra za ubiti par sati.

imam muda
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice