Policija u raciji diljem europe

poruka: 60
|
čitano: 12.349
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Jutros je policija u 14 zemalja europe koordinirala raciju protiv osumnjičenih file-sharing servera.Ciljane mete su bile u Nizozemskoj ,Češkoj republici i Mađarskoj no najviše se ciljala Švedska.Sedam lokacija uključujući PRQ(hostaju Wiki-Leaks) su bile na lisiti sumnjivaca.

Detaljnije se može nači ovdje: http://feed.torrentfreak.com/~r/Torrentfreak/~3/w6Z_J0D1lkc/

UPDATE:Policija je u raciju takodjer uključila Umeå University.Razlog još nije poznat no čini se da je u pitanju nekolicina studenata.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 13:26 (dj_renny).
Moj PC  
0 0 hvala 7
17 godina
neaktivan

Radi li vama www.thepiratebay.org?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ne... otvara mi accuweather?!

shit, sad radi... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 13:31 (skank666).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Policija u raciji diljem europe
Smooth Operator kaže...

Radi li vama www.thepiratebay.org?

ne otvara
 The server at thepiratebay.org is taking too long to respond.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 13:32 (seneka).
15 godina

The piratebay meni radi.Piratebay više nije hostan u Švedskoj,informiram smo...i ubuduće ako vam nešto ne radi ovo nije topic za to...

16 godina
odjavljen

malo duze traje ali otvara.... ali boga ti prvi puta mi je otvorilo accuweather:::::

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
a koje su ostale zemlje od 14 na listi?
dasHHa
15 godina

Među ostalima spominju se Belgija, Norveška, Njemačka,Velika Britanija.za ostale se nezna jer je akcija još u tijeku...

16 godina
protjeran

jel to napad na megaupload i slicne ? (iako je on iz hong konga)

http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dapače, švedski državni tužitelj je ovo izrijekom opovrgao i tvrdi da akcija nema nikakve veze s WikiLeaksom.

Yeah right, ko ih ne zna...

Vidit ćemo u narednom vremenu da li će i kakvih će biti vijesti u vezi Wiki Leaks.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Eh kad budem sad vidio svoje servere na vijestima kako ih policija nosi :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pirate Bay meni danas nije radio, jedva se moglo uci u stranicu...

3 0 hvala 0
17 godina

Trebali su servere staviti ili u rusiju ili u kinu. Onda nebi imali problema :)

I'm going woo woo

5 0 hvala 0
17 godina

ne davate vi host u takve svrhe ;)

osim toga, sve je u granici prekrsaja.

stoga pobio se u kafani ili skinuo 300tb filmova, koga briga....i to ne skinut, nego ih treba i dilat za prekrsaj.

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I tko sad ide iza rešetaka??? Vlasnici PB-a , uploaderi piratskih sadrzaja ili ovi sto skidaju takve sadržaje???

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 17:21 (scenesports).

0 0 hvala 0
17 godina
scenesports kaže...

I tko sad ide iza rešetaka??? Vlasnici PB-a , uploaderi piratskih sadrzaja ili ovi sto skidaju takve sadržaje???

To ni meni nije jasno, PB ne dila, on je tracker, na njihovim serverima nema piratluka? Torrentima ne mora cirkulirat samo piratluk?

I'm going woo woo
17 godina

ma to samo radi "trzanja" javnosti svako par mjeseci.

sami naprave torrent i u njega ubace "tragaca".

to su vec napravili 10 puta.

onda se hvale kako je neko dijete iz alabame skinulo njihovog diznija i uhapse sve u kuci.

zivjela hrvatska!

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina

Ako me pamćenje dobro služi, jedan odvjetnik mi je pričao da svako ko koristi torrent čini kažnjivo dijelo, prema našem zakonu, jer uz to što skida nedozvoljeni sadržaj, upload-om taj isti sadržaj i distribuira.

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

Ako me pamćenje dobro služi, jedan odvjetnik mi je pričao da svako ko koristi torrent čini kažnjivo dijelo, prema našem zakonu, jer uz to što skida nedozvoljeni sadržaj, upload-om taj isti sadržaj i distribuira.

cekaj ja sad skidam ubuntu preko torrenta i to je kaznjivo djelo ?

16 godina
neaktivan

Onda cu ici u zatvor. Ali me zanima tko ce me uhitit?

Hrvatski policajci sigurno ne

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
mario.L_hr kaže...

Zakon tj neko pravilo na papiru je jedno, a u praksi sasvim nekaj drugo iz razno raznih razloga pogotovo u Hrvatskoj kod nas su takve stvari totalno nezanimljive vrhuški.Nevinašce

17 godina

Kod nas kada traze pedofiliju ili kada je bila afera index, onda su kao dokazni materijal uz kompove nosili i monitore i printere, ko da mogu rekonstruirat sto se printalo i gledalo. Dovoljan im je disk. Toliko o nasoj policiji. Dobro im i uredski namjestaj nije odnjelo!

I'm going woo woo

22 0 hvala 0
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
mario.L_hr kaže...

U pravu si nisam bio dovoljno precizan ali nitko koga znam da koristi torrent ne skida open source materijal. Možda sam u krivu ili se družim sa sumnjivim tipovima.

17 godina

dajte razlikujte kazneno od prekrsajnog!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
mario.L_hr kaže...

U pravu si nisam bio dovoljno precizan ali nitko koga znam da koristi torrent ne skida open source materijal. Možda sam u krivu ili se družim sa sumnjivim tipovima.

a gle torrent je jako koristan 

npr. Thq patcheve za Company of heroes "hosta" preko torrenta jer im je tako puno jeftinije 

sigurno ima jos dosta slicnih primjera

15 godina
neaktivan

U BiH je vecina filmova , programa i glazbe skidana upravo s PB-a ili sa slicnih stranica i prodaje se po razno raznim shopovima, pa i na ulici, a vjerujem da toga ima i u Hrvatskoj. Zasto se ne bave s uhicenjem takvih profitera??? Lako im je klince uhititi...

0 0 hvala 0
15 godina
scenesports kaže...

U BiH je vecina filmova , programa i glazbe skidana upravo s PB-a ili sa slicnih stranica i prodaje se po razno raznim shopovima, pa i na ulici, a vjerujem da toga ima i u Hrvatskoj. Zasto se ne bave s uhicenjem takvih profitera??? Lako im je klince uhititi...

Zato što kupuju ili dobivaju sadržaj od njih.

15 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 18:23 (scenesports).

0 0 hvala 0
15 godina
mario.L_hr kaže...
scenesports kaže...

ee točno to baš sam čito ispovjest jednog pirata u nezz kojem broju buga ili entera, pa je baš to reko,,,

Zagorci smo ljudi pravi kaj nam pak morejuu,
16 godina
neaktivan
crni pauk kaže...
mario.L_hr kaže...
scenesports kaže...

ee točno to baš sam čito ispovjest jednog pirata u nezz kojem broju buga ili entera, pa je baš to reko,,,

BUG, broj 202, tema broja: piratstvo, str. 85.    ? Cool

etikete, ovo je nacija etiketa!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice