Linus se gorko obrušio na kernel developera

poruka: 7
|
čitano: 1.426
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Linus je imao svojih ispada, svatko ponekad iuzgubi živce, ali ako već toliko godina radiš s ljudima u zajednici, kultura ophođenja je nešto obavezno.

Ne želimo zvučati kao neko žutilo, ali iznošenje informacije je efikasan način sprečavanja ovakvih stvari. Prenosimo Linusov odgovor Mauru Carvalho Chehabu.

Pročitaj više

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
3 0 hvala 1
18 godina

Kultura?

Pa koliko vidim, taj Mauro, da je imalo kulturan, ne bi se bacio na patchiranje kernela ako o tome nema blage veze. Linus s razlogom urla na njega, jer je lik idiot.

Obzirom da Linus radi i dalje na kernelu, vjerujem da mu ovakvi mulci sa patchevima, wannabe programeri, idu strahovito na jetra.

Na kraju, evo ti jedna ali vrijedna, "Barbare ne možeš pokoriti Mozartom".

(nije mario, disleksija) 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 19:58 (Father_Dougal).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Linus se gorko obrušio na kernel developera
Father_Dougal kaže...

Kultura?

Pa koliko vidim, taj Mario, da je imalo kulturan, ne bi se bacio na patchiranje kernela ako o tome nema blage veze. Linus s razlogom urla na njega, jer je lik idiot.

Obzirom da Linus radi i dalje na kernelu, vjerujem da mu ovakvi mulci sa patchevima, wannabe programeri, idu strahovito na jetra.

Na kraju, evo ti jedna ali vrijedna, "Barbare ne možeš pokoriti Mozartom".

Nije Mario, Mauro je, ali nebitno. Istina, postoje mailovi u kojima on s njim polako, ali kad neće, pa ima i pravo izderat se na njega, lik je totalni debil.

15 godina
neaktivan

Cijeli thread ovdje

Potrebno je sve pročitati, i imati nešto znanja o materiji da bi se shvatilo zašto je Linus tako planuo.

0xBADC0DE
15 godina
neaktivan

Za koga taj mauro radi osim što je maintainer?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Za koga taj mauro radi osim što je maintainer?

Red Hat

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
17 godina
neaktivan

Za Red Hat; radi u Brazilu - ovdje je intervju s njim.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice