mozda je pomalo glupo pitanje ali...imam novi word 2007, ali me nervira i nisam navikao raditi na ovim velikim ikonama za uredjivanje, mogu li nekako podesiti word 2007 one gore ikone da izgledaju kao na wordu 2003
hvala na odgovoru
mozda je pomalo glupo pitanje ali...imam novi word 2007, ali me nervira i nisam navikao raditi na ovim velikim ikonama za uredjivanje, mogu li nekako podesiti word 2007 one gore ikone da izgledaju kao na wordu 2003
hvala na odgovoru
sumnjam da možeš, BTW ja koristim i dalje 2003 jer mi je praktičniji
treba se pomirit s tim da su decki i cure u microsoftu tesko zagrizli u tu ideju ribbona.
u windowsima 7 ce to biti isto izrazeno.
teško da će se vrastiti na stari oblik izbornika jer je ovako jednostavnije vecem broju korisnika.
a microsoft sluzbeno nije izdao konverter da se prebaci na "stari" oblik...
ima neki programčić...ne mogu se sjetiti sada kako se zove..uglavnom bio je i na bugu, transformira office 2007 u prijašnji izgled..zadržavajući sve funkcije novog office-a, no s izgledom officea 2003.
a koje su to nove funkcije u 2007 ?
Koliko sam se god navikao na stari Office interface nije mi trebalo dugo da prokužim novi. Sasvim novim korisnicima je ovako jednostavnije da su kojekakve akcije nad dokumentom grupirane u logičke cjeline putem ribbon-a dok stari korisnici imaju dosta problema pri prelasku na novi paket. Mislim da je evolucija Office-a pozitivna stvar i prigovori korisnika su tu nizbježna stvar i nužno zlo, no nakon nekog vremena kad se svi polako prilagode i nauče novi sistem, on bi trebao biti puno 'prirodniji' za nešto napraviti. Pokušajte malo tko ima živaca - zaboravite da ste sjeli za novi Word i pretvarajte se da je riječ o sasvim novom text editoru, te na taj način dozvolite sami sebi da vam nove rutine uđu u praksu
ima neki programčić...ne mogu se sjetiti sada kako se zove..uglavnom bio je i na bugu, transformira office 2007 u prijašnji izgled..zadržavajući sve funkcije novog office-a, no s izgledom officea 2003.
Imao sam takav programček, i nisam ga platio, bio je dobar, ali zaboravioi sam kako se zove, a vidim da mi nije spremljen pod programe.
Probajte progooglat...
Ja sam se tak naživcirao radeći referat u exelu i wordu u 2007, a bili se naučili u šk na 2003, istina treba zaboravit kako se radilo u 2003 i mislit da se radi o nekom drugom programu za obradu teksta...
Sta stvarno svima tolko jako smeta to novo sucelje? Radio sam u starom wordu godinama, preso na novo, dok sam zavrsio jedan referat pohvato sam di je sta od osnovnijih stvari, as ovakvim rasporedom sad kad se relativno snalazim je puno brze, a i ko sta ljudi kazu, novim korisnicima je u pocetku jednostavnije nego u starom.
Probajte openoffice
Meni je novi izgled Offica sasvim ok i puno bolji za koristiti nego stari,super sam zadovoljan!A što se tiče openoffice,imam i njega instaliranog
čisto da znam i s njime raditi ali ništa posebno....za jednostavne dokumente i pisanje ,manje zahvate ,ništa profesionalno,ali dobar.
Ipak mi je MS draži.Iako moram priznati da mnoge male firme zbog free openoffica rado ga koriste i to je sve više i više.
Recimo ,neki ga već koriste kao jedine programe da bi zaposlenici s njime radili.Tko zna što u budućnosti open source ima
za ponuditi ali vidim da grabi!A ne razumijem zašto je stari MS 2003 toliko privlačan još,odmah sam prešao na 2007.
Probajte openoffice
a koje su to nove funkcije u 2007 ?