Pozz, zanima me da li postoji program kojim ću se moći ulogovati na nekoliko e-mail adresa recimo 2 x hotmail, gmail itd i da sve pratim istovremeno. Hvala unapred :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz, zanima me da li postoji program kojim ću se moći ulogovati na nekoliko e-mail adresa recimo 2 x hotmail, gmail itd i da sve pratim istovremeno. Hvala unapred :)
Bilo koji moderni e-mail klijent podržava dodavanja više računa.
Kao što je kolega rekao, večina novijih ti podržava više računa, ali ako baš hoćeš prijedlog, pokušaj sa Thunderbird-om
Kao što je kolega rekao, večina novijih ti podržava više računa, ali ako baš hoćeš prijedlog, pokušaj sa Thunderbird-om
Ccc, ne, Thunderbird ne, osim ako nije riječ o poslovnim mailovima, ne koristiš Exchange, i ne očekuješ potrebu u daljnjoj/bližoj mogućnosti migrirati na neki Microsoft klijent, a i stao je Thunderbird s razvojem. Ugrađeni Windows Mail u Windows 7 sasvim dobro odrađuje svoj posao, a i bilo koji Outlook će isto odraditi svoj posao. Bitno je da servis koji koristiš podržava POP/IMAP protokole, i zatim iskonfiguriraš postavke za svaki račun u klijentu.
Ccc, ne, Thunderbird ne, osim ako nije riječ o poslovnim mailovima, ne koristiš Exchange, i ne očekuješ potrebu u daljnjoj/bližoj mogućnosti migrirati na neki Microsoft klijent, a i stao je Thunderbird s razvojem. Ugrađeni Windows Mail u Windows 7 sasvim dobro odrađuje svoj posao, a i bilo koji Outlook će isto odraditi svoj posao. Bitno je da servis koji koristiš podržava POP/IMAP protokole, i zatim iskonfiguriraš postavke za svaki račun u klijentu.
Stao je s razvojem? Ne...?
17.0 Beta 1 - (October 12, 2012; 28 days ago)
@zile96
Samo ti uzmi Thunderbirda, to je odlican email klijent.
Šta se ja dns s tobom moram svađati u svakoj temi
TB je ok klijent, uostalom nigdje ne piše da je napravljen samo za exchange...
Ja ga doduše koristim za jedan exchange, plus jedan pop i 2 imap mail-a, ali to ne znači da bi loše radio bez ovog prvog
I da, kako si ti zaključio da je stao s razvojem? može neki link koji bi to pokrijepio?
eo koristim onaj Mozilla Thunderbird SAVRŠEN program, hvala ! Može lock. :)
Šta se ja dns s tobom moram svađati u svakoj temi
TB je ok klijent, uostalom nigdje ne piše da je napravljen samo za exchange...
Ja ga doduše koristim za jedan exchange, plus jedan pop i 2 imap mail-a, ali to ne znači da bi loše radio bez ovog prvog
I da, kako si ti zaključio da je stao s razvojem? može neki link koji bi to pokrijepio?
Nemoraš Eto ja sam imao izuzetno loša iskustva, 5 računa, ne kažem da je loš, ali zadao mi je velike glavobolje sa skrivenim postavkama i konfiguracijskoj datoteci i kasnijom migracijom na riješenja bazirana na MS-ovim trhnologijama.
eo koristim onaj Mozilla Thunderbird SAVRŠEN program, hvala ! Može lock. :)
Drago mi da da si zadovoljan.
kako spojiš thunderbird sa exchangeom? nema te opcije! samo pop i imap!
i da, JEDINO outlook 2010 ima feature da pokaže SVE račune u isto vrijeme. ne moraš kod paljena odabrati račun već ih sve složi u panelu sa lijeve strane. outlook 2010 je njednostavno najjači mail klijent.