Prog za sortiranje indexa imena?

poruka: 5
|
čitano: 3.971
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Poz! zanima me u kojem programu bih mogao napraviti da mi se sva imena iz knjige pojave kao index imena na zadnjoj stranici? da li postoji ta opcija u InDesignu? Da rezimram, kad na kraju kjige imate onaj popis imena, to trebam; ali da ne radim pješke... hvala

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prog za sortiranje indexa imena?
eterna luchar kaže...

Poz! zanima me u kojem programu bih mogao napraviti da mi se sva imena iz knjige pojave kao index imena na zadnjoj stranici? da li postoji ta opcija u InDesignu? Da rezimram, kad na kraju kjige imate onaj popis imena, to trebam; ali da ne radim pješke... hvala

kako mislis da ce word ili indesign prepoznati imena??? ako napises rijec Pero kako on zna da li je tom ime ili grad ili namirnica?!

ako je rad napisan u wordu onda mozes kraj svakog imena "narediti" eordu da to spremi u indeks.

16 godina
neaktivan
dakle, imam skoro sva imena povađena već... a molim te da objasniš kako funkcionira u wordu to s označavanjem i premještanjem u index? hvala
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
molim te da objasniš kako funkcionira u wordu to s označavanjem i premještanjem u index? hvala

Izdvojiti ključne riječi iz teksta ili indexirati ih, probaj pogledati ovaj link i slikoviti mali tutorijal, možda ti može pomoći INDEX pojmova u Wordu

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
17 godina

kolega IvanC me prestigao...

;-)

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice