Popis brojeva u wordu 2003 ili 2007

poruka: 6
|
čitano: 9.705
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Popis brojeva u wordu 2003 ili 2007

Pozdrav, hitno mi je ovo pa ako tko može pomoći, bio bih jako zahvalan.  Moram, napraviti jedan popis brojeva u napravljenoj tablici u wordu, ali ne na način da selektiram određeni stupac u tablici i kliknem numeriranje/numbering, iz razloga jer kad to napravim, svaki broj je u biti redni broj i dobije točku iza broja.

Meni treba popis brojeva ali da brojevi nemaju točku iza sebe. Ima li takva mogućnost da se automatizmom  u wordu 2003 kojeg ja koristim ili u frenda u wordu 2007 dobiju brojevi bez interpukcijske točke iza sebe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 17:05 (mikica1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Popis brojeva u wordu 2003 ili 2007

Nisi baš najjasniji. Trebao si postaviti screenshot da bi se barem vidjelo o čemu se radi.

Ovako savjet (ako je to to što tražiš). Napravi u Excelu popis tih brojeva. U Ćeliju A1 i A2 upiši 1 i 2.

Selektiraj obje ćelije i kopiraj prema dolje dokle želiš (tako dobiješ brojeve u nizu).

Tada selektiraj onoliko ćelija koliko brojeva želiš => Copy,

Prebaci se u Word i selektiraj cijeli stupac, na način kada ti se na vrhu stupca pojavi strelica prema dolje klikneš za selekciju => Paste Cells.

Sada imaš brojeve u tom stupcu bez točaka

BTW: U Wordu imaš mogućnost Numbering bez točke.

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 18:52 (IvanC).
15 godina
mikica1 kaže...

Pozdrav, hitno mi je ovo pa ako tko može pomoći, bio bih jako zahvalan.  Moram, napraviti jedan popis brojeva u napravljenoj tablici u wordu, ali ne na način da selektiram određeni stupac u tablici i kliknem numeriranje/numbering, iz razloga jer kad to napravim, svaki broj je u biti redni broj i dobije točku iza broja.

Meni treba popis brojeva ali da brojevi nemaju točku iza sebe. Ima li takva mogućnost da se automatizmom  u wordu 2003 kojeg ja koristim ili u frenda u wordu 2007 dobiju brojevi bez interpukcijske točke iza sebe.

Pogledaj slike za Word 2007:

Samo izbriši točku i klikni na OK. Samo izbriši točku i klikni na OK.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 18:54 (deadman).
16 godina
neaktivan

Puno hvala obojici, štima sve. Tema može lock

16 godina
neaktivan

evo ekipa molim još jednu pomoć oko ovih brojeva.

Evo što mi treba : imam jedan dokument u wordu, radim u wordu 2007. taj jedan dokument ima popis u zablici od npr 1-2000.

e, sada, ja želuim optvoriti novi dokument, ta<kođer u word 2007, i da krenem s brojevima od 2001 do npr. 4000. kako da napravim komandu da mi napravi popis a da krene od 2001, i to automatizmom.

Hvala unaprijed

16 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

ja želuim optvoriti novi dokument, ta<kođer u word 2007, i da krenem s brojevima od 2001 do npr. 4000. kako da napravim komandu da mi napravi popis a da krene od 2001, i to automatizmom.

Pogledaj ovaj link How to create a table of contents for several documents

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice