Da li su Proofing toolsi za Office 2010 besplatni i ako da gdje ih ima za skinuti, ne mogu naći na MS stranicama?
Znaći ne treba mi LIP (Language pack) nego nadogradnja za ispravak texta za Hrvatski izmeđuostalog.
Da li su Proofing toolsi za Office 2010 besplatni i ako da gdje ih ima za skinuti, ne mogu naći na MS stranicama?
Znaći ne treba mi LIP (Language pack) nego nadogradnja za ispravak texta za Hrvatski izmeđuostalog.
nije besplatno.
ali, gdje ćeš to nači? uh, teško pitanje, slabo se te stvari nađu u maloprodaji.
Ne razumijem ako sam već platio office zar nije u redu da s njim dobijem i spell checker?
Imaš PM
EDIT: 64bitna verzija ili 32bitna?
Izgleda da se ne može koristiti besplatno pošto me za Hrv proofing toolse traži 25$.
Koma
Bravo M$
Ako si kupio hrvatsku verziju offica onda si dobio i provjeru pravopisa za hrvatski jezik (plus engl., njem., franc...), a ako si kupio engl. verziju onda si dobio provjeru pravopisa za engleski jezik (plus njem., franc...).
A kvragu onda, klijent je htio na ENG
Šta da sad radim?
A tpb
A kvragu onda, klijent je htio na ENG
Šta da sad radim?
Znam da ovim postom neću pomoći - ali;
A da se jednostavno obratiš M$? - Mislim, s obzirom da imaš legalnu kopiju, nebi trebalo biti problema.
Prvi puta ultra ljubazno, drugi puta s dozom ljutnje, treći prijetnjom medijima, novinama, ....
Iskreno, mislim da ti budu pomogli i izašli u susret!
Može upitati ću ih direktno pa javim što su mi odgovorili.