Caddy++, gdje, kako ?

poruka: 6
|
čitano: 2.606
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Caddy++, gdje, kako ?

Trebam taj program u iduca 3 dana, jednostavno ne mogu do racunala na kojem je instalirano, licensirano, a crtez imam na stiku i mora biti zavrsen....

Evo mucim se tu vec dobra 2 sata i nikako da pronadjem englesku verziju programa....

molim nekoga da ako zna gdje ima, da posta link do Trail programa, ili da posalje link na private message  (mora biti engleska verzija).

hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 14:10 (Zona).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Caddy++, gdje, kako ?

lol evo ja isto to trazio pa nisam uspio naci, samo slovenske ili svabske verzije

««««☻

0 0 hvala 0
17 godina
Caddy++, gdje, kako ?
google is my frend too!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Caddy++, gdje, kako ?

vjerojatno je to, no ne mogu downloadati, uvijek izbacuje error....ma sta ja napiso :(

15 godina
protjeran
RE: Caddy++, gdje, kako ?
Zona kaže...

vjerojatno je to, no ne mogu downloadati, uvijek izbacuje error....ma sta ja napiso :(

Pa jesi li popunio sve ono označeno zvjezdicom. Normalno ne daješ prave podatke,a pod e-mail daj neku alternativnu adresu. Ja ga upravo skinuo bez problema. Ne treba mi uopće, pa je tako 120 Mb sjelo bez veze. Bogataš 

Edit. Hoćeš li taj program na Rapidshare? Upload će dugo trajati, znaš kakve su brzine.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 19:19 (BlackFoot).
15 godina
protjeran
Caddy++, gdje, kako ?

ja sam skinuo to, al ne valja...nije dobra verzija, ovaj je puno noviji, ima ko jos neki link , ili nesto ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice