SP u rukometu- Qatar 2015

poruka: 65
|
čitano: 9.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Također u 54. minuti Goluža ne zove time-out. Pa sve i da nemaš igračima nešto posebno kazati bar im daj malo odmora.

Swedish latin super funk.
14 godina

Ak će s ovim Goluža napokon otiči s klupe, drago mi je što smo ispali.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Re: SP u rukometu- Qatar 2015
Keops kaže...
Predator003 kaže...

Loše igramo od početka, nisam iznenađen što smo ispali, više mi je zanimljiv Katar koji je prošao, je li itko gledao to?

Da, ja sam gledao Katar, bas mi je super gledat kvazi reprezentaciju plaćenika pogotovo kad je u terminu sa utakmicom Hrvatske. 

Koji je tebi frende?

Kad sam vidio predstavu protiv Brazila odma sam znao šta će biti, boriti se s Brazilom za prolaz do zadnje sekunde, a onda potpisati pobjedu protiv Poljaka, to ne ide...nisam ni pratio detaljno jer se samo iživciram kad vidim kako je loše igramo

Katar je itekako zanimljiv, nekako domaćini uvijek dođu do finala pa izgube i poslije ih nigdje, izuzev Francuza

14 godina

Ne mogu si dozvoliti da gledam sprdnju od ekipe koja se sastoji od plaćenih igrača. Ovo nije klupsko natjecanje nego međunarodno i nema mi smisla to što talibani rade.

16 godina

Ispali smo, Bože moj...idemo sad pogledati okršaj titana..:)

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
14 godina

szmal im je dobio utakmicu i to zasluženo.

najgore mi je gledat ovako mučne i teške tekme koje na kraju izgubimo. rađe bi da nam utrpaju 5-6 komada razlike pa možeš reć da si pošteno izgubio...

i stvarno se nadam da više neće biti ovog cirkusa sa izborom domaćina. hebate nit ljudi, nit navijanja, nit pjesme... više ima pijanaca po tekmama u hnl-u.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
14 godina
Apachy kaže...

i stvarno se nadam da više neće biti ovog cirkusa sa izborom domaćina. hebate nit ljudi, nit navijanja, nit pjesme... više ima pijanaca po tekmama u hnl-u.

I sad kad pogledaš da u istoj državi bude SP u nogometu. Smijurija čovječe.

16 godina
neaktivan

Nemamo mi više dobrih igrača, vanjskih šutera, kao što su bili lacković i metličić, onaj koji će se dić i roknit izvana. Toga više nema! Imamo duvnjaka jedino, al ne može ni on sam. O vratarima da ne govorim, nula. Samopouzdanje, jedna ili dvije velike obrane mogu podić momčad pogotovo pred kraj kad je tjesno, svaka čast Iviću, meni je on daleko bolji i kvalitetniji od Aliloviću. Da ne govorim o samom treneru, svima je jasno.

Pričat će se o rokumetu dva dana i tišina, kao sve ostalo. Tužan sam iz razloga jer će opet mutavi francuzi osvojit.

16 godina
Hexfire kaže...

Ak će s ovim Goluža napokon otiči s klupe, drago mi je što smo ispali.

Taj covjek nema pojma o taktici niti kondiciji.

Niti jednu akciju nije izmislio ni uigrao....Vori/Kopljar ni ne trebaju ovoj repki, igraju doslovno preko kur*a.

Da se Goluza nije posvadao sa Sulicem, igrao bi jedan od top3 srednja za repku, ovako nista

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
14 godina

Umjesto Vorija, Bićanića i Kopljara da su tu Sulić, Lacković i Buntić to bi puno bolje izgledalo. Nisu ni oni u cvijetu mladosti ali da imamo njih to bi puno bolje izgledalo jer su kvalitetniji igrači.

15 godina
Kakva utakmica, šteta što igraju u polufinalu. Ovo je meni finale prije finala. Veliki Omeyer je uništio Španjolce.
ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
14 godina

Da, baš. Prava rukometna poslastica i Francuzi na krilima Omeyera opet u finalu. 50% zasluge za sve medalje Francuske idu upravo njemu, čovjek redovito u polufinalima i finalima kad je najključnije skupi 15-20 obrana što se našim golmanima jako rijetko zalomi a kamoli u završnicama a tako se ne može do zlata. Očekujem da će u finalu razvaliti ove Katarske umjetnjake, nisam gledao njihovu tekmu ali koliko čitam opet su ih suci gurali. Sramota je ovog sporta da se uvijek moraju vući repovi za sucima i domaćinima prvenstava.

16 godina

Suci su ih pogurali, ali i bili su bolji od Poljaka i zasluženo su prošli. Igraju iznenađujuće dobro.

16 godina

znate sto je najsmjesnije, niko uopce ne gleda ovaj katar na prvenstvu jer svi misle "a to smece od repke, bezveze trosit vrijeme na njih" i onda kad su prosli skupinu se pricalo ma dobro domacini, pustilo im, onda kad su i dalje prosli su pocele price kako ih suci guraju i kako nista nisu zasluzili, umjetna momcad(to se slazem) itd. al katar je daleko od lose repke, igraju jako jako dobro i zasluzeno su prosli dalje, naravno da ih suci malo guraju al i vi koji to pricate malo i serete jer je normalno da suci malo guraju domacina, gurali su srbe, spanjolce, hrvatsku(al to se valjda zaboravlja).

14 godina
mar123 kaže...

Ne sjećam se kada je neka takva "umjetna/nova" rekpa igrala ovako dobro.
Uistinu, unazad nekoliko velikih natjecanja nismo imali priliku gledati kako kvalitetan rukomet kao što to Katar igra.
Na krilima odličnog golmanskog para - pravo su iznenađenje.

I uopće ne smatram da su ih suci gurali.
Ne izvan granica onoga što se kao domaćinu tolerira.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina

al isto tako ja mislim da mi nakon ovog katar necemo vidit da prode prvu rundu natjecanja, to je nesto ko srbija kad je bila domacin, tamo unistavaju 10 puta jace momcadi, sad ih nema nigdi, di je ta jaka srpska momcad koja je srusila hrvatsku. kazem svaka cast katru jer igraju stvarno dobro, onaj ko kaze da ne nije gledo nijednu tekmu nego cita komentare na 24 sata i onda dode prosipat pamet.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

znate sto je najsmjesnije, niko uopce ne gleda ovaj katar na prvenstvu jer svi misle "a to smece od repke, bezveze trosit vrijeme na njih" i onda kad su prosli skupinu se pricalo ma dobro domacini, pustilo im, onda kad su i dalje prosli su pocele price kako ih suci guraju i kako nista nisu zasluzili, umjetna momcad(to se slazem) itd. al katar je daleko od lose repke, igraju jako jako dobro i zasluzeno su prosli dalje, naravno da ih suci malo guraju al i vi koji to pricate malo i serete jer je normalno da suci malo guraju domacina, gurali su srbe, spanjolce, hrvatsku(al to se valjda zaboravlja).

Ma kako god da oni igrali to je smješno, imaju više balkanskih nego svojih igrača. A i to je glupost, jesu li ovo repke ili klubovi? Onda je mogao i Lazarov npr. otići k nama ili nekoj drugoj dobroj reprezentaciji. Jel se tu uopće igra za svoju državu i čast ili samo za pare? Baš me zanima kako će Katar proći na OI. I ja se ne sjećam da su nas suci "gurali" na na svjetskom u Hrvatskoj. Ne kažem da guraju Katar, ali nisu ni nas. Treba sad Goluža lijepo otići a kao trener Balić ili Metličić koji su veliki motivatori a i sigurno znaju složiti više akcija od ovog klauna.

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina

Sramota

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Od kad je sramota izgubiti od Danske? Gledajući našu igru kroz cijeli turnir ne znam tko je uopće očekivao da ih dobijemo danas. Napad nam je koma u nekim trenucima, osim polukontre većinom samo soliranje i zabijanje na individualnu kvalitetu, nema tu više ni P od one poletnosti koja nas je krasila u prošlosti. Na ovom turniru kapetan Vori totalno zakazao, neprepoznatljiv je i mislim da mu je vrijeme da se oprosti. Duvnjak zabijao ali i jako puno lopti potrošio. Krila dobra, ostatak toplo hladno. Trebalo je forsirati više ovog Stepančića i Sliškovića jer se vidi da dečki znaju igrati a bogme i pucati. Što se tiče trenera tu se nema puno za pričati. Komentator je danas rekao da nam je ovo najgori rezultat od 2001. kad smo bili 9. Po meni je on najslabija karika bio i to se vidjelo. Sad, što se tiče Metličića ili Balića za izbornika, mislim da je to nerealno za očekivati pošto u tom poslu nemaju nikakvo iskustvo. Ako su bili dobri igrači ne znači da odmah budu i dobri treneri jer nije sve u motivaciji.

16 godina

Ne znam što se dešava u momčadi. Kao da igraju dvije reprezentacije. Prvih 10 min protiv Njemačke užas. Kao i danas, bez ideje, bez pravog napada. Nakon toga, prava igra kakvu je i ova generacija pokazala da zna igrati. Danas opet ista stvar. Napad nikakav. Obrana dosta dobra, ali uz ovakav napad se utakmice ne dobivaju. 

Ne znam što je s Vorijem, ali on više ne može zabiti na prazan gol. Maltene igramo bez pivota, jer kad se i otvori nema mu smisla dati loptu. Ona situacija danas je bila najbolji primjer toga - 2 šuta sa 6 metara za redom, 2 promašaja. Onda onaj šut metar iz prostora...stvarno ne znam što se događa s njime. Šteta što se Brozović ozlijedio. Iako, nije to glavni problem. Ne znam u čemu je stvar, ali kao da svi igraju u grču.

Sve u svemu, nije ni šesto mjesto loše...valjda će se nešto popraviti u budućnosti, jer imamo individualce koji imaju srce i koji su kvalitetni igrači i zato mi je rukomet uvijek gušt gledati.

17 godina

Nije sramota izgubiti od Danske, ali je sramota da protiv ovako loše Danske, mi izgubimo 4 razlike.

Pa imamo -2 igrača više, i ne zabijemo ni jedan gol, a primimo 2 komada.

Ali moj komentar nije na ovu utakmicu bio, već opčenito na ovo prvenstvo.

Napad nam je očajan, očekuje se da će Duvnjak sve sam riješiti, i onda kad njemu ne ide, ostali pucaju na dugnutu ruku sudaca, pa ako prođe, prođe.

Nemamo nikakve akcije u napadu, brža križanja viđam u vaterpolu  

Krila totalno odsječena od ostatka momčadi, da nema kontri i sedmeraca, nebi ljudi znali ni da postoje.

Oćito je da Kompljar još uvijek ima neki "grč" kad igra, a forsiranje njega kad mu ne ide, nema nikakvog smisla.

Vori je stvar prošlosti, onaj Brozović je sad u 7 puta boljoj formi. Ista stvar je i Sa golmanom, Ivić bi trebao biti prvi golman i točka.

A da ne govorim o nepozivanju igrača "zbog pomlađivanja", pa francuzi nisu pomladili momčad -6-7 godina, pa opet rasturaju.

Da su nam ovo prvenstvo tu bili Balić, Renato Sulić, pa donekle i Buntić.

Treba nam neki igrač koji će kad neide reći "p*ćka vam mat*rina, igramo ko kur@c" koji može povući, neki kreativac.

I treba nam netko tko može povući kad treba momčad, izderati se na ostale, dignuti atmosferu. Netko tko bi bio vođa momčadi. Duvnjak nije loš, ali on nije taj tip igrača.

I prije svega, treba nam netko tko bi to sve uigrao. Iskreno bi mi bilo najdraže da se vrati Lino (koji je baš trenutno bez posla!!!) i još mu kao pomočnika ubacimo Balića!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
rooswelt1991 kaže...

Kod Goluže ima previše sukoba interesa i previše forsira neke ljude.
Odvratno mi se gadi to. Nije dorastao, to je čovjek bez muda i bez nekog svoga vlastitog mišljenja.
A koliko ga igrači doživljavaju je činjenica da u zadnjim minutama, kada su Danci imali time-out, naši nisu ni otišli do njega jer ih nije ni zvao.

Tek toliko.
Čovjek se pogubio.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
sudy_freak kaže...

Pa kad čovjek nema autoriteta.

To i jest najgora stvar, što se on izgubi u uatkmici, ne zna koje poteze povući, kad što reći i kako pomoći ekipi.

ALi najgora mi je ta priprema, pa šta su oni radili na pripremama, kad nisu u stanju ni jednu akciju izvesti na cijelom prvenstvu...

15 godina

Dečki, utakmice su izgubili još na pripremama. Nismo imali plan B i C, prvenstveno u napadu, mada i obrana nije bila na nivou. Nekako je to sve bilo nepovezano i neuigrano. Nama su na ovom prvenstvu jedino krila bila na nivou, Ivić, Karačić i donekle (ponekad) Duvnjak. Sve ostalo je bilo toplo.

Nisam za povratak Lina te također nisam za to da ekipu preuzmu Balić ili Metličić. Zašto ne Lino? Zato što bi to bilo podgrijavanje i nisam siguran da on može nešto napraviti s ovim kadrom igrača (a ima ih i dobrih i odličnih). Bolje bi bilo odabrati nekog drugog a repki bi priključio (na školovanje) neke od igračkih legendi (koje se vide u tom poslu).

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
mario.L_hr kaže...

Dečki, utakmice su izgubili još na pripremama. Nismo imali plan B i C, prvenstveno u napadu, mada i obrana nije bila na nivou. Nekako je to sve bilo nepovezano i neuigrano. Nama su na ovom prvenstvu jedino krila bila na nivou, Ivić, Karačići donekle (ponekad) Duvnjak. Sve ostalo je bilo toplo.

Joooj, nemoj ovoga ni spominjati. Dok se sjetim protiv Poljske na kraju tekme kad on na -1 dva zicera zajebo, prvo gazi liniju a onda zapuca loptu u gredu. Nije on uopće loš ali je reagirao kriminalno u nekim trenucima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 21:35 (vrinho).
17 godina
mario.L_hr kaže...

Dečki, utakmice su izgubili još na pripremama. Nismo imali plan B i C, prvenstveno u napadu, mada i obrana nije bila na nivou. Nekako je to sve bilo nepovezano i neuigrano. Nama su na ovom prvenstvu jedino krila bila na nivou, Ivić, Karačić i donekle (ponekad) Duvnjak. Sve ostalo je bilo toplo.

Nisam za povratak Lina te također nisam za to da ekipu preuzmu Balić ili Metličić. Zašto ne Lino? Zato što bi to bilo podgrijavanje i nisam siguran da on može nešto napraviti s ovim kadrom igrača (a ima ih i dobrih i odličnih). Bolje bi bilo odabrati nekog drugog a repki bi priključio (na školovanje) neke od igračkih legendi (koje se vide u tom poslu).

TO sam i ja sve rekao. pripreme su odrađene očajno, pa nikakve napadačke akcije nismo imali.

Još bi ih mladog Brozovića u tu skupinu ubacio, ali jednostavno mu nisu dali priliku pored Voria.

Edit: obrana 5-1 je odlična, pogotovo s duvnjakom naprijed. šteta što se forsirala 6-0

Pa treba nam netko tko za posao, iskusan da nas vrati tamo gdje trebamo biti. Nebi htjeo da se opet ponovi "neki Goluža". Netko tko ima iskutvo vođenja repke, tko bi malo sredio situaciju.

Nije da mi nemamo igrača, ali ih, ili ne pozivamo, ili neznamo iskoristiti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 21:41 (rooswelt1991).
15 godina
vrinho kaže...

Joooj, nemoj ovoga ni spominjati. Dok se sjetim protiv Poljske na kraju tekme kad on na -1 dva zicera zajebo, prvo gazi liniju a onda zapuca loptu u gredu. Nije on uopće loš ali je reagirao kriminalno u nekim trenucima.

Kad je bilo gusto, uzimao je loptu i nije se bojao pucati na gol. Ide vertikalno prema golu a ne cvika i do u nedogled kruži oko zone. Nekad te ide a nekad ne. AKo se sjetiš, protiv brazila je zabio tri šuta zaredom i praktički nas održao u priključku.

@rooswelt: Naša 6-0 obrana je uvijek bila dobra pa vjerujem da je izbornik računao na uigranost. Slažem se da je trebao više igrati 5-1 ili možda čak 4-2 protiv Poljaka (oni praktično nemaju krila). Nije i to je to. Ne treba raditi tragediju od cijele priče, igrači nisu bili na nivou za medalju ni bolji izbornik ne bi puno više izvukao od njih (u ovom stanju).

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 21:50 (mario.L_hr).
14 godina
mario.L_hr kaže...

Kad je bilo gusto, uzimao je loptu i nije se bojao pucati na gol. Ide vertikalno prema golu a ne cvika i do u nedogled kruži oko zone. Nekad te ide a nekad ne. AKo se sjetiš, protiv brazila je zabio tri šuta zaredom i praktički nas održao u priključku.

Sve stoji, ima muda i vjerujem da nam u budućnosti bude udarni igrač jer ima kvalitete za to ali ti trenuci su mi najviše u sjećanju ostali jer se ne sjećam na kojem prvenstvu smo toliko kiksali u ključnom trenutku kao na ovom. On i Čupić u toj utakmici. A jbg, iz perspektive navijača kad pobjediš onda gledaš i samo vidiš ono najbolje iz utakmice a ne ono što nije bilo dobro. Kad izgubiš kao mi protiv Poljaka onda baš suprotno.

17 godina
mario.L_hr kaže...
 igrači nisu bili na nivou za medalju ni bolji izbornik ne bi puno više izvukao od njih (u ovom stanju).

Ne slažem se s ovim, dobar izbornik (kažem dobar ne odličan) imao bi barem neke uigrane akcije, barem one koje je našao na google-u.

Imamo sigurno top 5 krila na svijetu, i koristimo ih samo za kontre. Po meni trebalo ih je puno više iskorištavati.

I da, i dalje smatram da je Balić mogao biti od ogromne pomoći na prvenstvu. Iako mu je ovo zadnja sezona, ako pogledate par njegovih poteza koje i sad radi po terenu, naježite se.

Takav se maestro ne rađa često, i mi smo ga se prelako odrekli...

16 godina
Nasa 6-0 obrana nije dobra jos od 2004.
Zapravo kljucne stvari nisu na razini tih godina (2001-2005), a fali upravo Balic i dobar pivot
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice