SP u rukometu- Qatar 2015

poruka: 65
|
čitano: 9.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pošto danas počinje SP sa utakmicom otvorenja Katar-Brazil odlučio sam otvoriti temu pošto i naša repka sudjeluje.

Grupa B:

Austrija

BiH

Hrvatska

Makedonija

Iran 

Tunis

Prva utakmica je protiv Austrije sutra u 17:00, a prijenos je na RTL-u.

Skupina je relativno lagana i naša ekipa bi realno trebala uzeti prvo mjesto, sve drugo je neopravdano. Ne kažem da je skupina lagana, ali ne treba glumiti neku lažnu skromnost pa tražiti iskupljenja ako ne budemo prvi. 

Službena stranica prvenstva

14 godina

Jel ima netko ideju gdje bih mogao pratit danasnju tekmu preko Android mobitela, neki stream ili nesto slicno?

15 godina
Re: SP u rukometu- Qatar 2015
Strašno kako su Bosnu neki dan pokrali suci protiv Tunisa. Danas Hr sa rezervnim sastavom.
ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
14 godina
gamer34 kaže...

Jel ima netko ideju gdje bih mogao pratit danasnju tekmu preko Android mobitela, neki stream ili nesto slicno?

Imaš PP

14 godina

Koji gušt pogledat utakmicu bez Drage Čosića i teorija zavjere o sucima i vječnoj krađi Hrvata na natjecanjima.

16 godina

Kako smo lose ovo odigrali, jedino golmani odlicni, ostalo nula al bas nula bodova, nikakav napad. Ovo nije zasluzena pobjeda. 

15 godina
Keops kaže...

Koji gušt pogledat utakmicu bez Drage Čosića i teorija zavjere o sucima i vječnoj krađi Hrvata na natjecanjima.

Ma nemoj me hebat. Gledao bi Dragu bez beda samo da mi preostane ovo malo živaca što još imam.

mar123 kaže...

Kako smo lose ovo odigrali, jedino golmani odlicni, ostalo nula al bas nula bodova, nikakav napad. Ovo nije zasluzena pobjeda. 

Možeš reći bilo što ali ovo ne. Tko god da je pobjedio u ovoj utakmici to je napravio zasluženo.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 20:42 (mario.L_hr).
17 godina

Ovu tekmu smo očajno igrali, napad u kojem oni igraju praktički 1 na 1 smo trebali uništiti. Umjesto toga, mi pustimo igrače da rade gluposti.

Namjerno smo izbacili iz igre naša krila, umjesto da se i oni križaju u sredini gdje bilo hrpa prostora, vidjelo se to jednom kad je jednom Čupić asistiro za štrleka u početku tekme.

Umjesto da tako igramo, mi se nadamo da će oni samo odustati..

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Ovu tekmu smo očajno igrali, napad u kojem oni igraju praktički 1 na 1 smo trebali uništiti. Umjesto toga, mi pustimo igrače da rade gluposti.

Namjerno smo izbacili iz igre naša krila, umjesto da se i oni križaju u sredini gdje bilo hrpa prostora, vidjelo se to jednom kad je jednom Čupić asistiro za štrleka u početku tekme.

Umjesto da tako igramo, mi se nadamo da će oni samo odustati..

Ja problem vidim u obrani. Naša je bila nekako mekana, veći dio utakmice, a njihova nam je ubila igru. Da nije bilo individualnih akcija teško da bi slavili.

14 godina

Ovaj Duvnjak skoro 2 utakmice odmarao a kreće se kao da nije imao na cijelom turniru ni minute odmora. Kopljar isto tako, ponekad izgleda kao bređa krava koja ne zna što bi s loptom. Treba mu 3 dana da skupi muda za šut. Što se obrane tiče, od početka turnira nam se protivnički pivoti prešetavaju po crti i tu je golem problem kao i puno tehničkih pogrešaka. Danas su po svakoj logici krila trebala riješiti Brazilce ali njihova duboka obrana na naš statičan napad nas je ubila i tu je ležao najveći problem. Ali dobro, glavno da se prošlo, pa makar i na guzove. Protiv Šveđana nam bude sigurno lakše jer ih dobro poznajemo i sigurno neće igrati takve divlje obrane i po meni su oni protiv nas apsolutni favoriti po onome što sam vidio od njih. Jako malo griješe u napadu za razliku od nas a i na golmanskoj poziciju su malo bolji.

16 godina

Kopljar i Vori bas igraju preko k*rca...Vori zabije gol sa 6 m i slavi ga ko da je bio sa 11

Al provuc cemo se mi do finala, s ovim iz skupine sto su pokazali zasluzeno su medu top 3 na prvenstvu (spanjolska i danska/island ce bit semifinale)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 21:19 (Mitch).
15 godina
vrinho kaže...

Ovaj Duvnjak skoro 2 utakmice odmarao a kreće se kao da nije imao na cijelom turniru ni minute odmora. Kopljar isto tako, ponekad izgleda kao bređa krava koja ne zna što bi s loptom. Treba mu 3 dana da skupi muda za šut. Što se obrane tiče, od početka turnira nam se protivnički pivoti prešetavaju po crti i tu je golem problem kao i puno tehničkih pogrešaka. Danas su po svakoj logici krila trebala riješiti Brazilce ali njihova duboka obrana na naš statičan napad nas je ubila i tu je ležao najveći problem. Ali dobro, glavno da se prošlo, pa makar i na guzove. Protiv Šveđana nam bude sigurno lakše jer ih dobro poznajemo i sigurno neće igrati takve divlje obrane i po meni su oni protiv nas apsolutni favoriti po onome što sam vidio od njih. Jako malo griješe u napadu za razliku od nas a i na golmanskoj poziciju su malo bolji.

Od kad pratim HR rukomet (dosta dugo) uvijek smo imali problema s agresivnijm obranama. Ne znam zašto nas je iznenadila ovakva obrana Brazilaca. Kad igraš protiv ovakve obrane ili ih razvališ ili ti uguše igru. Nama su ugušili igru. Uz to naša obrana nije odigrala utakmicu za pamćenje (možda i najgora tekma u obrani na ovom turniru).

Ne treba pljuvati na Duvnjaka i Kopljara, troše se puno u oba smjera i uvijek ti se može dogoditi onaj dan kad te baš i ne ide. Ipak kad je trebalo šutati i riješiti utakmicu to su napravili prvo Kopljar, zatim Karačić (od njega nisam to očekivao) i na kraju Duvnjak.

Utakmica sa Švedskom je nešto potpuno drugo. Sve do sada odigrano nema nikakve važnosti i ne znači ništa.

16 godina

Po svemu sudeći, trebat će se sve više spremati i za južnoamerički stil rukometa. 

Najviše od svega mi se gadi ovo na što su se požalili i igrači - otvoren nam je put do finala. Fućkaš ti svjetsko prvenstvo. To je tako omalovažavajući natpis da je to strašno. 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
14 godina

Komentar na utakmicu... 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina

Ma nije neka katastrofa, treba dočekat pravog protivnika u četvrtini pa ćemo vidjeti što znamo. 

Pa Francuska se svako prvenstvo vuče i ima par loših utakmica koje jedva pobjedi ili gubi, a onda kad dođu u završnicu samelju sve jer se ne iživljavaju na slabim ekipama. 

Nama je ovo prvenstvo odlična prilika za medalju jer smo imali daleko najlakšu skupinu i bez muke smo ju prošli uz dovoljno rotiranja. 

Srećom Goluža nije pozvao jednog jedingo Gobčevog zeta Josipa Valčića pa je priliku dobio duplo bolji Karačić. Koliko igrača je zadnjih godina moglo igrati umjesto Jose, ali jbg tako je to kad moraš slušati Gobca.

Da ne spominjem Renata Sulića, najboljeg pivota Lige Prvaka koji je kao i neki igrači prestar za ovu našu ekipu... Samo u Hrvatskoj

14 godina

Utakmica četvrtfinala je danas u 16:30 protiv Poljske. 

U 16:30 također igraju i naši potencijalni protivnici u polufinalu:Njemačka-Katar

S druge strane, u 19:00 igraju Danska-Španjolska te Francuska-Slovenija.

Ja ne mogu dočekati tekmu večeras. Ove utakmice do sad su bile sprdnja i iako sam pratio neke znao sam da dobivamo pa makar to bilo u zadnjim minutama jer smo bolja ekipa od Brazila, Makedonije, Austrije i sličnih.

Ali sad dolazi pravi izazov, a to je Poljska koja je u čevrtfinalu izbacila jaku Švedsku. Od njih smo realno jači, ali nakon čudne predstave protiv Brazila pitanje je kako će naši izaći na teren i kako će igrati.

Ako obrana nastavi igrati loše kako su igrali do sad, teško da možemo išta. Što se tiče napada, mislim da nemamo problema, jedini problem je bio protiv divlje Brazilske obrane. Brazilci su morali igrati neke 3:3, 4:2 i te obrane jer su dosta niži od nas pa smo ih naši vanjski rasturali u početku i zbog toga su promjenili sistem. Poljaci će igrati normalnu 6:0 ili 5:1 tako da nebi trebalo bit problema te vrste.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 13:52 (Keops).
16 godina
Keops kaže...

Utakmica četvrtfinala je danas u 16:30 protiv Poljske. 

U 16:30 također igraju i naši potencijalni protivnici u polufinalu:Njemačka-Katar

S druge strane, u 19:00 igraju Danska-Španjolska te Francuska-Slovenija.

Ja ne mogu dočekati tekmu večeras. Ove utakmice do sad su bile sprdnja i iako sam pratio neke znao sam da dobivamo pa makar to bilo u zadnjim minutama jer smo bolja ekipa od Brazila, Makedonije, Austrije i sličnih.

Ali sad dolazi pravi izazov, a to je Poljska koja je u čevrtfinalu izbacila jaku Švedsku. Od njih smo realno jači, ali nakon čudne predstave protiv Brazila pitanje je kako će naši izaći na teren i kako će igrati.

Ako obrana nastavi igrati loše kako su igrali do sad, teško da možemo išta. Što se tiče napada, mislim da nemamo problema, jedini problem je bio protiv divlje Brazilske obrane. Brazilci su morali igrati neke 3:3, 4:2 i te obrane jer su dosta niži od nas pa smo ih naši vanjski rasturali u početku i zbog toga su promjenili sistem. Poljaci će igrati normalnu 6:0 ili 5:1 tako da nebi trebalo bit problema te vrste.

Švedska je jako ime bila i ništa drugo. Bez 3 ključna igrača bili su daleko od jake momčadi.

Poljaci s druge strane rade hrpu tehničkih pogrešaka i potpuno se izgube na 5-1 obranu. Obrana im funkcionira OK, ali mogli bi ih probiti s krilima.

Sve u svemu, ne bi trebali imati problema, iako ne sumnjam da će nam opet priuštiti nekakvu dramu, kako to i uvijek biva s našim rukometašima. Zato je i zanimljivo..:P 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
15 godina

Koja sramota od igre zasad. Samo se dodaju vanjski igrači i kad se nekome od njih 3 digne k*rac, pucaju na gol bez izrađene akcije. Bez ideje, bez ičega. Nećemo mi nikad ništa osvojiti dok god je Goluža na klupi.

Evo samo -1. Rezultat je još i dobar s obzirom na igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 17:03 (antimadridista).
14 godina

Goluža stalno priča o obrani, a što je s napadom? Nikad nismo lošiji napad igrali. Još u skupini se vidjelo da je taj napad prespor. I bolje da izgubimo jer će s nama tamo obrisati pod a i veće su šanse da se ovaj konj makne s mjesta izbornika.

14 godina

bilo bi super kad bi slavkec otisao ako izgubimo ali sumnjam...

15 godina

Goluža je neznalica, čovjek je glup ko k*rac. Zasluženo smo ispali.

Dok god mafijaši poput Gobca i Mamića vladaju našime sportovima, mi nikad ništa nećemo ostvariti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 18:06 (antimadridista).
14 godina

Meni ovi naši izgledaju ko da namjerno neće pobijediti, totalno su u ku*cu. Nekoliko godina zaredom dobe 6 tekmi u nizu i onda se poseru. Ma bok!

14 godina

Kad igra Duvnjak igra i Hrvatska.

16 godina

Drago mi je samo zbog onih koji su govorili da su Poljaci naše stare mušterije i već potpisali pobjedu na papiru.

14 godina

Jedini i isključivi krivac je Goluža. Ko trener loš a ko motivator još gori. Da li se to meni čini ili on uopće nije ni zvao time out u 2. pol.?

12 godina
neaktivan

Loše igramo od početka, nisam iznenađen što smo ispali, više mi je zanimljiv Katar koji je prošao, je li itko gledao to?

15 godina

Imamo 2 igrača više i umjesto da jedan ili čak dvojica igraju flastera na njihove mi trčimo ko budale.

Swedish latin super funk.
14 godina
Predator003 kaže...

Loše igramo od početka, nisam iznenađen što smo ispali, više mi je zanimljiv Katar koji je prošao, je li itko gledao to?

Da, ja sam gledao Katar, bas mi je super gledat kvazi reprezentaciju plaćenika pogotovo kad je u terminu sa utakmicom Hrvatske. 

Koji je tebi frende?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 18:12 (Keops).
15 godina
SHELBY_09 kaže...

Drago mi je samo zbog onih koji su govorili da su Poljaci naše stare mušterije i već potpisali pobjedu na papiru.

"Otvoren put do finala".

Igrom smo zaslužili ispasti još protiv Brazila.

14 godina
sirka666 kaže...

Imamo 2 igrača više i umjesto da jedan ili čak dvojica igraju flastera na njihove mi trčimo ko budale.

I još dobimo gol to je već standard kod nas!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice