Ako Benzema već mora krenuti nek' ga bar izvadi u 15. min.
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Ako Benzema već mora krenuti nek' ga bar izvadi u 15. min.
Kakav idiot, Isco mu igra u formi života
Kakav idiot, Isco mu igra u formi života
Možda se opametio i čuva ga za ATM.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ovo stvarno više nije normalno. Nabijem i Pereza i Zidanea i Ronalda i ovog jebenog idiota Casemira. Pa šta rade koga vraga.
Jbmti sve ak mi znamo zaigrati kako spada jedino kad primimo gol. Najbolje da ne gledam više ni jednu tekmu do kraja sezone.
Ovo stvarno više nije normalno. Nabijem i Pereza i Zidanea i Ronalda i ovog jebenog idiota Casemira. Pa šta rade koga vraga.
Jbmti sve ak mi znamo zaigrati kako spada jedino kad primimo gol. Najbolje da ne gledam više ni jednu tekmu do kraja sezone.
haha bas to uvijek krenu igrati kad prime gol hh
Sramotan penal plus ne svira crveni karton Casemira.
Najveći lopoluk ikada zabilježen u jednoj ligi.
Slazem se u potpunosti, tako ce im svaku utakmicu do kraja, a Barcelonu ce pokrast!
Da tako je i bilo cijelu sezonu...
Ali eto da i vi osjetite kako je biti prvak , makar i na krađu...
Pa kad je tako najjednostavnije zasto ne, neka se skupljaju "kante" dok je tata Perez tu
Valencia ove zesone igra samo protiv Reala 
3 boda su tu, čeka se 15-9 
Marcelo je najbolji igrač Reala.
Marcelo je najbolji igrač Reala.
U potpunosti se slazem s tvojim argumentima, pogotovo drugim 
Klauzula u ugovoru reala i malage, je svaki put kad real osvoji prvenstvo s Iscom, moraju im isplatit 1mil.
Taj novac se onda u jednakom omjeru raspoređuje igračima.
Tako da možemo očekivati da će zadnja utakmica biti lagano zanimljiva
Klauzula u ugovoru reala i malage, je svaki put kad real osvoji prvenstvo s Iscom, moraju im isplatit 1mil.
Taj novac se onda u jednakom omjeru raspoređuje igračima.
Tako da možemo očekivati da će zadnja utakmica biti lagano zanimljiva
Ne djeli se igracima nego su ove godine odlucili u tom slucaju da to naprave, odnosno motiviraju igrace da izgube protiv Reala
Ko da je Malaga neki faktor. Sevilla i Celta su problem. Pogotovo uz ovako retardiran raspored. Nadam se da će Celta proći United pa će odmarati dio igrača u toj tekmi. Sevilla i dalje vodi borbu sa ATM-om pa tu neće biti popuštanja.
Ko da je Malaga neki faktor. Sevilla i Celta su problem. Pogotovo uz ovako retardiran raspored. Nadam se da će Celta proći United pa će odmarati dio igrača u toj tekmi. Sevilla i dalje vodi borbu sa ATM-om pa tu neće biti popuštanja.
Upravo ovo.Sevilla bi lagano mogla sjebati prvenstvo Realu!
Seville me nije ni najmanje strah u Madridu vise me strah da ne bude neki glupi X protiv nekog od ostalih. Takoder Celta ce doc jako istrosena jer za njihove standarde su imali jako dugu sezonu, pobjeda im nista ne donosi. Cisto sumnjam da nece izas s kojim ozljedenim igracem protiv Manchestera
Lista igraca koji su pozvani za sutra, jedina razlika od subote u prih 11 vjerojanto Varane unutra, a Nacho van i mozda James ne bude od prve minute
Jel pozvan Kassai ???
Lista igraca koji su pozvani za sutra, jedina razlika od subote u prih 11 vjerojanto Varane unutra, a Nacho van i mozda James ne bude od prve minute
Jel pozvan Kassai ???
Protiv koga ono barca igra u LP? ah da, juve vas je naguzio...znaci sutra s kokicama pred TV-om gledate madridski derbi :)
Jel pozvan Kassai ???
Ne, ovaj put je pozvan stricek Martin Atkinson
Jel to tvoj pametni mozgić uspio iskopirati foru od osnovnoškolca koja trolla po FB stranicama....
Jel to tvoj pametni mozgić uspio iskopirati foru od osnovnoškolca koja trolla po FB stranicama....
Je se to obracas svom prijatelju el pistlero123?
Varane se vraća. I stvarno bi Isco trebao igrati.
Varane se vraća. I stvarno bi Isco trebao igrati.
Vidjet cemo sve za koji sat ali da Icso mora pocet (i Morata), vjerojanto ce bit neka zamjena oko 70 pa mozda ga i tad ubaci za stvorit neku kasnu sansu. Dobro je da Juanfran i Vrsaljko ne igraju pa ce to koliko toliko olaksat Marcelu
at madrid koliko sam skuzio uopce nema desnog beka, svi ozljeđeni. Znaci tu poziciju ce igrat netko kome nije prirodna. Vjerovatno ce simeone onda i poduplat tu stranu jer zna da ce to bit ranjiva pozicija, kao da mi stavimo Casemira na CB ili Modrica na RB