Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.339
|
čitano: 1.011.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
15 godina
Real Madrid C.F.

Prava tekma za nogometne sladokusce. Hrpa golova, pregršt prilika i stvarno fantastičnih obrana golmana, poprilično diskutabilnih odluka sudaca, crveni karton. Teško može bolje od toga.

A na kraju balade, šta je da je, Messi bog nogometa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Re: Real Madrid C.F.
Hexfire kaže...

Prava tekma za nogometne sladokusce. Hrpa golova, pregršt prilika i stvarno fantastičnih obrana golmana, poprilično diskutabilnih odluka sudaca, crveni karton. Teško može bolje od toga.

pomoćni suci katastrofa ,glavni sudac mi ok bio.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
morbida kaže...
Hexfire kaže...

pomoćni suci katastrofa ,glavni sudac mi ok bio.

A ne znam, po meni je ono u trećoj minuti bio penal. A i neke procjene faulova na obje strane su bile sumnjive.

Sve u svemu, klasično "dobro" Primera suđenje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Real Madrid C.F.

Treba se riješiti Balea dok vrijedi nešto,lik je ionako 50% sezone ozljeđen.Nebi bilo loše i benzemu riješiti

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
13 godina

Zavrsilo je kako je...al jedno znam..da ce barca sigurno kiksat jos bar jednom...

Origin ID: ReaLazio
10 godina
TheDarkSide kaže...

Zavrsilo je kako je...al jedno znam..da ce barca sigurno kiksat jos bar jednom...

Nema potrebe, Real ima tekmu manje i sve je u Realovim rukama.

15 godina
sstrmi kaže...

Treba se riješiti Balea dok vrijedi nešto,lik je ionako 50% sezone ozljeđen.Nebi bilo loše i benzemu riješiti

Samo je pitanje dal se mogu pronaći kupci. 

TheDarkSide kaže...

Vrlo vjerojatno, ali nećemo ni mi do kraja dobiti sve. A i na papiru imamo puno teži raspored. Bit će gusto do kraja.

11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Bit će lijepo ako se sudije budu držali svoje ttaktike da pljeskanje sudiji kazne sa 3 utakmice kazne...Onda vam nema Ramosa duže vrijeme 

This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Odlična utakmica, radi koje mi se isplatila pretplata na sport klub. I Vela i Ivan odlični komentari. Drago mi je sto je Raketa zabio ako je već netko morao. Po meni je RM bio bolji cak i s igračem manje i zao mi je sto nije 2:2, al barem nece biti kmečanja na suđenje od strane Piquea i Barcelone. Tko bolji do kraja neka bude prvi. Ionako je Čop obećao da će zabiti i Barceloni :) Messiju svaka čast, dokazao da je najbolji. 

Ter Stegen uz Messija najbolji igrač Barcelone što dovoljno govori.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.4.2017 23:25 (hrvooje).
12 godina
Nije pljeskao sudcu nego Piqeu
17 godina
Real Madrid C.F.

vrhunska nogometna predstava, nijedan trenutak nije bila dosadna. Cestitke Barceloni, utrka za titulu se nastavlja

12 godina
neaktivan
Utakmica je bila odlicna a mislim i bez repova. Svi su imali brdo prilika tak da je rezultat stvarno mogao biti svakakav. Male zamjerke Zidanu na taktici nakon zabijenog gola za 2-2.
Benzema igrac manje, Ronaldo dosta los.
Bale po meni nije trebao startati.
Veseli me da ipak Navas pokazuje klasu u kljucnom djelu sezone.
Kao i Marcelo i Carvajal koji su po meni najbolji bekovi svijeta u u ovom trenutku. Ali 2-3 raspolozena igraca nisu dovoljna da se pobjedi Barcelona pa makar ona bila i u krizi.
16 godina
Smatram da trenutno igramo najbolji nogomet u Europi ali ovi panjevi u napadu bi trebali biti efikasniji inaće bi mogli izvisit.
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ma Benzema je čovjek manje to je valjda jasno svakome osim Zidaneu. Možda ima neki ugovor da mora igrat. S Moratom bi to puno bolje izgledalo. Vjerovatno bi puno bolje u skoku reagirao.

12 godina
neaktivan

Jedina prednost Benzeme nad Moratom trenutno je da igra bolje ledima okrenunt golu.. Al u zavrsnici nije trenutno ni blizu killer kao Morata.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2017 7:22 (LeskiRM).
16 godina
Real Madrid C.F.

SL34 Deportivo - Real Madrid (16.) LWLDL
SL35 Real Madrid - Valencia (12.) LDWWW
SL36 Granada - Real Madrid (19.) LLLDL
SL37 Real Madrid - Sevilla (4.) WDWLD
SL38 Malaga - Real Madrid (15.) WLWWL

SL21 Celta Vigo - Real Madrid (10.) LWLLW - utakmica se bude vjerojatno igrala 17./18.5. ili nakon Malage 24.5.

U zagradama su trenutne pozicije ekipa na tablici, a nakon rezultati zadnjih 5 utakmica.

6 utamica, 2 doma. Ako zanemarimo Sevillu sljedeca najbolje pozicionirana ekipa je Celta kojoj je fokus na europi trenutno. Sa Sevillom se igra doma i ta utakmica ce bit prilicno teska jer ce i Sevilla trazit pobjedu jer zeli direktan ulazak u Ligu prvaka. Pogotovo sljedeca ili dvije (ili cak tri) utakmice koje ce Ramos propustit ce bit takoder teske iz tog razloga ali to su ekipe kod kojih koliko god da nam zabiju mi mozemo i moramo dat duplo. Da zakljucim, liga je u nasim rukama i sve ovisi o nama, niposto se ne treba oslanjat na to da ce Barcelona pogrijesit jer ce dat sve od sebe da to ne naprave.

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2017 9:47 (michael).
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Davali su i dosad svi sve od sebe :) I nikad ne ide kako planiraš. Ce la vie!

16 godina
hrvooje kaže...

Davali su i dosad svi sve od sebe :) I nikad ne ide kako planiraš. Ce la vie!

Ne bih se slozio da svi daju bas sve od sebe, prvi primjer je Ronaldo nakon zimske pauze, sada je ok ali zato ostali u napadu banana. Kljuc ce bit pravovremene zamjenje koje Zidane rijetko napravi, na svu srecu sinoc je Casemira zamjenio

011000110010.
13 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Nabavio je novi štrik.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Naftaši se pojačavaju. Aubameyang u PSG za 100M €, produžio i Cavani do 2020.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/psg-za-100-milijuna-eura-dovodi-aubameyanga-cavani-ostaje-do-2020-godine-20170426

Znači ništa od toga pojačanja, ali izgleda da Isco ostaje

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/04/25/58ff04fbca47415a148b4585.html

Večeras Kovačić umjesto Modrića ili uz Modrića, svi se nešto raspisali. Depor kući ove sezone raspoložen protiv velikih. S AMT 1:1, dobili Barcelonu 2:1. Bit će čupavo, nema Ronalda, Kroosa, Ramosa, još ako Danilo bude unutri više od 2.5 zagarantirano :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 14:59 (hrvooje).
15 godina
Real Madrid C.F.

Casemiro na stopera, Kova u sredinu vjerojatno. Isco desno. Kako god, tri boda su sad imperativ. Nemamo više pravo na kiks.

Iako, priča se da ak Zidane ne osvoji ništa odlazi... nije ni to loša opcija.

10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Casemiro na stopera, Kova u sredinu vjerojatno. Isco desno. Kako god, tri boda su sad imperativ. Nemamo više pravo na kiks.

Morata ili Asensio u špicu

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
12 godina
hrvooje kaže...

https://www.tportal.hr/sport/clanak/psg-za-100-milijuna-eura-dovodi-aubameyanga-cavani-ostaje-do-2020-godine-20170426

http://www.24sata.hr/sport/real-probija-granice-mbappe-postaje-kralj-za-120-mil-eura-521924

Kad gledas mozda i bolje da ne dovode Aubameyanga vec ima 28 god. bolje Mbappe-a upiknut :)

16 godina
Hexfire kaže...

Varane se treba vratit tako da ce on vjerojatno bit stoper, ali nikad nista nije iskljuceno. Ako Zidane ode tko bi trebao doc? Löw? Ja i dalje mislim da nije problem u Zidaneu nego da se treba poradit na obrani (i golmanu) previse golova Real prima. 

toma20 kaže...
hrvooje kaže...

http://www.24sata.hr/sport/real-probija-granice-mbappe-postaje-kralj-za-120-mil-eura-521924

Kad gledas mozda i bolje da ne dovode Aubameyanga vec ima 28 god. bolje Mbappe-a upiknut :)

Ne nije bolje, bas zbog tih godina da Aubemeyang koroz pola godine bude prvo timac ce dati puno vise nego Mbappe koji bi sigurno zavrsio na klupi. On treba jos koju godinu da sazrije kao igrac i da se vidi da li je ovo samo bila jedna slucajna sezona ili ne.

011000110010.
10 godina
michael kaže...

Ne nije bolje, bas zbog tih godina da Aubemeyang koroz pola godine bude prvo timac ce dati puno vise nego Mbappe koji bi sigurno zavrsio na klupi. On treba jos koju godinu da sazrije kao igrac i da se vidi da li je ovo samo bila jedna slucajna sezona ili ne.

Hoćeš reći da bi prednost ispred njega imali Morata ili Asensio, a ona za 120mil na klupi? Gluposti.

16 godina
matrix777 kaže...
michael kaže...

Hoćeš reći da bi prednost ispred njega imali Morata ili Asensio, a ona za 120mil na klupi? Gluposti.

Real za njega nece nikad dat te novce, samo cinjenica da 24sata to prenosi govori kakva je to glupost. Nisu za pogbu htijeli ici na 100mil koji ima i popularnot i dokazanu vjestinu kroz par sezona, a da idu za nekog Mbappea

011000110010.
12 godina
michael kaže

je bolje je,jer ako i malo pratis pisalo je da ce ga ostaviti na posudbi u Monacu jos jednu godinu

edit: da si ikad citao 24 sata vidio bi da sve kopiraju tekstove ovaj je sa francuskih novina,tako da...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 19:26 (toma20).
16 godina
toma20 kaže...
michael kaže

je bolje je,jer ako i malo pratis pisalo je da ce ga ostaviti na posudbi u Monacu jos jednu godinu

edit: da si ikad citao 24 sata vidio bi da sve kopiraju tekstove ovaj je sa francuskih novina,tako da...

Pisalo je i da ce Pogba doc u Real i da ce Neymar doc u Real i Suarez i tako dalje, ako ga uzmu od Monaca nece ostat tamo na posudbi. Uostalom tog decka nece nitko uzet barem ne ovu sezonu jer je decko pametan za svoje godine i stoji sa obe noge na zemlji a nije kao neke nogometne zvijezde 

Citao sam ih i najcese prenose vjesti od novina koje su na njihovom nivou, da kad napisu glupost tj proslijede da se brane time da su oni samo to proslijedili 

011000110010.
15 godina
Real Madrid C.F.

Pa Real je kupio Jamesa za 70m na temelju jednog postignutog gola. Baš da bi bilo šokantno da daju 120 za nekog klinca i nebi.

Zidane je previše puta tokom sezone pokazao da nije još spreman za klupu Reala. Dal mu dati još jednu godinu teško je reči jer ne pokazuje baš da napreduje kao trener. Ima vremena za njega, a trenutno nam treba netko iskusan sa pravom vizijom kako momčad mora izgledati u slijedećih par godina. Ozbiljniji remont je blizu, a Zidane ne ostavlja dojam kao da zna što točno momčadi treba.

12 godina
 Hexfire kaže...

Pa Real je kupio Jamesa za 70m na temelju jednog postignutog gola. Baš da bi bilo šokantno da daju 120 za nekog klinca i nebi.

Zidane je previše puta tokom sezone pokazao da nije još spreman za klupu Reala. Dal mu dati još jednu godinu teško je reči jer ne pokazuje baš da napreduje kao trener. Ima vremena za njega, a trenutno nam treba netko iskusan sa pravom vizijom kako momčad mora izgledati u slijedećih par godina. Ozbiljniji remont je blizu, a Zidane ne ostavlja dojam kao da zna što točno momčadi treba.

LINK hmm sta kazes na ova tri sta se spominju u clanku?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice