Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.012.563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
12 godina
Re: Real Madrid C.F.
Mitch kaže...

Dobiva ovo Real i u drugom laufu.

Atletico ne zna igrat obrambeno, kamoli onda da će ih posložit ofenzivno.

Samo Zidane da je pametan, igrat će Kovu, Moratu, Jamesa i Isca naprijed.

Moratu i Isca moguce al ovu dvojicu od prve tesko

12 godina
LeskiRM kaže...
Del boy. A cudo, nije zalede Lewandowskog kod autogola ramosa jer eto Lewa nije diral loptu

kakve sad veze ima lewandowski sa ovim, ne opravdavaj se glupostima

15 godina
Real Madrid C.F.

Ma UEFA ga isto non stop sere sa tweakanjem pravila. Trabunjao je nešto Beusan zadnji put da se sad više ne svira zaleđe automatski nego baš kad lopta dođe do igrača. Tak je bilo prije 100 godina, pa su promijenili da je dovoljno pokazati namjeru dolaska do lopte, pa su sad opet vratili na staro. Tko bi više znao. Kako god, ofsajd je bio.

Jako loš dan ATM-a smo odlično iskoristili i došli na korak šanse da obranimo naslov. Imali smo na kraju sigurno oko 90% preciznih dodavanja što govori dovoljno o njihovoj agresivnosti. A i ne znam dal su Ramos i Casemiro skupa napravili 5 faulova. Pojeli smo ih u sredini, a jadni Griezmann ne može sam.

U uzvrat bi se u teoriji moglo i s pokojom rošadom jer nakon toga slijedi dosta gust raspored u La Ligi, ali teško da će išta prepustiti slučaju. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Mitch kaže...
bruno03 kaže...

Koje zaleđe? Zaleđe se svira kada igrač dobije loptu.

Ne.

Aj naučite malo pravila dečki.

Ovdje nije na kraju zaleđe, ali jednostavno je sučeva greška što ga nije svirao na prvom ubačaju (gdje je Ronaldo valjda dva metra u zaleđu)

Onda do drugog ne bi došlo i ne bi bilo pogotka.

Tako da Atleti ima svako pravo žalit se i da je nogomet nekorupmiran sport, poništio bi se gol naknadno. No to nećemo vjerojatno vidjeti.

Boixus Nois PS kaže...
Nisam.nista ni rekao...jedino da je prvi zaleðe a i bio je...

Atletico jedna velika nula

A protiv Bayerna nije bilo tog pravila? Onda to nije bila greska?

011000110010.
14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ronaldo Boze nogometa.

Odvojite par sekundi svog zivota i u tisini zahvalite svemogucem Bogu sto zivimo u razdoblju ovog kralja i svjedoci smo magije ovog najboljeg igraca u povijesti nogometa. Duboko mu se naklonite i divite jer ovo sto on radi nije nitko napravio.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.5.2017 23:06 (cod4gamer).
17 godina

Tko kaže da nije?

Ja nisam ništa rekao za tekmu protiv Bayerna.

Bayern u zaostatku 1-2 i dođe se branit na Bernabeu. Mislim gluposti. Ne zasluženo su i bili u zadnja dva četvrtfinala. A i pokrali su Juve godinu prije.

11 godina
protjeran

Svaka mu čast za golove ali nema nijedne stavke u kojoj je on najbolji...

Messi najviše golova u jednoj godini,najviše golova u sezoni,kad završi karijeru imat će više golova u LP,bolji postotak golova i utakmica,više zlatnih lopti,najbolji dribler,najbolji asistent zadnjih 5 godina i na kraju imat će više trofeja...

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Mitch kaže...

Tko kaže da nije?

Ja nisam ništa rekao za tekmu protiv Bayerna.

Bayern u zaostatku 1-2 i dođe se branit na Bernabeu. Mislim gluposti. Ne zasluženo su i bili u zadnja dva četvrtfinala. A i pokrali su Juve godinu prije.

Onda se ispricavam, ovaj drugi znam da je sigurno pricao o tome. 

Da nije bila greska onda ne bi bilo onih u produzetcima, jbg sta je tu je

011000110010.
9 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

CR7 JE SAVRSEN!!! SAVRSEN!!! OMG!!! 

...
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Messi najviše golova u jednoj godini,najviše golova u sezoni,kad završi karijeru imat će više golova u LP,bolji postotak golova i utakmica,više zlatnih lopti,najbolji dribler,najbolji asistent zadnjih 5 godina i na kraju imat će više trofeja...

Ha gle možeš se borit koliko hoćeš, svatko preferira svog igrača, politički pogled, vrstu sporta itd....to je malo dublja psihologija.

No činjenica je da će se Messi i Ronaldo puno teže zaboraviti nego Ronaldinho, Ronaldo, Di Stefano...

A ako Messi ostane zdrav, vjerojatno će i statistički imati bolje argumente za sve.

No glupo je sada raspravljati o tome.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Njegovi golovi ove sezone su bitni koliko i moj urasli nokat za polijetanje space shuttla za mjesec. Nista nije korisno ucinio osim u el classicu i dao kakvu takvu nadu barci za nekakav trofejcic. Na kraju krajeva Ronaldo je najbolji strijelac najelitnijeg natjecanja na svijetu u nogometu, opcenito je najbolji strijelac 21-og stoljeca, ta cinjenica automatski sere na sve statistike koje si upravo nabrojao. pozdrav 

12 godina
neaktivan
Ima veze jer onda se nisi dizal na sve cetiri kao sada u prakticki identicnoj situaciji.
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Sve mozda osim ovog djela o asistenicijama koji je vjerojatno istinit ali ovo o diblanju nikad 

Ne osporavam njegovu velicinu i da je bolji je od Ronalda, ali kako znas da mu sljedece sezone netko nece slomit nogu u ligi prvaka 

011000110010.
11 godina
protjeran

Dao 3 ne regularna gola,kad obojica završe karijere Messi ć eimati više golova u LP...Ronaldo ima 30 golova više od Messija ali i 150 nastupa više a to sve govori...

Na keaju krajeva Mesis će biti bolji strijelac i to piša na svu tvoju statistiku...A gdje je Ronaldo bio u El Clasicu?Gdje je cijelu sezonu u prvenstvu?

Jeli lik dao neki gol a da nije bio na tacnu?

Sve golovi iz zaleđa,penala i peterca...Realnost.

11 godina
protjeran

Pa neznam ali moguće je da se obojici dogode ozljede...

Najviše asistencija od aktivnih igrača u Europi a do kraja karijere će skupiti još 40 pa će biti i najbolji ikad po tome pitanju...

https://www.quora.com/Which-footballer-has-provided-the-most-assists-ever-in-footballing-history

A za driblinge je najbolji u Španjolskoj daleko ako se gleda zadnjih 7 godina otkad je Ronaldo tu.

Na to sam mislio...A u Europi možda je jedino Hazard ima više od njega iako je od 2014-17 Messi imao koji drilbing više.Nisam brojao igrače van TOP 5 liga.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Dao 3 ne regularna gola,kad obojica završe karijere Messi ć eimati više golova u LP...Ronaldo ima 30 golova više od Messija ali i 150 nastupa više a to sve govori...

Na keaju krajeva Mesis će biti bolji strijelac i to piša na svu tvoju statistiku...A gdje je Ronaldo bio u El Clasicu?Gdje je cijelu sezonu u prvenstvu?

Jeli lik dao neki gol a da nije bio na tacnu?

Sve golovi iz zaleđa,penala i peterca...Realnost.

Tipican komentar mrzitelja svega sto ima veze sa Real Madridom. Pricas o nekakvim, nazovimo to tako, kvazi cinjenicama - nisu se jos ostvarile a i pod upitnikom je hoce li se ostvariti. do tada zna se ko je tata nogometa i gdje se nalazi njegovo prijestolje - u Madridu. Nadalje, Ronaldo je proigrao kad je najvaznije a messi je trpao timove poput gradane, las palmasa i ostatka ekipe sa dna ljestvice LA lige, vrlo malo relevantnih golova je zabio, protiv juventusa nevidljiv, kao i u ostalim bitnijim utakmicama, cesto ga hvalite sa epitetima poput da rjesava utakmicu kad god on to zeli, pa evo gospodo ja vas pitam zasto nije taj mocni messi rijesio utakmicu protiv juventusa, zasto se sakrio u svoju jazbinu? Gospodo draga gledate Ronalda kako gazi najbolje timove na svijetu posve sam zato sutite i uzivajte, on je covjek koji pise nove stranice povijesti nogometa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.5.2017 23:33 (cod4gamer).
12 godina
neaktivan
Dobro je, ovaj Ronaldo moze tap inat do 36 godina sigurno, dok hormonima nadopingirani Messi ipak mislim da ne moze.
17 godina
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Njegovi golovi ove sezone su bitni koliko i moj urasli nokat za polijetanje space shuttla za mjesec. Nista nije korisno ucinio osim u el classicu i dao kakvu takvu nadu barci za nekakav trofejcic. Na kraju krajeva Ronaldo je najbolji strijelac najelitnijeg natjecanja na svijetu u nogometu, opcenito je najbolji strijelac 21-og stoljeca, ta cinjenica automatski sere na sve statistike koje si upravo nabrojao. pozdrav 

Valjda ne znaš da je Messi prvi u LP po golovima sa 11. Ronaldo iza njega s 10 i 2 nastupa više 

14 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Sama cinjenica da zadnjih par godina se osporava svaki realov uspjeh dovoljno govori o ljubomori pojedinih navijaca. 

17 godina
cod4gamer kaže...

Sama cinjenica da zadnjih par godina se osporava svaki realov uspjeh dovoljno govori o ljubomori pojedinih navijaca. 

Možeš li isto reći za sebe i za tvoje mišljenje o Barceloni?

Da. Teško je priznat jel?

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Valjda ne znaš da je Messi prvi u LP po golovima sa 11. Ronaldo iza njega s 10 i 2 nastupa više 

Za sada da. Ali ja sam pricao o svim golovima u LP. tu ga Ronaldo sisa. 

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Možeš li isto reći za sebe i za tvoje mišljenje o Barceloni?

Da. Teško je priznat jel?

Na forumu ne komentiram vec dugo, tu i tamo proletim inkognito po temama, a kad barca zasluzeno nesto osvoji uvijek im odam priznanje i to je cinjenica, trenutno ne pricam o barci i njezinim uspjesima nego o pojedinim clanovima ovog foruma koji su nerealni i zive u imaginarnom svijetu.

17 godina
cod4gamer kaže...
Mitch kaže...

Za sada da. Ali ja sam pricao o svim golovima u LP. tu ga Ronaldo sisa. 

To naravno da. 

Ono što većinu CR7 hejtera muči je što znaju da koliko god star bio, trpat će 20 po sezoni kao Ibra.

A Real ima bolju budućnost i upravu nego Barca.

Volio bih još malo gledati CR7 iz Uniteda, ali šteta...to je bilo to.

11 godina
protjeran

Realnost i vjerovtnost da se ostvare su veoma velike ali o tome ne treba sad...

Ronaldo je odigrao dvije dobre utakmice u kojima je Real kao ekipa odigrao odlično...NJegovi golovi su bili plod pripremljnih centaršuteva i akcija...Izrađene te vaše akcije preko bekova gdje centriraju u 5 metara...

Ništa specijalno u tim golovima nema...Mislim svaka mu čast treba se naći tu skočiti pogoditi, ali ROnaldova je svaka partija ista...

Stoji u 5 metara i nada se da će Carvajal i Marcelo odraditi svoje...

Taj Juventus o kojem pričaš je svemirski brod za Atletico...Ako si pratio prvenstvo znao bi da je Messi srušio sam Atletico u kupu,zabio u gostima u prvenstvu za pobjedu...

Srušio Real,2 golva valenciji u gostima,hattrick protiv citya,gol i asistencija za pobjedu protiv seville u gostima,pa ponovo 2 gola valenciji i sevilli...

Toliko o nebitnim golovima.

Uglavnom stvorila se pompa oko Ronalda koji za 40% ima lošiju statistiku od prošle sezone...2 dobre utakmice i odmah je ponovo najbolji...

A u el clasicu se zaboravio pojaviti...

Messi za današnjom utakmciom Ronald aima 15 golova više i 3 asistencije više, a da ne govorimo o drilbilinzima i stovrenim šansama gdje je za 3 koplja ispred.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Dominacija. ATM načet ozljedama, al ipak s 5 komada su se vratili s Canara pa sam očekivao žešći otpor. Radi lige, dobro je da je već gotovo sad riješeno, iako ...

Sad na Granadu u subotu s Moratom i Kovačević.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 0:38 (hrvooje).
14 godina
Treba biti iskren pa priznati da je Real najbolji klub svih vremena.
14 godina

Sad će iduću prvenstvenu sigurno igrati B sastav - james,kova,isco,morata,asensio,vasquez itd pa će onda uzvrat opet A postava,ali sumnjam da će poslije lp rotirati previše za ligu jer zna da ne smije kiksati tamo

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Sad će iduću prvenstvenu sigurno igrati B sastav - james,kova,isco,morata,asensio,vasquez itd pa će onda uzvrat opet A postava,ali sumnjam da će poslije lp rotirati previše za ligu jer zna da ne smije kiksati tamo

Uzvrat je 10.-og, Prije toga 6. je Granada(G), pa 14. Sevilla(D), pa srijeda 17. Celta(G) pa 21. Malaga(G), pa nakon toga eventualno finale LP 03.06. 5 (vjerovatno 6) utakmica u mjesec dana, od toga samo jedna kući. Mogla bi presuditi dugačka klupa.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
16 godina
hrvooje kaže...
sstrmi kaže...

Uzvrat je 10.-og, Prije toga 6. je Granada(G), pa 14. Sevilla(D), pa srijeda 17. Celta(G) pa 21. Malaga(G), pa nakon toga eventualno finale LP 03.06. 5 (vjerovatno 6) utakmica u mjesec dana, od toga samo jedna kući. Mogla bi presuditi dugačka klupa.

Granada, sigurno igraju rezerve jer ipak nije to bas neka vrhunska momcad

Atletico, vjerojatno opet ovaj sastav kao i danas

Sevilla, vjerojatno ovi igraci mozda neka izmjena ipak tu treba stisnut

Celta, tu se mozda stavi Ronalda i neke igrace na klupu u slucaju da zagusti, ali vjerojatno nece krenut prelagano

Malaga, igrat ce U19 momcad 

Mislim da ce to tako nekako Zidane napravit. Je*iga sad nema odmaranja, odmarat ce se nakon sto ovo odrade kako spada. Ako se zadrzi ovakva igra protiv Atletica i onda Seville bit ce to dobro

LINK bilo bi prelijepo biti u Madridu uz ovaku atmosferu, nadam se da cu si sljedece godine moci priustit odlazak na jednu utamicu na Bernabeu

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 1:41 (michael).
14 godina

Granada je ionako već drugoligaš,oni nemaju nekog motiva baš za igranje

I malaga na kraju također neće imati baš nekog motiva

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice