- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ronaldo i Benzema, dva igrača manje.
Igra je užasna, jedini način da zabijemo je ako netko pogodi Ramosa.
Imam osjećaj da zadnjih par sezona stvarno katastrofalno uđemo u nastavak nakon zimske pauze. Ne znam koji vrag je s tim.
Ovako igrate cijelu sezonu nego je Barca ušla lošije nego inače u prvnestvu i zato ste prvi na tablici uz ogomnu količinu sreće.
Nismo ni mi bolji nemojte me krivo shvatiti
Kako je krenulo još ćemo strepiti da uzmemo i bod.
losa igra...Ronaldo se koliko toliko trudio,ali nije htjela u gol,na ljeto da se mene pita prodati Danila,Coentra i Benzemu ja ga vise ne mogu gledati pao mi je mrak na oci kada se spetljao u 16 sa loptom...Kroos i Ramos najbolji
Morata mora startat i kao špica dobro uć u sezonu jer inače će se desit katastrofa...kao što Paco igra jako loše.
I ne znam zašto se pričalo da će se posjest Ronalda, kad očigledno neće, a nema utjecaja na igru baš nikakvu već duže vrijeme.
Koliko god on bio najbolji na terenu, ja ne znam kako se može ovo smatrat profesionalnim. Čovjek je magnet za ozljede i grčeve....rekao bi da će s 28 godina promijenit prehranu ili nešto, a još nije.
Navodno su Ronaldu skandirali 'Idi u Kinu'. Tko je ono rekao slijede lagane utakmice ... Dakle, jedan poraz, druga tijesna pobjeda sa Ramosom dvostrukim strijelcem, drugim strijelcem ove sezone, ozljeđeni Modrić i Marcelo...
Žalosno je gledati nemoć napada. Ronaldo ne može proći 1 na 1, a Benzema ne može pogoditi s 5 metara prazan gol i pokušava pete i statijaznam.. Jebo trenera kad ne smije ljude koji nisu u formi staviti na klupu, pa nije on taština-manager
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Modric i Marcelo out 4 tjedna...uz njih na popisu su Pepe,Bale,Carvajal,James,Coentrao i Danilo mislim da je laksa ozljeda,znaci uzas ista situacija kada je i Ancelotti bio ako ne i gora
Ako se Ronaldo ne probudi iz zimskog sna, Bale uspješno ne vrati idući tjedan, Kovačić dobro ne odglumi Modrića ode prvenstvo.
Srećom nisu neke preteške tekme na papiru, ali falit će Modrić sigurno. A lijevi bok će patiti još više nego inače.
Ali ne znam stvarno, dal je to jednostavno peh, problem s treninzima, problem s liječničkom službom ili koji vrag. Bar se ove sezone rotiralo daleko više nego prijašnjih i opet ogromni problemi.
Treba šibnut Ronalda i Balea u paketu u Kinu i zdravo. Uzet za te pare 4 igrača da se popune rupe.
Alaba, Aubameyang, Sanches i Perišić za Ronalda :)
Možda da ga prodajte u FIFA coinsima bi mogli kupiti te igrače na FIFA-i 
Modrić nije tako loše. Tjedan dana pauze
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/luka-modric-izbivat-ce-svega-tjedan-dana-nakon-nove-ozljede---464504.html
Na kraju sezone Pepe ide kod Pellegrinija u Kinu, a s posudbe iz Kovačevog Eintrachta vraća se 20-godisnji španjolac Vallejo.
Neki ace stream?
Neki ace stream?
acestream://b56bec80664c70feba9ad4d306da376d5293d224
Pa ovaj idiot u HNL-u ne može igrati
Ne mjenja vam se uno ništa ionako morate dati 2 gola...A to što nemate igre je druga stvar.
E sad kad bi zizu imao muda izbacit Ronalda i ubacit moratu, to bi bilo jebeno. Nažalost on će izbacit kovu ili Isca, iako sve što je Real napravio počelo od njih dvoje. Idealno bi bilo kad bi se izvadio casemiro i uveo morata. Pa svim silama, ionako moramo zabijati golove. Danas benzema i Danilo ne igraju loše, casemiro ronaldo i kroos katastrofa...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
E sad kad bi zizu imao muda izbacit Ronalda i ubacit moratu, to bi bilo jebeno. Nažalost on će izbacit kovu ili Isca, iako sve što je Real napravio počelo od njih dvoje. Idealno bi bilo kad bi se izvadio casemiro i uveo morata. Pa svim silama, ionako moramo zabijati golove. Danas benzema i Danilo ne igraju loše, casemiro ronaldo i kroos katastrofa...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Igra srednja žalost, šta i očekivati sa ovakvom postavom. Bolje da idem u krevet...
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
A i neko je gore već spomenuo, posle zimske stanke nek real pada i to jako
CR iz slobodnog za 1:1.Ajmo po još jedan!
2:1 za Celtu
OČAJ
3 poraza u 4 utakmice
To je do igrača i do ničeg drugog.
Modrić je od stakla odkad zna za sebe.Bale i Marcelo također...Samo što su vam to glavni igrači pa se više osjeti nego nama.
Nisu problem doktori, problem je loša rotacija i prehrana.
Prehrana je ključ u sportu, a Ameri najviše d*kaju na nutricionizam pa zato i jesu tu di jesu....vađenje laktata je obavezno u profesionalnom sportu, a navodno nijedna momčad u Primeri to ne radi nakon svakog treninga...katastrofa