Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.340
|
čitano: 1.015.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
17 godina
Re: Real Madrid C.F.
Ramos bolji od Benzeme u napadu
17 godina
Real Madrid C.F.

Ronaldo i Benzema, dva igrača manje.

Igra je užasna, jedini način da zabijemo je ako netko pogodi Ramosa.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2017 17:19 (Hyperion).
15 godina
Real Madrid C.F.

Imam osjećaj da zadnjih par sezona stvarno katastrofalno uđemo u nastavak nakon zimske pauze. Ne znam koji vrag je s tim.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
Real Madrid C.F.

Ovako igrate cijelu sezonu nego je Barca ušla lošije nego inače u prvnestvu i zato ste prvi na tablici uz ogomnu količinu sreće.

Nismo ni mi bolji nemojte me krivo shvatiti

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Real Madrid C.F.

Kako je krenulo još ćemo strepiti da uzmemo i bod.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Real Madrid C.F.

losa igra...Ronaldo se koliko toliko trudio,ali nije htjela u gol,na ljeto da se mene pita prodati Danila,Coentra i Benzemu ja ga vise ne mogu gledati pao mi je mrak na oci kada se spetljao u 16 sa loptom...Kroos i Ramos najbolji

17 godina
Real Madrid C.F.

Morata mora startat i kao špica dobro uć u sezonu jer inače će se desit katastrofa...kao što Paco igra jako loše.

I ne znam zašto se pričalo da će se posjest Ronalda, kad očigledno neće, a nema utjecaja na igru baš nikakvu već duže vrijeme.

11 godina
protjeran
17 godina

Koliko god on bio najbolji na terenu, ja ne znam kako se može ovo smatrat profesionalnim. Čovjek je magnet za ozljede i grčeve....rekao bi da će s 28 godina promijenit prehranu ili nešto, a još nije.

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Navodno su Ronaldu skandirali 'Idi u Kinu'. Tko je ono rekao slijede lagane utakmice ... Dakle, jedan poraz, druga tijesna pobjeda sa Ramosom dvostrukim strijelcem, drugim  strijelcem ove sezone, ozljeđeni Modrić i Marcelo... 

Žalosno je gledati nemoć napada. Ronaldo ne može proći 1 na 1, a Benzema ne može pogoditi s 5 metara prazan gol i pokušava pete i statijaznam.. Jebo trenera kad ne smije ljude koji nisu u formi staviti na klupu, pa nije on taština-manager 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
12 godina
Real Madrid C.F.

Modric i Marcelo out 4 tjedna...uz njih na popisu su Pepe,Bale,Carvajal,James,Coentrao i Danilo mislim da je laksa ozljeda,znaci uzas ista situacija kada je i Ancelotti bio ako ne i gora

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Ako se Ronaldo ne probudi iz zimskog sna, Bale uspješno ne vrati idući tjedan, Kovačić dobro ne odglumi Modrića ode prvenstvo.

15 godina
Real Madrid C.F.

Srećom nisu neke preteške tekme na papiru, ali falit će Modrić sigurno. A lijevi bok će patiti još više nego inače.

Ali ne znam stvarno, dal je to jednostavno peh, problem s treninzima, problem s liječničkom službom ili koji vrag. Bar se ove sezone rotiralo daleko više nego prijašnjih i opet ogromni problemi. 

Treba šibnut Ronalda i Balea u paketu u Kinu i zdravo. Uzet za te pare 4 igrača da se popune rupe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2017 17:44 (Hexfire).
17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Alaba, Aubameyang, Sanches i Perišić za Ronalda :)

11 godina
protjeran

Možda da ga prodajte u FIFA coinsima bi mogli kupiti te igrače na FIFA-i 

17 godina
neaktivan
Real Madrid C.F.

Modrić nije tako loše. Tjedan dana pauze

http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/luka-modric-izbivat-ce-svega-tjedan-dana-nakon-nove-ozljede---464504.html

Na kraju sezone Pepe ide kod Pellegrinija u Kinu, a s posudbe iz Kovačevog Eintrachta vraća se 20-godisnji  španjolac Vallejo. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 17:02 (hrvooje).
17 godina
Real Madrid C.F.

Neki ace stream?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
rooswelt1991 kaže...

Neki ace stream?

acestream://b56bec80664c70feba9ad4d306da376d5293d224

12 godina
ovom igrom ispadaju 100%,nemaju nikakvu igru jos je celta stisla sada pred kraj...ona precka pa stativa Ronalda ne znam jel za plakat ili se za smijati hh i da opet danilo autogol papa kup hehe
14 godina
Real Madrid C.F.

Pa ovaj idiot u HNL-u ne može igrati

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
11 godina
protjeran

Ne mjenja vam se uno ništa ionako morate dati 2 gola...A to što nemate igre je druga stvar.

17 godina
Pa taj na gol ne znači puno, ionako smo morali zabiti dva komada.
E sad kad bi zizu imao muda izbacit Ronalda i ubacit moratu, to bi bilo jebeno. Nažalost on će izbacit kovu ili Isca, iako sve što je Real napravio počelo od njih dvoje. Idealno bi bilo kad bi se izvadio casemiro i uveo morata. Pa svim silama, ionako moramo zabijati golove. Danas benzema i Danilo ne igraju loše, casemiro ronaldo i kroos katastrofa...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Pa taj na gol ne znači puno, ionako smo morali zabiti dva komada.
E sad kad bi zizu imao muda izbacit Ronalda i ubacit moratu, to bi bilo jebeno. Nažalost on će izbacit kovu ili Isca, iako sve što je Real napravio počelo od njih dvoje. Idealno bi bilo kad bi se izvadio casemiro i uveo morata. Pa svim silama, ionako moramo zabijati golove. Danas benzema i Danilo ne igraju loše, casemiro ronaldo i kroos katastrofa...
15 godina
Naravno da se mijenja bokte. Pa nije isto trebati 2 gola za prolaz i za produžetke. Koja je to logika.

Igra srednja žalost, šta i očekivati sa ovakvom postavom. Bolje da idem u krevet...
10 godina
odjavljen
I neda smrad Perez pare za Aubameyanga i neda. Već su ga mogli kupit, al oni su bolje uzeli Moratu protiv kojeg nemam niš, ali čovjek sjedi na klupi i po meni nije kapacitet za real. Iz kojeg razloga su ga vratili, to samo oni znaju. Dok je ronaldo u nikad lošijoj formi, a o benzemi da ne pričam.
A i neko je gore već spomenuo, posle zimske stanke nek real pada i to jako
14 godina
Real Madrid C.F.

CR iz slobodnog za 1:1.Ajmo po još jedan!

14 godina
Real Madrid C.F.

2:1 za Celtu

OČAJ

3 poraza u 4 utakmice

12 godina
haha neka neka...ne treba nikakva pojacanja neka vracaju škart igrace tipa Coentrao neka im igraju klinci iz Castille,zasluzeno ispali na ljeto da me se pita dovesti 5-6 novih igraca,ima ih dosta kojih se treba rijesiti,sta je sa ozljedama koga imaju za ljecnike mesare? Kada je barca imala toliko ozljeda (dajem primjer)?
11 godina
protjeran

To je do igrača i do ničeg drugog.

Modrić je od stakla odkad zna za sebe.Bale i Marcelo također...Samo što su vam to glavni igrači pa se više osjeti nego nama.

17 godina
toma20 kaže...
haha neka neka...ne treba nikakva pojacanja neka vracaju škart igrace tipa Coentrao neka im igraju klinci iz Castille,zasluzeno ispali na ljeto da me se pita dovesti 5-6 novih igraca,ima ih dosta kojih se treba rijesiti,sta je sa ozljedama koga imaju za ljecnike mesare? Kada je barca imala toliko ozljeda (dajem primjer)?

Nisu problem doktori, problem je loša rotacija i prehrana.

Prehrana je ključ u sportu, a Ameri najviše d*kaju na nutricionizam pa zato i jesu tu di jesu....vađenje laktata je obavezno u profesionalnom sportu, a navodno nijedna momčad u Primeri to ne radi nakon svakog treninga...katastrofa

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice