Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 974.589
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
17 godina
Re: Real Madrid C.F.
Hexfire kaže...
Kad tad je i ta luda Zidaneova sreća trebala doći kraju. Jučer smo išli prvenstveno ne izgubiti i tako nam i treba sad.

Skroz promašena formacija koja je bila bezopasna u napadu. I onda umjesto da vadi Modrića koji je igrao previše desno i stvarno nije imao svoj dan on vadi Kroosa, a Sevilla nas gazi u veznoj liniji. Jbt i trener i stožer ak Kroos mora igrati protiv 3. ligaša u kupu 90 minuta, a onda ga u dvoboju sa trenutno glavnim konkurentom vadi da ga poštedi.

Je da je defanzivno to izgledalo dosta dobro do zadnjih 20 minuta, ali ne znam zašto smo se toliko prestrašili Seville da radi te tekme idemo eksperimentirati.

Upravo to sam i ja pomislio kad sam vidio igra s 5 defanzivaca. Lako je biti general nakon bitke, ali ovo ide Zidanu na dušu. Modrić je trebao biti više iza, Marcelo na mjestu Nacha, a Nacho na klupi. Benzema je trebao u nekom trenutku biti zamijenjen Moratom. 

*Gledam na kog mi liči Nacho, kad ono :)

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 9:09 (hrvooje).
16 godina
Real Madrid C.F.

Ja mislim da je ovo bila najlošija utakmica sezone ili ona protiv Legie. Prvo i prvo postava defanzivna, a ne igra tako. Stalni pokušaji visokog pritiska i onda dovedu loptu na našu polovicu i svi moraju trčat nazad. Druga stvar previše igrača na sebi ne prirodnim pozicijama, tj na pozicijama na kojima ne igraju najbolje. Treće, zamjene...igra je bila u neki trenutcima jako brza i trebao je iskoristit te  zamjene isključivo da uspori igru i da se stane na loptu. Sevilla je mjenjala u 90+2, da je i Zidane možda bi završilo drukčije. Istina lako je sad pričat, ali prvo poluvrijeme je bilo solidno i više od toga, dogodio se pad na kraju i malo sreće Seville i to je bilo dovoljno.

Sad jedno pitanje. Po fb i dosta stranicama se piše gdje je bio najbolji igreač svijeta? Dosta ga se pljuje, po meni nije igrao najbolje, ali nije je ni igrao toliko loše. Također se piše o Navasu i da nije na nivou da je njegov kvalitet u padu, a ponajviše kako je mogao primit gol po sredini gola u 90+ minuti. Vaše mišljenje o ova dva igrača?

011000110010.
17 godina

Piše se zato što je Ronaldo na 35-40 metara od gola kad je protivnička obrana postavljena jednostavno bespomoćan i dodaje prvom do sebe. Zato i nije najbolji igrač svijeta, već jedan od najboljih.

Navas je imao jednu golemu grešku, ali odličnu sezonu. Zidanea previše izvlače igrači i individualne kvalitete isto kao što je u Barci, samo što su zasada u super formi. 

14 godina
Real Madrid C.F.

Pa Ronaldo već dugo nije na razini koja nama treba. Jučer je imao par pasova na razini treće seniorske lige sjever. Onaj pas za Benzemu recimo kad su bili 2 na 1. Katastrofa.

Prvo je Carvajal loše bacio aut, pa je Benzema prelako izgubio loptu, pa se Ramos povlačio bezveze toliko unatrag, a Jovetić odlično naciljao. Navas nije baš bio ni idealnije postavljen i jbg. Doslovno sitnica je presudila da lopta ode u gol, a ne u vratnicu ili aut.

Prvenstveni krivac je Zidane zbog nepotrebnih lutanja. Pokazao je par puta tokom sezone da još nije spreman za ovu razinu natjecanja, ali kad te ide rezultat nitko ne pita. Ali šta je tu je. Ko i s mladim igračima i neiskusnog trenera treba ponekad istrpjeti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Real Madrid C.F.

Ono što je mene iznenadilo je fizička sprema Ronalda, pa izgubio je par trkova koje nebi izgubio sigurno prije godinu dvije.

Stvarno se čeka povratak Balea....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
iznenadilo me jedino kako se Navas jako lose postavio kod drugog gola,prakticki je dobio loptu po sredini gola,a on je bio skoro skroz desno
14 godina
toma20 kaže...
iznenadilo me jedino kako se Navas jako lose postavio kod drugog gola,prakticki je dobio loptu po sredini gola,a on je bio skoro skroz desno

Nije se stigao vratiti. Pa ovi mulci izgube loptu 30m od gola. U jebenoj 92 minuti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Real Madrid C.F.

Slažem se u 92. se radi prekršaj u takvim situacijama jer je koncentracija već otišla u *urac, a Ramos je to trebao znat i napravit.

Što se tiče Zidana, da za*ebo je, utakmica nije bila kakva treba bit. Porazi su također dio igre i on ih za sad ima 3 ako se ne varam, je da je neiskusan u pravom seniorskom nogometu ali radi dobar posao koliko je to za njegovo iskustvo moguće i najviše od svega motivira igrače. Događali su se i veći porazi prijašnjih godina i protiv lošijih ekipa od Seville.

Što je bitno, Real je još uvijek prvi na ljestvici i ima bod prednosti i utakmicu manje koja je protiv Valencie 22. sljedećeg mjeseca. Vjerojatno svi znate da je Valencia među zadnjim ekipama lige te se nadam da će to bit pobjeda i ako ne prije dovest nas opet na +4. Sad sljede dvije utakmice protiv Celte u kupu i jedna između protiv Malage, po mom mišljenu 3 lake utakmice u kojima ništa osim pobjede ne dolazi u obzir i onda nakon toga je Sociedad malo teža utakmica u gostima ali opet se mora ić po pobjedu.

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 22:45 (michael).
17 godina
michael kaže...

Slažem se u 92. se radi prekršaj u takvim situacijama jer je koncentracija već otišla u *urac, a Ramos je to trebao znat i napravit.

Što se tiče Zidana, da za*ebo je, utakmica nije bila kakva treba bit. Porazi su također dio igre i on ih za sad ima 3 ako se ne varam, je da je neiskusan u pravom seniorskom nogometu ali radi dobar posao koliko je to za njegovo iskustvo moguće i najviše od svega motivira igrače. Događali su se i veći porazi prijašnjih godina i protiv lošijih ekipa od Seville.

Što je bitno, Real je još uvijek prvi na ljestvici i ima bod prednosti i utakmicu manje koja je protiv Valencie 22. sljedećeg mjeseca. Vjerojatno svi znate da je Valencia među zadnjim ekipama lige te se nadam da će to bit pobjeda i ako ne prije dovest nas opet na +4. Sad sljede dvije utakmice protiv Celte u kupu i jedna između protiv Malage, po mom mišljenu 3 lake utakmice u kojima ništa osim pobjede ne dolazi u obzir i onda nakon toga je Sociedad malo teža utakmica u gostima ali opet se mora ić po pobjedu.

Benzema gubi olako loptu u 92., a zapravo je trebao biti na klupi. I Marca se čudi zašto je Zidane toliko dugo inzistirao na 3-5-2. I na kraju Sampaoli je nešto iskusniji od Zidanea, sa osvojenim kupom Južne Amerike i tri prvenstva Čilea, te Copom sa Čileom. Odličan trener.

Valnecia je promijenila tri trenera i ima odlične igrače, njih 7 su reprezentativci. Nije to neka žnj ekipa, te im pobjede trebaju kao sunce. Gledao sam ih u nedjelju i konačno su pobijedili kod kuće i vrlo vjerovatno da će do tog 22.2. bit u odličnoj formi. Sad su uzeli i Zazu iz West Hama/Juventusa. Celta je sve samo ne lagana utakmica. Barceloni na Nou Campu dali 4 komada. Ono što sam gledao par utakmica, stvarno lijepo vezu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 8:09 (hrvooje).
16 godina

Pa Sampoli i ako se ne varam ima nekog iskustva po Čileu i Peru, a i kup j Amerike osvojit nije mala stvar.

Valencio sam gledao jendom ove sezone i igra ima je bila očajna, zadnje što znam da su igrali je protiv Celte u kupu di su one izgubili, 4-1 i 2-1, ova 4-1 im je bila doma. Koda Valencie ništa drugo osim pobjede ne dolazi u obzir.

Dok Celta mislim da nije loša ekipa ali da smo i dalje 2 klase iznad njih i da možda zabiju gol ili dva iz neke kontre ili slično ali ne bi Real trebao to izgubit. Bitno je vratit se u pobjednički ritam i zaboravit na poraz, ali naučit nešto iz njega

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 12:08 (michael).
16 godina
Real Madrid C.F.

Predvidanja za današnju utakmicu?

1 Kao kod Seville
0 Odlična igra, ali malo golova
2 Ne najbolje, ali puno golova
3 Dobra igra, puno golova
011000110010.
17 godina
Real Madrid C.F.

Mene zanima koja formacija i koji igrači? Povratak na staro ili kemijanje i poštede

16 godina
hrvooje kaže...

Mene zanima koja formacija i koji igrači? Povratak na staro ili kemijanje i poštede

Mislim da neće bit nekig pošteda previše. Za sad nije vani popis prvih 11, ovo su igrači koji su pozvani za utakmicu

011000110010.
16 godina
Real Madrid C.F.

Evo i prvih 11, Casilla na golu, ali cini mi se povratak na staru formaciju

011000110010.
14 godina
Real Madrid C.F.

Šta glumi ovaj Zidane? Zašto Morata ne igra uopće zadnje vrijeme? Sad je i jebeni Ronaldo stavljen u špicu. Bezveze.

Bar se vratio na 4-3-3 ak niš drugo.

17 godina
Real Madrid C.F.

Igra bez ikakve ideje, podsjeća na Ancelottija poslije nove godine u njegovoj zadnjoj sezoni.

Fortune favours the brave
17 godina
Real Madrid C.F.

Pročitana igra koje zapravo nije ni bilo.

A kad ni nemaš igru, onda barem formaciju ne smiješ mijenjat/fulat.

A to upravo rade amateri Lucho i Zidane....ali dobro ja nemam veze s nogometom pa nemam ni pravo kritizirat.

10 godina
odjavljen
Ovaj benzema i u nedjelju i sad s par metara odere loptu 10m preko gola. Igra nikakva, negledljivo.
11 godina
Jbt zaspao samo oko 60min koliko je zanimljiva utakmica bila,uglavnom nemaju igru nikakvu,cr sto reci to vise nije onaj igrac od prije 2-3 sezone trckara po terenu,lopta se odbija od njega,dribling nema ga...nekako sumnjam da ce proci dalje
14 godina
Real Madrid C.F.

CR na klupu malo.Morata mora igrati i kad se više taj Bale vraća

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
17 godina
Real Madrid C.F.

U neku ruku mi i drago što su izgubili, kad mu ne igra Morata i Kovačić. Svejedno će proći u kupu, samo sad trebaju 2 gola u gostima. A Lucas   A Benzema prošlu utakmicu izgubi ključnu loptu i sad ono promaši. Šta je sa Iscom i Jamesom? 

10 godina
odjavljen
Ljudi tu prizivaju Balea. Kakav mrtvi bale, čovjek od 100 mil a njegov učinak je u rangu igrača od 20 mil.
Isco treba igrat, ali očito njega u realu nijedan trener ne preferira.
14 godina
Real Madrid C.F.

Bale kad je zdrav je jedini naš igrač koji je opasan od bilo kuda. Ono što je Ronaldo nekad bio. Sigurno da takav igrač fali. 

Jučer možda nismo zaslužili poraz, ali nije baš ni da smo nešto posebno odigrali. U tih 40 neporaženih tekmi par njih je bilo na granici prekida niza, pa ništa čudno da su se sad poklopile dvije za redom. A i kup je kup. 

Bit će zanimljiv uzvrat drugi tjedan. Barem znamo da trebamo zabiti minimalno 2 komada pa neće biti kalkulacija. 

Ali svakako je nedopustivo da se 20 sekundi nakon što zabiješ gol, odmah primi novi. I dalje smo u solidnoj poziciji u svim natjecanjima i ova generacija definitivno ima realne šanse ući u povijest, ali nešto treba mijenjati. Samo što nisam baš siguran kako kad Ronaldo mora igrati bez obzira na sve.

17 godina
Hexfire kaže...

Samo što nisam baš siguran kako kad Ronaldo mora igrati bez obzira na sve.

Polako ali sigurno RM postaje talac Ronalda. Nek igra, al bar nek igra na lijevom krilu. Zidane samo treba vratiti onu postavu kad su svi bili ozljeđeni. Nije bilo Benzeme, Casemira, Kroosa, a unutri su bili Isco, Kovačić i Morata. Al očito da kod Zidanea postoje 'svete krave'.

16 godina
Real Madrid C.F.

Nisam gledao cijelu utakmicu, ali ono što sam gledao (drugo poluvrijeme) igra nije bila pretjerano loša. Sad gledam statistiku i posjed je bio 65%, 18 udaraca i 8 u okvir, ne znam kako više nije završilo u golu, ali mislim da je problem bio u preopuštenoj igri i postavi. Zidan je išao na Celtu misleći da će to lako riješit kao što sam i ja sam to mislio, a Celta je iskoristla prilike koje je dobila. Po mom mišljenju je najviše manjak golova je zbog Vazquez i Asensio koji nisu igrči sa previše iskustva i neke njigove odluke nisu promišljene. Da je Bale bio tu ni obrambeni igrač se ne postavi jednako kao na Vazqueza, a James ne znam di je ali mora igrat. Prave zamjerke su drugi gol koji jednostavno nije smio bit tu, Casilla koji je neodlučan da li želi izać ili ne kod prvog gola i naravno Benzema radi neoprostivu grešku.

Što se tiče Ronalda, kao i prije 2 godine kad je osvojio zlatnu loptu je pao u formi i onda se opet vratio nakon nekim mjesec i pol. Nije bio bajan niti prije nove godine ali i dalje je top igrač i vjerujem da ćemo uskoro slavit u njegove golove pa makar to bili odbijanci ili penali.

011000110010.
17 godina
Pa kakve veze ima statistika ako nemaš čistu šansu za gol
16 godina
Mitch kaže...

Bilo ih je, na to sam i htio ukazat statistikom. Imali su posjed, imali su prilika, dosta je otišlo odmah do vratnice, ali nije išlo u gol...

011000110010.
17 godina
hrvooje kaže...

Polako ali sigurno RM postaje talac Ronalda.

To se već priča zadnje 3 godine.

Fortune favours the brave
14 godina
michael kaže...
Mitch kaže...

Bilo ih je, na to sam i htio ukazat statistikom. Imali su posjed, imali su prilika, dosta je otišlo odmah do vratnice, ali nije išlo u gol...

Baš osim one kad je Benz promašio prazan gol i nije bilo čistih šansi. Čak je i gol bio plod sretnog odbijanca, a ne neke akcije. Uglavnom se pokušavalo iz daljine ili sa, za golmana lako savladivim udarcima. 

Hyperion kaže...
hrvooje kaže...

Polako ali sigurno RM postaje talac Ronalda.

To se već priča zadnje 3 godine.

Pa naša igra je "talac" Ronalda od trenutka kad je on došao u klub. Ali naravno da te nitko ne pita zašto igrač X non stop igra kad zabija po 60 golova u sezoni.

14 godina
Real Madrid C.F.

Sve u svemu bolji rezultat nego igra u prvom poluvremenu. Dva gola Ramosa iz prekida, a nismo ni jedan primili nekim čudom.

Marcelo se ozlijedio, na prvu zadnja loža stradala. Trenutno igramo neki 4-1-2-1-2 sa Nachom i Vasquezom na boku jer je Isco ušto umjesto Marcela.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice