Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.728.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Rast mišića i visina
Ej pozdrav ljudi, ovak jedno pitanje vezano za vjezbanje:
Kaj bi preporucili kao solidan preworkout a da nije preparat iz fitness shopova, da budem specifican, koju kavu koja je ovak dostupna u vecinm trgovinama? Nemam novca za kupovat profi preworkout stvari, pa trazim neku jacu kavu za popit prije treninga? Ljeti me vrucina ubija na poslu, i dolazim polupospan u teretanu, trebam nekaj da me malo digne.
Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
11 godina
neaktivan
Jel mi moze Netko pojasniti sto je clen ?koliko sam shvatio od izbačenih stranica na Google ,to je aminokiselina koja pospješuje skidanje masti ?jesam li u pravu ?moze li Netko reci par stvari tko ga je koristio ?koja je cijena ?beneficije ,mane ?
12 godina
neaktivan
#wot#vk.0h kaže...
Jel mi moze Netko pojasniti sto je clen ?koliko sam shvatio od izbačenih stranica na Google ,to je aminokiselina koja pospješuje skidanje masti ?jesam li u pravu ?moze li Netko reci par stvari tko ga je koristio ?koja je cijena ?beneficije ,mane ?

Zamjenski steroid koji se koristi za krave i konje, i u vecim dozama u bodybuilding sceni. imas 16g ne trebas ni znat sta je to kao ni ja, ali eto.

If you have nothing to lose, try.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 13:26 (Filip720).
11 godina
neaktivan
Recimo da ga koristi bb kandidat prije natjecanja i nađu mu ga u tijelu ,jel ga diskvalificiraju s natjecanja ili ne ?jel on uopće legalan
12 godina
neaktivan
#wot#vk.0h kaže...
Recimo da ga koristi bb kandidat prije natjecanja i nađu mu ga u tijelu ,jel ga diskvalificiraju s natjecanja ili ne ?jel on uopće legalan

Nije legalan logicno posto je steroid i mogu ga pronac u mokraci

If you have nothing to lose, try.
13 godina
tommy2103 kaže...
Kaj bi preporucili kao solidan preworkout a da nije preparat iz fitness shopova, da budem specifican, koju kavu koja je ovak dostupna u vecinm trgovinama? Nemam novca za kupovat profi preworkout stvari, pa trazim neku jacu kavu za popit prije treninga? Ljeti me vrucina ubija na poslu, i dolazim polupospan u teretanu, trebam nekaj da me malo digne.

Najobičnija instant kava, nema tu puno filozovije.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
14 godina
neaktivan

ma bilo koja,ali ova kao u prilogu najbolje diže

Hoćeš smeđi šećer dušo?  LOL pijem samo sa fruktozom Hoćeš smeđi šećer dušo? LOL pijem samo sa fruktozom
četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 16:28 (CROcodile11).
11 godina
neaktivan
Apsolutno najbolja kombinacija 😂
18 godina
Vuk15 kaže...
tommy2103 kaže...

Najobičnija instant kava, nema tu puno filozovije.

Jači zeleni čaj se meni pokazao kao još bolji. Kava dosta izvlači vodu, (diuretična je) a bez vode i s potrebom za pišanjem usred treninga, nije neka sreća:)

Pre-workout: Green tea is a great alternative to the ECA stack. Yeah, I know nothing beats the ECA stack, but hear me out. A number of people, including myself, do not like how the ECA stack makes us feel.

I get jittery and easily angered for some reason. The green tea is great because it does have some caffeine and the theanine really relaxes you mentally but lets you perform physically.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
18 godina
Rast mišića i visina

Prije nisam koristio Pre-Workoute, ali eto da skinem njuf, ove godine sam probao par njih (2 od ON i 1 od Myprotein).

Meni su dali boost, koncentraciju.... ništa extra super, ali nakon radnog dana svakako mi pomogne obavit trening kvalitetnije.

Još imam od zadnje kupovine Myprotein MYPRE te mi se pokazao kao vrlo dobar.

Probao sam i od ON-a: Gold Standard Pre Workout i Platinum PRE. Također imaju učinka na mene.

Žena mi također ima 3 treninga tjedno te otkad je probala ove Pre-Workoute bez njih ne želi na trening, nju digne do plafona :)

Xbox: Muskarcina
14 godina
odjavljen
CROcodile11 kaže...

ma bilo koja,ali ova kao u prilogu najbolje diže

Što je tu točno u fokusu? Ne znam gdje moram gledati :D

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Rokni dex s vodom 10ak minuta prije treninga i lud si

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Kad je najbolje kreatin koristiti? Prije ili poslije treninga?

18 godina
Dex.pwn kaže...

Neki zagovaraju uzimanje kad ti najviše paše, neki prije treninga, pa poslije treninga ili kombinacija prije i poslije treninga.

Osobno, ne radim punjenja sa kreatinom te ga uzimam samo poslije treninga u shakeu.

2 mjeseca ga koristim, pa mjesec pauza.

Xbox: Muskarcina
10 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Nikad, šta će ti taj shit ?

Battlelog: Glavas_ZG
18 godina
crazy_luđak kaže...

Rokni dex s vodom 10ak minuta prije treninga i lud si

Možda bi i ja uzeo čisto da probam, da li se zaista osjeti razlika s tim i bez toga? Isto tako koliko toga se pije prije treninga?

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
16 godina
Rast mišića i visina

Uzimaju se ugljikohidrati prije treninga a ne dekstroza. Dekstroza nakon treninga.

Dekstroza ce ti dati energiju u pocetku a onda ces vjerojatno naglo oslabiti.

Potpis!
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dekstroza je ugljikohidrat i nakon nje nećeš "oslabiti" ništa više nego bi da ju nisi uzeo.

Unimatrix 007 Ne uzmem ju svaki put, kad vježbam kasno i treba mi kick, uzmem to radije nego neke komercijalne pripravke.

10 godina
Rast mišića i visina

Transformacija.

12 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Vi kaj radite push, pull i legs koliko vjezbi, serija, ponavljanja radite po misicnoj skupini? 

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Koliko grama grožđanog šećera je najbolje stavljati?

16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Koliko grama grožđanog šećera je najbolje stavljati?

U PWM 20-30. Ovi što kažu 60 pretjeruju

14 godina
odjavljen

PWM? Što je to?

Da neću ja od 20g glukoze dobiti dijabetes?

11 godina
neaktivan
Pwm je post workout meal odnosno obrok iza treninga (neposredno )
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nećeš dobiti dijabetes od 20g šećera jer ih na dan uneseš >250g. PWM je obrok poslije treninga, najčešće 30g (mjerica) Whey proteina i nešto glukoze

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ljudi moji pa vama uopce ne treba u pwm-u glukoza. Te price vam dolaze od bodybuildera koji sami apliciraju inzulin! Vama kao naturalcima ce sami whey protein dignuti dovoljno inzulin u tijelu.dajte molim vas ne zamarajte se nebitnim stvarima.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 22:26 (cod4gamer).
18 godina
cod4gamer kaže...

Ljudi moji pa vama uopce ne treba u pwm-u glukoza. Te price vam dolaze od bodybuildera koji sami apliciraju inzulin! Vama kao naturalcima ce sami whey protein dignuti dovoljno inzulin u tijelu.dajte molim vas ne zamarajte se nebitnim stvarima.

Pričekaj dva dana, opet će uletiti isto pitanje i isti recepti :)

pravi PWM pravi PWM
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
odjavljen

Jel imaš para za taj pravi PWM?

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

:P

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 16:22 (CreaToR).
11 godina
neaktivan
S neta ili bas ti ??
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice