Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.709.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Kramerdida kaže...

Najbolji efekt efedrina je što supresira apetit, clen ti ubrza metabolizam za kojih 300 kalorija, a T3 ako imaš pristup je najbolji od ovih mislim, samo je dosta opasan ako nemaš pojma šta radiš.

A i boostanje hormona u fiziološkim razinama nije neka strategija, uštedi si para i kupi sintetičke hormone ako si dovoljno odgovorna osoba za to.

clen osim sto skida dobro masne naslage jos i nadodaje misicnu masu.naravno nisu to neki dobitci ali mos spustit bf do 5% i jos dobit nesto na misicnoj masi

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
Rast mišića i visina

Ne znam nisam upucen,ne shvacam ubrzava metabolizam za 300 kalorija ?
Doslovno ti organizam trosi 300 kalorija povrh svega ?

Tipa 500 kcal deficit  + 300 kcal taj clen i 250 aerobna aktivnost ?
Onda tom logikom jer nije bolje otrcati 25 min da bude tih 300 kcal...

Jedino za bolju mobilizaciju masnih naslaga odnosno kad hoces zadnje okorjele naslage skinuti pa ima bolji spot reduction ?

Nisam upucen pa pitam... 

18 godina
doky01akablava kaže...

Jedino za bolju mobilizaciju masnih naslaga odnosno kad hoces zadnje okorjele naslage skinuti pa ima bolji spot reduction ?

Nisam upucen pa pitam... 

A čuj, trčanje će prvo znojenjem potrošiti "naslage" vode, potom proteine iz mišića, pa tako... mast dolazi na kraju.
A ovi koji su pod tim kemikalijskim tretmanima uspijevaju zadržati mišiće, a istjerati vodu i masne naslage.  

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
overhaul kaže...
doky01akablava kaže...

Nisam upucen pa pitam... 

A čuj, trčanje će prvo znojenjem potrošiti "naslage" vode, potom proteine iz mišića, pa tako... mast dolazi na kraju.
A ovi koji su pod tim kemikalijskim tretmanima uspijevaju zadržati mišiće, a istjerati vodu i masne naslage.  

Sumnjam da ces misice izgubiti ako imas dovoljan unos proteina,mislio sam treninge HIIT koji su dokazano najmanje katabolicni.

I zar nije da je sto intenzivnija aktivnost tijelo trosi ugljikohidrate tj.glikogen,a tek kasnije kad iscrpi onda ide u katabolizam.

E,sad mogu reci opet kardio na tašte tipa brzo hodanje 45 min cca sto je oko 200-tinjak kcal koji sagorijeva masne naslage jer je aktivnost niskog intenziteta.

17 godina
Rast mišića i visina

te nemozes teoretski ic na defku natural i ne izgubit nista misica, uvijek misici odlaze. a kad se roknes sa clenom misice ne da ne odlaze nego jos i dodu.

13 godina
Rast mišića i visina

Uži hvat kod bencha povećava maksimalni lift ili ? Inače  hvatam tako da za dužinu palca udaljim šake od mjesta gdje počinje grip . 

15 godina
overhaul kaže...
doky01akablava kaže...

Nisam upucen pa pitam... 

Čemu ignore haul, tražim te savjet ti ništa :(

fila2208 kaže...

haul...L-carnitine i L-arginine, fat burner kapsule...bacanje para?

šta je sa ekstratima zelene kave i to?

jel to čemu korisno osim novac u vjetar.

Kolege su mi poslale popis što da im naručim pa se raspitujem, svi idu na ''ljetno rezanje'' :)

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
17 godina
mar123 kaže...

te nemozes teoretski ic na defku natural i ne izgubit nista misica, uvijek misici odlaze. a kad se roknes sa clenom misice ne da ne odlaze nego jos i dodu.

Odlaze da misici,ali o prehrani ovisi u kojem postoku i bjesomucnom "kardijanju" kako neki vole,a ja sam bio medju njima.
Odmor,prehrana ( dovoljan unos proteina,masti i UH ) kao i dobar trening i dovoljno si zasticen.

Pocetnici mogu u isto vrijeme dodavati misice i gubiti masne naslage if you didn't know. 

16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
fila2208 kaže...

L-carnitine znam da je koristila Miokovićka

Kramerdida kaže...

Jedni od najboljih fat burnera su Clen i T3

cod4gamer kaže...
doky01akablava kaže...

dobar je efedrin al nije ni do koljena clenu estetskom steroidu :)

mar123 kaže...

ima neko da je probao clen?

{#}

14 godina
protjeran

Nemoj mene svrstavati sa "steroidašima" jer L-carnitin to nije.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Jedna sa jucerasnjeg treninga :)
17 godina
DuMe kaže...

Fino,fino samo ima šuma,ali vidim naziru se serratusi,koliko ti je bf ? Ispod 10 % ?

14 godina
odjavljen
DuMe kaže...

uf prsa dobra koje vjezbe radis za ovaj gornji dio prsa,to mi je najteže nabit

14 godina
doky01akablava kaže...
DuMe kaže...

Fino,fino samo ima šuma,ali vidim naziru se serratusi,koliko ti je bf ? Ispod 10 % ?

Iznad 10% za nesto sitno ili ispod 10% za nesto sitno ali iz ovog kuta tesko odredit.

Nitro i uz to jos kosi bench

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel mi moze neko sastavit trenig, al ne sad sa 6969696 milijuna sprava sjer ih nemam mnogo, radim doma

hvala unaprijed :)

edit: 

Sprave: od kupljenih samo ona za zgibove, a napravio sam jos za propadanja i sad pokusavam bench nisam siguran hocu li uspjeti

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 13:23 (SlimeBoy01).
14 godina
mar123 kaže...

Pa naravno da nije moguce.. osim ako imas jako malu misicnu masu, onda ni nemas sta izgubiti... pa vidim po sebi koliko misica je propalo. iako bez majice iizgledam veci i bolji..ali u majicama sam ono.. propao :D .. moram kupovati nove hlace. majice itd.. zato je ovaj sport vizualni sport... sad mi ruka izgleda mnogo bolje neg prije, iako je 2-3 cm manjeg obima.ali vizualno izgleda veca. .. 

zato natural treba defka biti sto kraca.a ne 100 godina odugovlacit, i zato nije pametno ici na jako nizak bodyfat. jer kasnije je sve teze, i sve vise misica ces izgubiti, za nesto malo sala...8-10% je skroz ok

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 14:39 (exer1234).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Momci čini li vam se ovo kao dobra kupnja? Ima li neko koji bolji predlog. Tražim cca 3kg proteina nekih 300-injak kuna otprilike pa mi ovo zapelo za oko.

Live and let live.
17 godina
cecenac kaže...

Momci čini li vam se ovo kao dobra kupnja? Ima li neko koji bolji predlog. Tražim cca 3kg proteina nekih 300-injak kuna otprilike pa mi ovo zapelo za oko.

Jel citas uopce forum ? 
Stranicu prije sam rekao kako su ti proteini sranje,ja sam koristio i jednostavno gade mi se,sastav im je blah ( soja,grasak itd. ),okus nikakav,bolje uzmi 2,5 kg Impact Proteina bezokusnog ( cca 260 kn ) ili sa okusom oko 300 kn ;) 

15 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Kupio sam ljesnjak cisto da probam, jer navodno ima preko 80% proteina, zrnast, lose topljivosti, odvratnog okusa

14 godina
cecenac kaže...

za 250 kn se isplati. ali to nije whey.... okusi mi se svidjaju (snickers, cokolada i pistacio sam probao) .. gusti su, znaci na defki puno pomazu... 

e sad, to sto neki kazu da je smece,, ne vidim razlog zato.. istina da biljni protein nije kao zivotinjski, ali ako pogledas bolje, on je kompletan aminokiselinama, jedino mu je malo manja bioloska vrijednost..ali ta 3-4 grama na 30g proteina nista ne znace. zar ne? 

ja ga volim zbog okusa i gustoce..trenutno ga nemam, al planiram opet naruciti snickers. i mijesati s bezukusnim wheyom.. Sto se tice ironmaxx90 vs myprotein, dakako da je bolji izbor whey, posto je i ista cijena.. ali ovo nije nikako los izbor. vjeruj mi...

doky01akablava slazem se s tvojim postom, znam da mislis na sandija. ali njemu je jedino cilj da proda svoja govna.. sad dal on zaista tako misli ili ne, u to necu ulaziti... naravno da je whey bolji naspram ovog ironmaxxa. tu nema dileme, ali dal je ironmaxx tako los? nije.. za 250 kn se isplati.. za 300 i vise se ne isplati (ta cijena je kod sandija) ... naravno da ce govorit da je myprotein smece, kad ga nema u ponudi.. svoje ce hvaliti, a ostalo pljuvati, sto je naravno jako neozbiljno od njega. treba biti realan a ne srat po drugom... ovako samo sebe sramoti, i vara jadne ljude. Lik je prodavao neki ironmaxx proffesional za 250 kn,koji je sastavom isti gaineru. i hvalio ga je.. znaci pun secera, i hvali kako je odlican.. onda znas koliko je sati. sam sebe pokopava. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 16:54 (exer1234).
17 godina
Rast mišića i visina

slusam ja price u gymu oko wheya, pricaju neki decki(cca 17-18 god) o tom koji whey koriste i sad jedan kaze da ce mu pofalit da mora kupit i sad ovi pocnu predlagat brendove i kaze jedan uzmi si myprotein a ovi viknu ne to smece, to je prejeftino {#}

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

slusam ja price u gymu oko wheya, pricaju neki decki(cca 17-18 god) o tom koji whey koriste i sad jedan kaze da ce mu pofalit da mora kupit i sad ovi pocnu predlagat brendove i kaze jedan uzmi si myprotein a ovi viknu ne to smece, to je prejeftino {#}

U mojoj sve je više preobraćenika na protein boga sunca Myprotein, čak viđam jednoga lika sa majicom od njih.{#}

14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Jel citas uopce forum ? 
Stranicu prije sam rekao kako su ti proteini sranje,ja sam koristio i jednostavno gade mi se,sastav im je blah ( soja,grasak itd. ),okus nikakav,bolje uzmi 2,5 kg Impact Proteina bezokusnog ( cca 260 kn ) ili sa okusom oko 300 kn ;) 

I ne bas u zadnje vrijeme ne stignem nazalost :/

Imas mozda link od Impact bezokusnog ?

Live and let live.
18 godina
fila2208 kaže...
overhaul kaže...
doky01akablava kaže...

Nisam upucen pa pitam... 

Čemu ignore haul, tražim te savjet ti ništa :(

fila2208 kaže...

haul...L-carnitine i L-arginine, fat burner kapsule...bacanje para?

šta je sa ekstratima zelene kave i to?

jel to čemu korisno osim novac u vjetar.

Kolege su mi poslale popis što da im naručim pa se raspitujem, svi idu na ''ljetno rezanje'' :)

Sorry, nisam vidio.
L-carnitine, eć sam spominjao meni nije djelovao, ali se ograđujem jer sam ga kupovao u dm-u pa neznam jel neki specijalan bolji.
L-arginine nisam koristio.
fat burner koristio, ali nemam pojma jel djeluju jer ja jesam tada smršavio, ali sam također i vozio bicikl kao konj po 3 sata dnevno, 4 puta tjedno.
http://shop4builders.co.uk/choline-inositol/biotech-usa-super-fat-burner-120-tab-p3625
Ekstrakt zelene kave nisam koristio.
Ono što sigurno znam da radi je ovo voženje bicikla, ali valja paziti na nuspojve: da se ne naprave žuljevi u međunožju:) 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel mogu vjezbe za donji  tijela tj. Noge da udaram nogom u vrecu

18 godina
SlimeBoy01 kaže...

Jel mogu vjezbe za donji  tijela tj. Noge da udaram nogom u vrecu

-mogu ako se vježbaš za udarača slobodnih udaraca.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Inace koristim my protein 2,5 kg impact whey ( par mjeseci i to mi je prvi protein ) pa ne mogu usporedivat ga . Cuo sam da ima malo glutamina od jednog tipa al po netu gledam i mislim da taj tip sere . E sad dobio sam my protein kreatin kilu od frenda . Sebi je uzeo za 110 kn i reko da njemu ne djeluje pa je dao meni ga . Vec ga tri dana pijem dva puta prije i poslje treninga po 10 ml( tako pise na mjerici 5ml pa ja x2 uzmem ). E sad znam da je faza punjenja tjedan dana i onda 2 tjedna samo 5 grama dnevno uzimat ili grijesim ? Ono najvise sto me muci je to hebeno mlijeko gdje negdje pise da ga treba , a negdje da ne treba uzimat . Moj drugi frend je koristio kreatin i nis mu nijee pomoglo i njemu su rekli da je to sigurno zbog mlijeka . Al kreatin nekom moze 50% snage dignut a nekom 10-20% ni da ne osjeti . Tocno ?
Kreatin Kreatin
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
17 godina
Damir1908 kaže...
Inace koristim my protein 2,5 kg impact whey ( par mjeseci i to mi je prvi protein ) pa ne mogu usporedivat ga . Cuo sam da ima malo glutamina od jednog tipa al po netu gledam i mislim da taj tip sere . E sad dobio sam my protein kreatin kilu od frenda . Sebi je uzeo za 110 kn i reko da njemu ne djeluje pa je dao meni ga . Vec ga tri dana pijem dva puta prije i poslje treninga po 10 ml( tako pise na mjerici 5ml pa ja x2 uzmem ). E sad znam da je faza punjenja tjedan dana i onda 2 tjedna samo 5 grama dnevno uzimat ili grijesim ? Ono najvise sto me muci je to hebeno mlijeko gdje negdje pise da ga treba , a negdje da ne treba uzimat . Moj drugi frend je koristio kreatin i nis mu nijee pomoglo i njemu su rekli da je to sigurno zbog mlijeka . Al kreatin nekom moze 50% snage dignut a nekom 10-20% ni da ne osjeti . Tocno ?

Pozitivna svojstva kretina najvise su vidljiva kod onih koji kreatin ne unose u svakodnevnoj prehrani, jer tijelo ima granicu koliko kreatina moze prohvatiti (tih 5-10g) i ako ti tu kolicinu vec uneses prehranom (tipa crveno meso) tada ti nema smisla jos i prah pit povrh toga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 9:45 (z1k4).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Ne jedem bas meso crveno prehrana mi je losa izbjegavam kruh samo ostalo sve zderem . Dnevno unosit 20 grama je okay za tjedan punjenja , right ? I dal smijem ili ne koristit mlijeko to me NAJVISE MUCI :/
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
Damir1908 kaže...
Ne jedem bas meso crveno prehrana mi je losa izbjegavam kruh samo ostalo sve zderem . Dnevno unosit 20 grama je okay za tjedan punjenja , right ? I dal smijem ili ne koristit mlijeko to me NAJVISE MUCI :/

uzmi 5g svaki dan i problem rjesen.. neces imati neke koristi od punjenja, osim sto ces bezveze unosit 20g...Zasto ne jedes crveno meso? ne volis? kruh ne volis? a mlijeko je naravno dobro za tebe, osim ako imas problema s laktozom jel. inace sve 5

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice