Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.124
|
čitano: 8.720.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Rast mišića i visina
xR4Z3R kaže...
fila2208 kaže...

Jel ovo tema, šta ste danas jeli, ili rast mišića i visina?

Prehrana je 80% rasta misica

Krivo, prehrana je 100% rasta misica

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
mar123 kaže...
Nisam nigdi napiso da je pozeljno pit s malom kolicinom vode, mozda da opet procitas. Mos ti u 3 litre stavit 5 g i onda eksaj 3 litre, meni je lakse stavit u deci voda da mogu odma eksat da mi se ne slegne, a poslije popijem jos samu vodu. Sad radis nauku oko pijenja kreatina.

mar123 kaže...

pozeljno je pit vise vode ali netreba bit puno vode u mjesavini, ovo gucnes i onda ti mos popit i dvije case.

Ne radim, nauku, samo te pitam, da znam piti kreatin ispravno, hvala na odg.
EZY-E kaže...

Krivo, prehrana je 100% rasta misica

Bez adekvatnog odmora i pravilnog vježbanja, prehrana ništa ne vrijedi.
Nikad nisam računao obroke nit si mjerio koliko čega uzimam a uvijek sam napredaovao u teretani bez problema. Bitno je pumpat i odmarat, prehrana je bitna ako želiš izvći maksimum naravno, ali ako nemaš vremena slagati si obroke i pazit na to, ne znači da nećeš napradovati, hoćeš, ali možda manje nego netko tko pazi na svaku sitnicu.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Rast mišića i visina

evo jedna prigodna za vas teense

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
18 godina
Rast mišića i visina

evo da se i ja pridruzim temi posto sam poceo hodati u teretanu. Znaci poceo sam 1.5 ove godine. Masa 96kg visina 191cm. struk 94cm. 

s danasnjim danom imam 84kg i struk 82cm. placam si privatnog trenera i imam 4 puta na tjedan trening po 1 sat. ne pijem nikakve proteine samo pazim na prehranu.

15 godina
Rast mišića i visina

Koliko košta trener i teretana mjesečno?

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

1h treninga s osobnim trenerom je minimalno 100kn :)
Ima se, može se :)

17 godina
Rast mišića i visina

da al to se vecinom placa na mjesecnoj bazi, ja sam kontaktiro par dobrih trenera(vidio sam sto je napravio od ljudi, vrhunske rezultate ima a i trener izgleda fenomenalno) i cijene se na mjesecnoj bazi vrte oko 2000 kn, u to ulazi slaganje prehrane, beskonacno treninga na mjesec, te vodenje kroz cijeli proces. nije lose ali taj novac naravno nemam tako da nista od tog, iako ocekivao sam neku cijenu od 3-4 tisuce na mjesec.

18 godina
Rast mišića i visina
Nebudem komentiral cjenu ali da skupo je dosta. Ali kad pogledam rezultate nije mi zao.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pogotovo ako tatica plaća. 

17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Nebudem komentiral cjenu ali da skupo je dosta. Ali kad pogledam rezultate nije mi zao.

vjerojatno bi iste rezultate imao da si sam složiš program(ili još bolje nađeš gotovi negdje).

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
Rast mišića i visina

Svaka čast na osobnim trenerima i sve to stoji, to je usluga i klasa iznad, ali mislim da ne treba toliko novaca za neke rezulatate, pogotovo ako si motiviran, želiš vježbati, i naučiti sve o prehrani, mišićima i tome.

Znam jednog čovjeka koji je profi bilder bio i njegovog frenda. Kad je bio van sezone, uzeo je tog frenda, svaki dan rigorozni treninzi, ono, od lika je napravio čudo da je cijelo selo bilo zavidno.

Nakon par mjeseci kako je počela sezona ovaj nije više imao vremena za njega, i ovaj lik je propao totalno, ali ono udeblajo se i uništio sve što mu je ovaj pomogao da izgradi.

Napominjem da su frendovi i besplatno mu je pomagao, ali nema tog novca ili čega već, ako čovjek nije motiviran i nema dovoljno jak duh, nema onda ni šanse ostati i biti fit.

Pritom ovdje ne mislim na tebe, marko ili kako već što imaš trenera nego samo konstatiram, trener ili ne, moraš se sam gurati, i biti voljan, druge nema :)

18 godina
Rast mišića i visina
@k1klop ne sam si placam. Nema razloga za vrijeđanje. Kaj se tice osobni trener mi je prijatelj, ima svoju teretanu i ne izađe me to tak skupo ali ne zelim odkrivati tocnu cifru. Kaj se tice vjezbanja ja sam totalni pocetnik. Nikad u zivotu nisam bio u teretani a kamoli drzao uteg u ruci. Volje imam ali znanja o treningu namam.
15 godina
Lord_Marko kaže...
@k1klop ne sam si placam. Nema razloga za vrijeđanje. Kaj se tice osobni trener mi je prijatelj, ima svoju teretanu i ne izađe me to tak skupo ali ne zelim odkrivati tocnu cifru. Kaj se tice vjezbanja ja sam totalni pocetnik. Nikad u zivotu nisam bio u teretani a kamoli drzao uteg u ruci. Volje imam ali znanja o treningu namam.

Svi su negdje morali početi, a to je početak.

Nemožeš doći u teretanu i znati sve, ali zato se skompaš sa ljudima, učiš, čitaš na internetu, u knjižnicama literaturu sportsku...i ako imaš volje sve to savladaš više manje.

Ne kažem ništa loše, dapače, svatko bira svoj način treninga i treniranja, samo ovdje ćeš rijetko naići na nekog tko ima osobnog trenera pa nam je to svima možda malo čudno :)
ovdje smo svi treneri sami sebi :)

17 godina

Pa zasto nebi imo trenera ak moze, pa i ja bi rado da imam par uzo trenera i nutricionista al nazalost nemam pa se snalazim ovako.

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja iskreno da imam love na bacanje nebi ni uzeo osobnog trenera za stalno. Eventualno bih ga uzeo par puta da mi pokaže sve moguće vježbe u teretani i kaže mi da li radim sve vježbe pravilno. Nezamislivo mi je recimo u Core Gymu da mi trener visi za vratom dok radim hardcore cardio, jedva dišem i cijelo vrijeme imam osjećaj ko da će mi glava eksplodirat, on bi mi sa strane samo smeto, nebi ga ni mogo slusat. Mislim da bi mi više odmago nego pomago.

15 godina
R4zOR229 kaže...

Pa zasto nebi imo trenera ak moze, pa i ja bi rado da imam par uzo trenera i nutricionista al nazalost nemam pa se snalazim ovako.

Jesam ja igdje rekao da ne smie ili nije dobro, to je vrhunska usluga.

SAmo uspoređujem da se i bez trenera može puno napraviti, nije on preuvjet za uspjeh. I da imam para kao i petersen nebi uzeo trenera, rađe bi uložio u suplimentaciju i sportsku literaturu.

http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti/djevojka-spasila-oca-podignuvsi-terenac-od-2-i-pol-tone---294542.html

Btw. netko dobar trening ruku odradio :) {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 11:21 (fila2208).
17 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

1h treninga s osobnim trenerom je minimalno 100kn :)
Ima se, može se :)

Jel ti to trening zavrsava s "happy end-om" {#}

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Može se pušit(ne cigarete) i pit vikendom, a tjednom vježbat pa i dalje imas izvrsne rezultate.

15 godina
Jabulani kaže...
fila2208 kaže...

Može se pušit(ne cigarete) i pit vikendom, a tjednom vježbat pa i dalje imas izvrsne rezultate.

Pa ok ti je pušenje, jedan dobar blowjob ti je potrošeno 100 kalorija u sat vrtemena, tako da samo puši :)

Šalu na stranu, naravno da može, ali bolje rezulatate će imati netko tko se full posveti vježbanju i sportskom životu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 18:25 (fila2208).
16 godina
Rast mišića i visina

hahaah :D

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 23:00 (Encyanix).
15 godina
Rast mišića i visina

Nego da čujem kakav je napredak, jesu six packovi spremni za pokazivanje po plažama?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Moj spreman neznam za druge {#}

the quieter you become the more you are able to hear
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

prijatelj mi se pridruzio u vjezbama i mogu vam reci da je 100 puta bolje kada imas nekoga ko je pokraj tebe , dajete si motivaciju ,natjecete  itd...

btw: ovo nikad nisam radio pa zato pitam , pretezito sam   poslje treninga   radio   : bjelna, banan,mlijeko, i malo ubacim kaka, e sada jeli ja mogu sve to napravit prije trenigna pa stavit u frizider ? oce  li ista biti ako stoji u hladnjaku ?  

eune : Flaeryy
17 godina

Jos ak objasnis sta je bjelna, banan i kaka mozda neko i odgovori

You got to lose to know how to win
15 godina
R4zOR229 kaže...

Hm, bjelanjak, banana i kakao, valjda...lol, nekie yeben koktel.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
R4zOR229 kaže...

Hm, bjelanjak, banana i kakao, valjda...lol, nekie yeben koktel.

mogao si skuziti da si htjeo , ali vecina vas na forumu tu zajebava ljude, brat mi spava pa mi je mrak.. pa   to i nije bas za mene , jer ja koristim whey proteine, ovo sam pisao  za moga frende  ( mozda zvuci smjesno jer sam pisao u 1 licu , ali nije bitno za koga itd..) 

cesto vidim da ti na ovome forumu volis pametovati , frend mi nema para za  proteine ,  pa  sam gledao dosta na netu i dosta ljudi ovo radi kao zamjena za ''whey proteine'' , a  neznam cemu je tebi tako tesko odgovoriti na nekog pitanje ? , nego  tu pametuješ?

eune : Flaeryy
17 godina
Rast mišića i visina

to sto si reko je istina, u ovoj temi svi previse pametuju, a svako ima svoju teoriju o necemu koju je on sam izmislio.

ali daj malo popravi pravopis, izgleda ko da nogama pises, rijeci ti se nedaju iscitat.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E, može li mi netko dati super bodyweight vježbe (za jačanje cijelog tijela)?

Uglavnom, radio sam Insanity, ali sam zbog bolesti prestao na mjesec dana i sada bih trebao sve iz početka, a nije da sam lijen nego jednostavno ne mogu vremenski to uklopiti (zadnja 2 tjedna traje škola, a teško mi je to sve uklopiti sa školom).

Mislio sam navečer trčati 45 minuta, a evo našao sam nešto slično Insanity -u, što traje 6 tjedana :

(ove vježbe bi radio ujutro).

Recite mi je li ovo dobar plan ili imate neke još bolje bodyweight vježbe koje bi radio ujutro (natašte ili poslije doručka). Naravno, svaki dan bi još i trčao.

Krenuo bih od četvrtka.

Hvala!

Memento mori.
17 godina
Rast mišića i visina

pretpostavljam da zelis smrsavit, tako da da, samo sto vise cardia, i naravno sredit prehranu.

15 godina
Super flaeryy kaže...

mogao si skuziti da si htjeo , ali vecina vas na forumu tu zajebava ljude, brat mi spava pa mi je mrak.. pa   to i nije bas za mene , jer ja koristim whey proteine, ovo sam pisao  za moga frende  ( mozda zvuci smjesno jer sam pisao u 1 licu , ali nije bitno za koga itd..) 

cesto vidim da ti na ovome forumu volis pametovati , frend mi nema para za  proteine ,  pa  sam gledao dosta na netu i dosta ljudi ovo radi kao zamjena za ''whey proteine'' , a  neznam cemu je tebi tako tesko odgovoriti na nekog pitanje ? , nego  tu pametuješ?

Šta se odmah palickaš bezveze, pišeš nogom i očekuješ da netko to shvati lol.

Umjesto kakaa nek ti frend kupi grožđani šećer i miješa to, a bjelanjak nema smisla miješat jer je sve ono najbolje u žutanjaku, tako da mu je bolje pojest 2-3 jaja nakon treninga i onda zaljati to nekim miksom banane, šećera itd. Btw. ja sam neko vrijeme znao nakon treninga gucnuti 3 sirova jaja, kao rocky, ali tad sam bio ludo zaluđen tim spikama a to ni nije jako zdravo ako jaja nisu full svježa tako da se pazi toga.

Whey proteini nisu potrebni za izgradnju tijela, poželjni jesu, ali može se i bez njih, a onda frendu preporuči da malo pogleda koja hrana ima jače nutritivne vrijednosti i počne nju jesti.

Što se tiče pametovanja, tvoj problem ako to tako vidiš, nikom zbilja ne želim zlo, i svima želim da uspiju, tako da iskuliraj.

Sretno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 11:54 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice