Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.709.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina
DuMe kaže...

curice,evo okinuo jednu fotku :)

kolko imas kg i kolko si visok?

ciljas na defku?

13 godina
mar123 kaže...
DuMe kaže...

kolko imas kg i kolko si visok?

ciljas na defku?

Nadam se da je gotov s defkom...

Prilično je izdefiniran, "vitak" trebalo bi tu mase nabacit.

uBlowMeBro?
17 godina
Rast mišića i visina

da se to jos izdefinirat ako pati na jako izrazene misice gdje se sve ocrtava, zato ga pitam kolko kila i visina.

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

koje si vjezbe radija za misice na rebrima

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 21:17 (PeTaR_HR).
17 godina
PeTaR_HR kaže...
DuMe kaže...

kosi trbusnjaci?

13 godina
neaktivan
Groza kaže...

Točno to i radim jedan trening zgibove, drugi dipseve, BTW radim Stronglifts, a od Rippetoe-a sam pročita knjigu Starting Strenght koja mi je dosta pomogla šta se tiče tehnike.

Ubaci i Hip Thrustove, više direktnog rada za dupe će ti pomoći na svim stvarima pošto ih trebaš napinjati zajedno sa trbušnima radi stabilnosti. Osobito tjekom zgibova koji su tako pretvoreni u dosta dobru trbušnu vježbu (podhvat osobito) jer nastojiš održati trup ravnim bez hiperekstenzije u donjim leđima, a i nastoji ne savijati noge, nego ih drži ravnima sa napnutim nožnim prstima i stisni šipku kao da je hožeš zdrobiti. Na svakoj vježbi ovo veoma pomaže.

15 godina
mar123 kaže...
PeTaR_HR kaže...
DuMe kaže...

kosi trbusnjaci?

Nisi shvatio poantu :)

mar123 kaže...

da se to jos izdefinirat ako pati na jako izrazene misice gdje se sve ocrtava, zato ga pitam kolko kila i visina.

Šta se ima još definirat, dečko je kao nacrtan u crtiću, sad ljeto završit tako i kad zavšri sezona nabulkat se da boli :)
Ja jedva čekam kraj sezone i bulkanje, ubi me ovo više pazi amo pazi tamo samo da se sikspak vidi :)
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Šta se ima još definirat, dečko je kao nacrtan u crtiću, sad ljeto završit tako i kad zavšri sezona nabulkat se da boli :)
Ja jedva čekam kraj sezone i bulkanje, ubi me ovo više pazi amo pazi tamo samo da se sikspak vidi :)

x2

Ne treba mu neka ekstremna definija, ja trenunto stojim negdje oko 13-15 % BF, da dođem do 12 % sretan sam, pa na lean masu ujesen. Ove niske kalorije mi sređuju trening, a ne da mi se rezati polako kao Ogus.

17 godina
fila2208 kaže...
mar123 kaže...
PeTaR_HR kaže...
DuMe kaže...

kosi trbusnjaci?

Nisi shvatio poantu :)

mar123 kaže...

to ti mislis da se nema. ovo je super izdefinirano ali ako se hoce moze se ic do krajnjosti, pricekajmo njega pa da kaze sto misli radit.

15 godina
mar123 kaže...

to ti mislis da se nema. ovo je super izdefinirano ali ako se hoce moze se ic do krajnjosti, pricekajmo njega pa da kaze sto misli radit.

Lol ja mislim da nema, ti si stručnjak pa mi ti reci.

Ja imam svoje mišljenje, isto kao ti svoje. Dečko izgleda mršavo, fino se ocrtao i ok, sad nek ljeto odradi kako je i dosad i onda se natrpa mišićima, do sljedećeg ljeta ože bit 5-7kg teži fino i izgledati puno puno jače, po meni.

Nekad ljudi imaju mišljenja, koja se vidi vraga ne slažu sa tvojim :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Rast mišića i visina

super, pitaj bilokojeg trenera i rec ce ti da se tu jos ima sto definirat, a ti pricaj da nema do sutra, i ja mislim da mu treba jos kila.

15 godina
mar123 kaže...

super, pitaj bilokojeg trenera i rec ce ti da se tu jos ima sto definirat, a ti pricaj da nema do sutra, i ja mislim da mu treba jos kila.

Joj te spike sa trenerima obožavam pošto danas vode teretane likovi koji usput drže narodnjačke klubove.Hrpa ih ima ''trenera'' koji su preko noći i sa 5 pročitanih članaka postali vrsni znalci.

Uvijek se ima šta definirat, zar ne?

Dakle i ova dva još mogu ići dolje zar ne...ne izgledaju baš dobro, trebali bi se još izdefinirat.

Ajmo ontopic:

kamerdida neznam jesam dobor napisao, kako mjeriš bf, imaš neki link ili savjet? hvala. Nisam si nikad to mjerio nije me pretežito zanimalo, ali sad me puca znatiželja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 21:53 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...
mar123 kaže...

Joj te spike sa trenerima obožavam pošto danas vode teretane likovi koji usput drže narodnjačke klubove.Hrpa ih ima ''trenera'' koji su preko noći i sa 5 pročitanih članaka postali vrsni znalci.

Dakle i ova dva još mogu ići dolje zar ne...ne izgledaju baš dobro, trebali bi se još izdefinirat.

Ajmo ontopic:

kamerdida neznam jesam dobor napisao, kako mjeriš bf, imaš neki link ili savjet? hvala. Nisam si nikad to mjerio nije me pretežito zanimalo, ali sad me puca znatiželja.

naravno da mogu, mogu se srezat na 8-9% bfa gdje ce im se sve vidit. npr nesto kao ovaj lik.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
fila2208 kaže...
mar123 kaže...

Ajmo ontopic:

naravno da mogu, mogu se srezat na 8-9% bfa gdje ce im se sve vidit. npr nesto kao ovaj lik.

nije baš osobi koja ide u gym radi hobija želja održavati tih 8-9%

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
Rast mišića i visina

pa ne za odrzavat, nego srezat se tako na ljeto a kasnije se dignes opet.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Oko 15% body fata je skroz uredu.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ajmo ontopic:

Imaš kalipero (bodyfat caliper) za tjelesno salo, a ako nemaš njega onda ako imaš pristup možeš hidrostatično mjeriti salo. Ako nemaš ništa od toga probaj ići na forume poput bodyrecomposition.com, evo ti link, registraj se i piši u ovu temu. Ja se uzdam u ovu temu i mišljenja domaćih forumaša koji imaju tonu iskustva.

17 godina
Rast mišića i visina

umjesto tog calipera mozete i subler koristit a to valjda vecina ima doma. jer subler i taj kaliper rade na istom principu. ja sam pomocu tog izracuno da mi je bf 14.56%, mjerio sam 7 stvari, sto vise toga mjerite rezultat ce bit vjerniji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 22:26 (mar123).
14 godina
Rast mišića i visina

Evo ja nakon skoro 3 mjeseca muke i znoja sam skinuo oko 7 kg (jako malo mišića, puno sala), još skidam dok ne dođem na 65 kg.  Visok sam 176 cm, pa neznam jeli je to premalo na visinu ili?

Stavit ću slike da procjenite postotak BF. Sad počinjem ići u teretanu radi definicije.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 22:28 (KiX777).
17 godina
neaktivan
mar123 kaže..

treba ić jače!

munzer munzer
 nije photoshop :P 

tu je negdje oko 5% bf.

Can't find a better Jam!
13 godina
Tip odvratno izgleda.
Kix, premalo ti 65kg na tu visinu(cak i ako je samo cilj s defkom)
Bit ces iscrtan i imat nizak bf ako na 176 zelis imat 65, al mislim da ces izgledat vise "mrsavo" neg "definirano".
Nebi rade 176cm i cca do 75kg sa recimo 15% bf?
Puno "zdravije i bolje" bi izgledao.
uBlowMeBro?
16 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
Tip odvratno izgleda.
Kix, premalo ti 65kg na tu visinu(cak i ako je samo cilj s defkom)
Bit ces iscrtan i imat nizak bf ako na 176 zelis imat 65, al mislim da ces izgledat vise "mrsavo" neg "definirano".
Nebi rade 176cm i cca do 75kg sa recimo 15% bf?
Puno "zdravije i bolje" bi izgledao.

vjerovatno ima problem sa hrpom sala na trbuhu,pa se zato spustio tako nisko

16 godina
KiX777 kaže...

Evo ja nakon skoro 3 mjeseca muke i znoja sam skinuo oko 7 kg (jako malo mišića, puno sala), još skidam dok ne dođem na 65 kg.  Visok sam 176 cm, pa neznam jeli je to premalo na visinu ili?

Stavit ću slike da procjenite postotak BF. Sad počinjem ići u teretanu radi definicije.

185cm, 60+kila dvije, kako kad :S

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
Rast mišića i visina

premalo je to, zasto uopce razmisljate o definiciji sa toliko malo kila? bez obzira jel ljeto ili zima vi trebate nabit kilazu.

17 godina

To je puno premalo ja nisam htio ic na definiciju jel mi se cinilo i ovo moje premalo a imam 90kg na 183cm (doduse bf mi je 20-21%)

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

To je puno premalo ja nisam htio ic na definiciju jel mi se cinilo i ovo moje premalo a imam 90kg na 183cm (doduse bf mi je 20-21%)

Ti se zezas ili?
Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
Rast mišića i visina

90 kila na tu visinu nije premalo za defku.

15 godina
R4zOR229 kaže...

90kg fino raspoređeno na 183 može izgledat perfektno.

Ja sam na 94 i muku mučim da dođem do tih 90, valjda ću do kraja ljeta uspjeti, a onda bulkaža na najjače opet do stotke :)

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pitanjce.Kaj ste koristili kao PWM obrok kada niste imali proteina?Ili taj obrok u početničkoj fazi treniranja možemo zanemarit dok ne nabavimo odgovarajuće dodatke prehrani?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja muku mucim da se udebljam lol.Inace na masi sam vec 5 mjeseci i bit cu do iduceg ljeta jos.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice